מקלדת מוארת

• הוסף לסימניות
את יכולה לפנות ל dell אם יש לך אחריות כי אני חושבת שמקלדת היא בתחום האחריות שלהם
לי נפל מקש אחד ואני יכולה לקבל מקלדת חדשה והתקנה בתחום האחריות

• הוסף לסימניות
ידוע לי על מחשב של לנובו שמדליקים שם את האור במקשים על ידי לחיצה של FN ומקש הרווח אולי זה גם ככה בדל

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר דגם כזה עם מקלדת מוארת
בהתחלה המקלדת כן היתה מוארת,
זה המפרט שלה (אם זה יעזור):
שם מכשיר DESKTOP-HFPNLPN
מעבד 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz
RAM מותקן ‏‏‎8.00 GB ‏(‏‏‎7.73 GB ניתנים לשימוש)
מזהה מכשיר BCD4BC27-DA9F-44B3-8F27-16DFFA9DDF90
מזהה מוצר 00326-30000-00001-AA968
סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64
עט ומגע אין קלט עט או קלט מגע הזמינים עבור צג זה

• הוסף לסימניות
בהתחלה המקלדת כן היתה מוארת,
זה המפרט שלה (אם זה יעזור):
שם מכשיר DESKTOP-HFPNLPN
מעבד 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz
RAM מותקן ‏‏‎8.00 GB ‏(‏‏‎7.73 GB ניתנים לשימוש)
מזהה מכשיר BCD4BC27-DA9F-44B3-8F27-16DFFA9DDF90
מזהה מוצר 00326-30000-00001-AA968
סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64
עט ומגע אין קלט עט או קלט מגע הזמינים עבור צג זה
יכול להיות שאני טועה
עד כמה שזכור לי מקלדת מוארת כלולה בסדרת 5000 ומעלה

• הוסף לסימניות
זה רק מרענן לי את הדף
אז כנראה שבשביל להפעיל את הפונקציות של הFN לא צריך ללחוץ על מקש הFN.

תנסי ללחוץ על מקש הF5. (יכול להיות שיש כמה דרגות בתאורה ותוכלי לבחור ע"י עוד לחיצה)

• הוסף לסימניות
כרגע יש לי בעיה נוספת,
המקשים בשורה העליונה לא עובדת (כולל הרמקול- אי אפשר להגביה, להנמיך לכבות וכו').

• הוסף לסימניות
מעניין דווקא ניסיתי לפני כן עם ה- fn וזה לא עבד,
אי אפשר שזה יעבוד בלי ה- fn?
אמור להיות איזה מקש שאיתו 'נועלים' את מקשי הFN, בעצם איתו מעבירים בין שני המצבים מצב שהFים יעבוד ובשביל הפונקציות צריך ללחוץ על מקש הFN, ומצב שכאילו המקש FN לחוץ והפונקציות עובדות ללא לחיצה על הFN.
להחלפת המצבים לרוב זה במקש הESC, (לכאורה יחד עם הFN)

• הוסף לסימניות
אמור להיות איזה מקש שאיתו 'נועלים' את מקשי הFN, בעצם איתו מעבירים בין שני המצבים מצב שהFים יעבוד ובשביל הפונקציות צריך ללחוץ על מקש הFN, ומצב שכאילו המקש FN לחוץ והפונקציות עובדות ללא לחיצה על הFN.
להחלפת המצבים לרוב זה במקש הESC, (לכאורה יחד עם הFN)
וואו!!!
מדהים....
עובד מעולההה
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה