- הוסף לסימניות
יש לי מחשב של דל,
האור במקלדת כבר לא עובדת מזמן,
יש מה לעשות?
האור במקלדת כבר לא עובדת מזמן,
יש מה לעשות?
זה רק מרענן לי את הדףללחוץ על FN+F5
ככה במחשב שלי.
זה פתח לי תיבה עם אימוג'ים....ידוע לי על מחשב של לנובו שמדליקים שם את האור במקשים על ידי לחיצה של FN ומקש הרווח אולי זה גם ככה בדל
אולי אפשר לבדוק על פי הדגם של המחשבזה פתח לי תיבה עם אימוג'ים....
הדכם שלי הוא:אולי אפשר לבדוק על פי הדגם של המחשב
בהתחלה המקלדת כן היתה מוארת,אני לא מכיר דגם כזה עם מקלדת מוארת
יכול להיות שאני טועהבהתחלה המקלדת כן היתה מוארת,
זה המפרט שלה (אם זה יעזור):
שם מכשיר DESKTOP-HFPNLPN
מעבד 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz
RAM מותקן 8.00 GB (7.73 GB ניתנים לשימוש)
מזהה מכשיר BCD4BC27-DA9F-44B3-8F27-16DFFA9DDF90
מזהה מוצר 00326-30000-00001-AA968
סוג מערכת מערכת הפעלה של 64 סיביות, מעבד מבוסס x64
עט ומגע אין קלט עט או קלט מגע הזמינים עבור צג זה
אז כנראה שבשביל להפעיל את הפונקציות של הFN לא צריך ללחוץ על מקש הFN.זה רק מרענן לי את הדף
תנסי יחד עם מקש הFNהמקשים בשורה העליונה לא עובדת (כולל הרמקול- אי אפשר להגביה, להנמיך לכבות וכו').
עכשיו זה עובד...תנסי יחד עם מקש הFN
תראי אם למשל בדפדפן הוא מרענן את הדף אם את לוחצת על הF5
אמור להיות איזה מקש שאיתו 'נועלים' את מקשי הFN, בעצם איתו מעבירים בין שני המצבים מצב שהFים יעבוד ובשביל הפונקציות צריך ללחוץ על מקש הFN, ומצב שכאילו המקש FN לחוץ והפונקציות עובדות ללא לחיצה על הFN.מעניין דווקא ניסיתי לפני כן עם ה- fn וזה לא עבד,
אי אפשר שזה יעבוד בלי ה- fn?
וואו!!!אמור להיות איזה מקש שאיתו 'נועלים' את מקשי הFN, בעצם איתו מעבירים בין שני המצבים מצב שהFים יעבוד ובשביל הפונקציות צריך ללחוץ על מקש הFN, ומצב שכאילו המקש FN לחוץ והפונקציות עובדות ללא לחיצה על הFN.
להחלפת המצבים לרוב זה במקש הESC, (לכאורה יחד עם הFN)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //