מקומם. בקרוב אולי תשלמו גם אתם אגרת טלויזיה על מסך רגיל

• הוסף לסימניות
כבר כמה שנים שאני מקבלת מידי פעם מכתבים כאלו.
ממתי הם מתחילים לאיים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;1102280:
כבר כמה שנים שאני מקבלת מידי פעם מכתבים כאלו.
ממתי הם מתחילים לאיים?

אצלי זה היה מהמכתב הראשון

• הוסף לסימניות
בקיצר, חזקים על חלשים.....
ומה עם אלו שאין להם אומץ וחשק להלחם?

סיפרה לי אתמול אחת מכאן שיש לה משרד פרסום בקרית ספר, חייבו אותה על פלאזמה בחדר ישיבות.... שבד"כ כבויה, ומטרתה להציג פרזנטציות ללקוחות.

ומה אתם חושבים?

היא שלמה!! לא היה לה כח לריב ולהתעסק עם זה.
פשוט גזלו ממנה כסף!
לקחו כסף על שירות שהיא לא השתמשה בו מעולם.

נכתב ע"י מטאור;1102257:
לפני כמה שנים ביום בהיר אחד קיבלנו בדואר גלוייה לתשלום אגרה בסך 280 ש"ח לרשות השידור. לא התייחסנו, זרקנו לפח. אחרי כחודש הגיע מכתב עם ספח לתשלום מיידי בתוספת ריבית פיגורים. כמובן ששוב לא התייחסנו. אלא שזה התחיל להיות מטרד - לא היה חודש בלי מכתב מהם. הקש ששבר אותנו היה המכתב עם האיום "שזה עובר לטיפול במשרד עו"ד באם החוב לא ישולם מיידית". התקשרנו למס' שהופיע שם על מנת ליידע אותם סוף סוף שאין ברשותנו מכשיר ואנחנו חרדים וכו' - אבל הם טענו שזה כבר עבר לטיפול משרד עו"ד ושנתנהל מולו. אכן לאחר כשבוע הגיע מכתב ממשרד עו"ד על החוב שטפח בינתיים ובתוספת שכר טרחת עו"ד הגיע לסכום יפה. הרמתי טלפון נזעם למשרד עו"ד הזה וטענתי שמעולם לא היה לנו מכשיר וכו'. הפקידה ענתה בשלווה שאיחרנו את המועד, "הייתם אמורים להצהיר שאין ברשותכם מכשיר מייד כשהגיעה אליכם הגלויה הראשונה. לא עשיתם זאת - שלמו עכשיו את החוב, ומרגע שתשלחו הצהרה בפקס לא תצטרכו לשלם.
כל כך רתחתי אז.
המשכנו להתעלם ולא שלמנו.
אחרי כחודש הגיע מכתב נוסף מאותו משרד עו"ד ובו איום על עיקול חשבון הבנק. שלחתי להם פקס נזעם בו טענתי שאין ברשותי מכשיר וכו'.
למרות זאת המשיכו להגיע מכתבים כשכל מכתב מכיל איומים חמורים יותר.
כשכמעט החלטנו להגיע איתם להסדר תשלומים וכו' קיבלתי טלפון מפתיע ביותר מבחורה ששמשה אצלי פעם כשמרטפית, ושימו לב מה היא מספרת לי: "אני עובדת היום במשרד עו"ד פלוני והיום נתקלתי במכתב שמיועד אליכם. אני רוצה להזהיר אותך - שלא תעזו לשלם להם אפילו שקל! השיטה שלהם היא לחכות לשבירה של הנתבע שיתחיל לשלם אפילו סכום פעוט מתוך רצון להיפטר מהם אחת ולתמיד, ואז הם מסיקים מכך שיש לו בודאי מכשיר, מתוך הנחה שמי שאין לו מכשיר אמור להתעקש ולא לשלם!"
בכל אופן היא היא דיברה עם הבוס שלה וסיפרה שהיא מכירה אותנו ושאין מצב שיש לנו מכשיר, ומאז פסקו המכתבים מלהגיע באופן מיידי.
לתשומת לבכם!!!

• הוסף לסימניות
גם אלי מגיעם מכתבים כאלו כבר 4 שנים,
אחת לחצי שנה בערך,
הסכום הולך ותפח. אבל אין איומים.
והמכתב מוצא את מקומו מידית בפח.

• הוסף לסימניות
כנראה שיש הבדל בין בית פרטי לעסק. צריך לברר אכן בבתים פרטים כמה שידוע לי אפשר להתעלם. בעסקים אני לא יודע.
וזה גם כסף שהולך לדברים שנוגדים את העקרונות הכי חזקים שלנו! שהחרדים יממנו את רשות השידור?? איזה פשע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;1102126:
למי מאיתנו שפעיל ברשתות החברתיות או שמכיר כאלה שפעילים הנה לינק ל"הפגנה וירטואלית" ועצומה כנגד האגרה ההזויה...
http://bit.ly/GU6xaf

אתה לא הבנת את הבעיה...

לא מפריע לנו שהאגרה קיימת, מפריע לנו שמחייבים אנשים שאין להם כל מכשיר החייב באגרה בבית, רק בגלל טענות כביכול יש להם וכו', כפי שכותב מנהלנו היקר חיים וכפי התחקיר המופיע במשפחה של יום שלישי האחרון.

• הוסף לסימניות
פשוט מחריד!

זה שיש חברות שמנסות את זה, עוד אפשר איכשהו להבין, אבל חברה ממשלתית רשמית שתנסה בשיטת מצליח לגזול כסף מאנשים תמימים?

לדעתי צריך לפנות עם זה לעיתונאי חרוץ, או אפילו לתכנית תחקירים כלשהיא שתבדוק את הנושא הזה ותעלה מסקנות, ואז להגיש תלונה ליועץ המשפטי לממשלה/ מבקר המדינה, ולתבוע החזר לכל אלו ששילמו להם סתם, ופיצויים לכל אלו שהטרידו.

אפשר גם לכאורה להגיש תביעה ייצוגית נגדם מכל אלו שנפגעו על ידם, הן בפועל והן פגיעה של הטרדה וכו'.

אסור לתת לזה לעבור לסדר היום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;1102068:
מקומם.
אנו מכללה חרדית בלב בני ברק. מעקלים חשבון בנק בגלל שלא שילמנו.... אגרת טלויזיה.

העילה לפשע: מסכי פלאזמה שמציגים טבלת כיתות. אציין שהמסכים נטולי ממיר דיגיטלי וכלל אי אפשר לצפות בהם בטלויזיה... אבל לך תוכיח שאין לך אחות...

חיים דיקמן
פרוג

נסה להיכנס לראש שלהם:)
ברגע שאזרח קונה מסך פלאזמה, המידע הזה עובר ישירות לרשות השידור.
ברגע שאזרח משלם את האגרה, הוא משלם אגרה מיום הרכישה.
ברגע שהוא מתעלם, אז רשות השידור מגלגלים עד 7 שנים אחור.

מה לעשות?
יש לך את הקבלה ששילמת על הפירוק? או שפירקת לבד.
פנה לחברה שמכרה את מסכי פלאזמה. בקש מהם אישור שאין שם ממיר דיגיטלי.
לחילופין, פנה לטכנאי בכיר אמין ומוכר, שיאשר, את פירוק הממיר מזמן קנייתו.

אח"כ, אפשר להתקדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1102297:
אצלי זה היה מהמכתב הראשון

יום אחד התקשרו אליי בשאלה, "ממתי יש לי מכשיר טלוויזיה?
להם היה ברור שיש לי. השאלה שלהם הייתה "ממתי".
עניתי להם, שיבואו ברגע זה אליי הביתה ויראו שאין לי.

• הוסף לסימניות
בקיצר, חזקים על חלשים.....
ומה עם אלו שאין להם אומץ וחשק להלחם?

סיפרה לי אתמול אחת מכאן שיש לה משרד פרסום בקרית ספר, חייבו אותה על פלאזמה בחדר ישיבות.... שבד"כ כבויה, ומטרתה להציג פרזנטציות ללקוחות.

ומה אתם חושבים?

היא שלמה!! לא היה לה כח לריב ולהתעסק עם זה.
פשוט גזלו ממנה כסף!
לקחו כסף על שירות שהיא לא השתמשה בו מעולם.
חילול השם מבחינתי לשלם.
הם עוד יאמרו הנה צדקנו---

• הוסף לסימניות
לפי החוק כל זמן שאין מכשיר שממיר גלי רדיו לתמונה לא צריך לשלם גרוש

קבצים מצורפים

• rodio-aduard.pdf
    KB 95.2 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1102522:
לפי החוק כל זמן שאין מכשיר שממיר גלי רדיו לתמונה לא צריך לשלם גרוש

אבל אתה צריך להוכיח להם שאין לך ממיר.
אתה גם צריך להוכיח ממתי אין לך ממיר ערוצים.

• הוסף לסימניות
תתעקשו לא לשלם - לנו זה הצליח!

אני עובדת כמורה במוסד גדול
ויש לנו פלזמה בחדר מחשבים
במוסד שלנו חשבו שזה מוכרח המציאות שחייבים לשלם
אבל היות שבעבר גרתי בדירה שגרו בה חילונים וכל הזמן הגיע אלי דרישה לתשלום (אפילו שלא קניתי פלזמה)
ואני לחתי להם פקס שאין לי מכשיר וזה לא עזר אבל אחרי ששלחתי בדואר רשום זה עבד והפסיק להשלח
לכן במוסד התעקשתי שזה שטויות שלחנו מכתב רשום וזה עבד.

מקוה שיעזור גם לכם.
אל תשלמו שקל ועוד למדינה שלא נותנת לנו כלום...
(אתם מבינים אנחנו נדרשים לשלם על שרות שלא רק שאין לנו צורך בו אלא הוא גוף שפועל נגדנו!!!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1102545:
אבל אתה צריך להוכיח להם שאין לך ממיר.
אתה גם צריך להוכיח ממתי אין לך ממיר ערוצים.

חובת ההוכחה היא אליהם אתה אמור לתת הצהרה (אם תצהיר והם יוכיחו אחרת זה כבר קנס גבוה)

• הוסף לסימניות
כפי שהיה כתוב בכתבה,
יש להפריד בין:
1. אנשים פרטיים - בד"כ מספיק לשלוח הצהרה מנומסת וממוקדת.
2. אנשים פרטיים שאכן קנו מסך פלזמה גדול / בעלי תשובה שבעברם היה להם מכשיר כזה - צריכים להודיע ולהוכיח שאין להם שימוש כיום במכשיר
3. בעלי עסקים - לפי הכתבה מצבם בעייתי מאד.

ועוד בכתבה, תביעה דרך עו"ד לא כ"כ פשוטה כי היו הרבה מקרים שרשות השידור זכו, ואז הלקוח חוייב גם בהוצאות בית משפט.

• הוסף לסימניות
כל כך פשוט לגבות ולעקל ולהכריח אנשים לשלם על מוצר שאין לנו שימוש בו?
מחר עוד כמה יצטרפו לחגיגה...

• הוסף לסימניות
יש לי גיסה שעובדת במשרד עו"ד של רשות השידור ברמת גן,
כל ליל שבת איזה סיפורי זוועה היא מספרת, שודדים ללא חת עם איצטלא של מדינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1102442:
נסה להיכנס לראש שלהם:)
ברגע שאזרח קונה מסך פלאזמה, המידע הזה עובר ישירות לרשות השידור.
ברגע שאזרח משלם את האגרה, הוא משלם אגרה מיום הרכישה.
ברגע שהוא מתעלם, אז רשות השידור מגלגלים עד 7 שנים אחור.

מה לעשות?
יש לך את הקבלה ששילמת על הפירוק? או שפירקת לבד.
פנה לחברה שמכרה את מסכי פלאזמה. בקש מהם אישור שאין שם ממיר דיגיטלי.
לחילופין, פנה לטכנאי בכיר אמין ומוכר, שיאשר, את פירוק הממיר מזמן קנייתו.

אח"כ, אפשר להתקדם.

נראה לי שהטוב ביותר לרכוש מסכי פלזמה וכל מוצר דיגיטלי אחר בחו"ל...

פעמיים כי טוב, גם חוסכים כאבי ראש שלהלן :cool: וגם לא מפרנסים את המדינה העשקנית הזו.

אני משתדלת לקנות כל מה שאפשר, (אלקטרוניקה ומוצרי תינוקות) רק בחו"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;1102870:
נראה לי שהטוב ביותר לרכוש מסכי פלזמה וכל מוצר דיגיטלי אחר בחו"ל...

פעמיים כי טוב, גם חוסכים כאבי ראש שלהלן :cool: וגם לא מפרנסים את המדינה העשקנית הזו.

אני משתדלת לקנות כל מה שאפשר, (אלקטרוניקה ומוצרי תינוקות) רק בחו"ל.

ואם תקני בארץ מחשב או מוצרי תינוקות אצל מישהו חרדי, היית מרויחה כפלי כפליים.

• הוסף לסימניות
כן, אני גרה בדירתי הנוכחית כבר שלוש שנים, ובערך פעם בחודשיים מקבלת כזו הודעה, עד היום השלכתי לזבל אפילו בלי להציץ, אבל לפני חודש קיבלתי אזהרה על עיקול! אנחנו גרים בשכונה שמעולם לא התגורר חילוני!!!
ניסיתי לצלצל, כדי לבטל את החוב, אין עם מי לדבר!!!
המליצו לי להמציא מספ' אשראי מפוברק, זה מה שעשיתי... בינתיים שקט...:D כולי תקווה שמדובר באשראי של הבנדודים שלנו, ד"א מהם גובים על פלאזמות? צריך לברר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה