מייפל אורגני.
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לא זה הבסה זרקתי את זה...אין לכם את תעודת האחריות/הקופסא/הוראות עליהם כתוב מי היבואן?
לא זה הבסה זרקתי את זה...אין לכם את תעודת האחריות/הקופסא/הוראות עליהם כתוב מי היבואן?
אולי יש לך עוד את הקישור לC2הבנתי שזה נורא תלוי בחתיכות
אני הייתי שנתיים עם נוקיה 3310 (העגול-שלט)
והייתי צריכה להחליף 4 פעמים ראש הטענה ב-90 שקל כל פעם
כי התעצלתי לסוע ליבואן
כששוב הלך הטעינה, נמאס לי והפסקתי לזרוק כסף לפח
הזמנתי C2 מאלי אקספרס ונורא מרוצה (לבנתיים,בלי לפתוח פה.... כי כבר נמאס לי)
רק צריך לקחת בחשבון שלא תמיד הכל חלק
אני ב"ה טפו טפו הגיע והשתמשתי אבל שמעתי על כאלה שעשה להם בעיות וחסם את הסים
בהצלחה בכל אופן, ושנשמע רק דברים טובים
יש C2 כבר 16 שנה???לי יש נוקיה c2 כבר 16 שנים!!!
והמחשבים הענקיים של פעםיש C2 כבר 16 שנה???
גם אם כן בטח המצלמה שלו עובדת על פילים
הורי קנו לי את זה בתור בחור מיד כשזה יצא - היה אז מבצע 1+1, ומאז זה בשימוש רציף.יש C2 כבר 16 שנה???
גם אם כן בטח המצלמה שלו עובדת על פילים
כשר אורגינל?לי יש נוקיה c2 כבר 16 שנים!!!
ואני רועד מפחד מהיום שבו הפלאפון יהרס.
המצלמה שלו יותר טובה מכל המכשירים שנוקיה (התומכי כשר) הוציאו אח"ככשר אורגינל?
כי הוא יצא באלול לפני 11 שנה..
אלא אם מדובר בתומך כשר (שאז נחשב לשיא הקידמה)
כמובן כשר אורגינל.כשר אורגינל?
כי הוא יצא באלול לפני 11 שנה..
אלא אם מדובר בתומך כשר (שאז נחשב לשיא הקידמה)
יש לך כרגע סמסונג יאנג?בדיוק היום חשבתי לפתוח אשכול בנושא !
אני סובל רבות מהפלאפון !!!
מחפש פלאפון כשר [ללא חיבור לאינטרנט] עם נגן ומצלמה ! כבר קניתי כ-4 פלאפונים C2 הכל תוך חצי שנה נהרס וכל פעם מסיבה אחרת !!!
ומשהו ששוה בכולם שהבטריה נגמרת תוך חצי יום !!!!!!!!
אז נסעתי ליר-ו-ש-ל-י-ם וק-נ-י-ת-י פ-ל-א- פ-ו-ן חדש !!!!! שהבטיחו לי שהוא יותר טוב מכל ה C2 שיש חברת SAMSUNG ומה במבנה וגרסה לסמסונג יאנג אך בפועל נגמר לי הבטריה הרבה יותר מהר מהC 2 !!!!!!! לא יודע מה לעשות איזה פלאפן כבר אפשר לרכוש ברוגע שהוא יעבוד ללא בעיות מלבד פלאפון פשוט ביותר שחוץ מממקשים ולח שנה אין בו כלוווום !!!
מחפש פלאפון עם בטריה ארוכה נגן ומצלמה !או לפחות גרסה כמו סוגי פלאפונים אלו ! האם רק שאיומי הפיתרון ?????????
אשמח גם לחוות דעת מי שמכיר או מבין....למישהו יש מושג על המכשיר פלאפון
M5s
שנמכר במשנת יוסף השבוע, האם הוא מוצלח או לא.
צפה בקובץ המצורף 1226164
לא , זה דומה לסמסונג אבל זה מחברת פלאפוןיש לך כרגע סמסונג יאנג?
לך לחנות פלאפונים ותבקש סוללה גרמנית ותראה נפלאות
זה לא תרתי דסתרילא , זה דומה לסמסונג אבל זה מחברת פלאפון
א. יש חיקוי של הסוללה הגרמנית אבל היא לא כמו המקוריתלא , זה דומה לסמסונג אבל זה מחברת פלאפון
בטריה גרמנית היה לי גם בנוקיה שום פלא שום פלאות תוך כמה ימים שיחק ג''כ כמו כל הבטריות !!! וחוץ מזה שהמחיר שלו כמעט מחיר של פלאפון !!!!!11111
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שיוותי ה’ לנגדי תמיד, השטותניק:) הריצני!, יעקב הרמתי ועוד 15 משתמשים18 //