מקפיא מקפיא חדש לחגים

• הוסף לסימניות
שלום, מעונינים לרכוש מקפיא,
תקציב סביבות 2,000
נשמח לקבל המלצות, יש המון חברות וסוגים:
עם קרח/ בלי קרח (מה ההבדל ומה זה משנה?)
איזו חברה מומלצת? באיזו חנות המחיר הכי טוב?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מחפש גם המצלה על דגם מסוים.
מבירור שערכתי המקפיאים הכי טובים זה בוש וליבהר אבל לא מתאים לתקציב שלך.
שאר החברות ההבדלים מאוד גדולים אפשר למצוא באושר עד גם ב900 ש"ח.
השאלה האם באמת יש שוני בין החברות זו שאלה שעוד לא הצלחתי לברר. (אם כי היה פה באשכולות אחרים כאלה שאמרו שהזולים מרעישים, לא יודע צריך לברר)
צריך גם לקחת בחשבון את ענין ההתקן שבת. צריך לברר איזה מקפיא צריך התקן (תלוי ברמת השכלול שלו).
לגבי עם קרח או בלי אני חושב שהרוב לוקחים עם בגלל הטעם הלוואי שנגרם למאכלים במקרר בלי קרח.
ושוב גם אני אשמח לקבל המלצה על דגמים זולים וטובים.

• הוסף לסימניות
שימו לב לדירוג אנרגיה,
לפעמים הזול יוצא מאד יקר בצריכת חשמל...
מכירה מקרוב משהו שקנה מקפיא בזול ועולה לו מאז החשמל בפער של כמה מאות...

• הוסף לסימניות
שימו לב לדירוג אנרגיה,
לפעמים הזול יוצא מאד יקר בצריכת חשמל...
מכירה מקרוב משהו שקנה מקפיא בזול ועולה לו מאז החשמל בפער של כמה מאות...
מה נחשב דירוג חסכוני?

• הוסף לסימניות
לנו יש נורמנדה
7 מגירות עם קרח
עובד מעולה ב"ה- כבר שנתיים
ולא צריך התקן שבת
זה הדגם

(עכשיו אני רואה שהדירוג שלו הוא C אבל לא הרגשנו עליה בחשמל)

• הוסף לסימניות
אז התחלתי לברר על מקפיא עם קרח:
הציעו לי לאבאמט ב-1400 שח דירוג E
אמקור - 1950 שח
פרימייר- 1650 שח

מכירים את הדגמים ?

• הוסף לסימניות
אמקור איזה דגם? בחשמל הקרן יש ב-1700
אמקור בכללי זה חברה אמינה ברמה של תדיראן

• הוסף לסימניות
יש המלצה על דגם מסויים?
חברה?
אני רוצה מקפיא עם קרח!!!
כמה שיותר גדול
אשמח לחוות דעת
דחוף לי מאד

• הוסף לסימניות
אם בטעות קניתי בלי קרח(שילמתי עליו יותר לצערי....)
ואחרי שבוע של שימוש הבנתי שמקפיא בלי קרח כן משאיר טעם לוואי ולא כמו שהמוכר אמר לי ....
יש למישהו טיפים לתת לי שלא ישאיר טעם באוכל ?
דברתי עם המוכר ולא מוכן להחליף לי טען שכבר פתחתי והשתמשתי....
ממש עוגמת נפש....
אשמח לכל טיפ ועיצה והרגעה שאולי זה לא כזה נורא....

• הוסף לסימניות
אם בטעות קניתי בלי קרח(שילמתי עליו יותר לצערי....)
ואחרי שבוע של שימוש הבנתי שמקפיא בלי קרח כן משאיר טעם לוואי ולא כמו שהמוכר אמר לי ....
יש למישהו טיפים לתת לי שלא ישאיר טעם באוכל ?
דברתי עם המוכר ולא מוכן להחליף לי טען שכבר פתחתי והשתמשתי....
ממש עוגמת נפש....
אשמח לכל טיפ ועיצה והרגעה שאולי זה לא כזה נורא....
לא נראה לי שזה נכון הוא אולי פשוט רצה למכור את המקפיאי קרח שלו
זה סיוט מקפיא קרח כל המקפיא נהיה גוש עם טעם לוואי וצריך הפשרה מדי פעם
יש לי מקפיא בלי קרח בלי שום ריח/טעם לוואי

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה נכון הוא אולי פשוט רצה למכור את המקפיאי קרח שלו
זה סיוט מקפיא קרח כל המקפיא נהיה גוש עם טעם לוואי וצריך הפשרה מדי פעם
יש לי מקפיא בלי קרח בלי שום ריח/טעם לוואי
אני קניתי בלי קרח ואז הבנתי שהוא משאיר טעם לוואי
את אומרת שיש לך מקפיא בלי קרח והוא לא משאיר ריח או טעם לוואי ?אני ממש שמחה לשמוע כי כבר הרגשתי שנפלתי בפח... ממש תודה על העידוד

• הוסף לסימניות
את אומרת שיש לך מקפיא בלי קרח והוא לא משאיר ריח או טעם לוואי ?אני ממש שמחה לשמוע כי כבר הרגשתי שנפלתי בפח... ממש תודה על העידוד
היה לי מקפיא קרח וזה באמת עשה טעם לוואי באוכל וגם הקרח נהיה בטעם של מקפיא צמרמורות....
עשכיו יש לי מקפיא בלי קרח וזה תענוג- הבדל שמים וארץ המקפיא מריח נקי וחדש ב"ה לא סבלתי מזה
וגם חשוב לארוז כל דבר לפני שמקפיאים בשקיות איכותיות אטומות וכו
בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
מתוך אתר מדרג:
למקום הראשון בהמלצות הטכנאים על מקפיאים נמצא המקפיא של חברת ליבהר (Liebherr). כ20% מטכנאי מוצרי החשמל בחרו במקפיא ליבהרר כמקפיא הטוב ביותר בעיניהם והוא הוכתר כ"המקפיא המוצלח ביותר מבין המקפיאים היום". "בעיקרון אני תמיד מזכיר ללקוחות שלי שמקפיאים היום זה לא מה שהיה פעם, אבל בכל זאת המקפיאים של ליבהר יותר טובים ממה שיש בשוק" אמר לנו טכנאי מקפיאים. "ליבהר מאריכים חיים יותר משאר המקפיאים, וזה יתרונם המרכזי".

מקום שני
אחרי ליבהר נמצאת חברת ווירפול (Whirlpool), עם 17% מהטכנאים.
לאחר ווירפול נמצאת חברת פריג'ידר (Frigidaire)
, כן כן, זאת שעל שמה אנחנו קוראים למקפיאים ככה, עם 10% מהטכנאים. אחריה בקו (beko) עם כ7% מקולות הטכנאים וחברות סימנס, אמקור, Normande, אלקטרולוקס ובוש קיבלו 3% לכל אחת.

tbimy6xkw5go2lgrcjle.png
בתוך כלל התוצאות ישנה תוצאה אחת מעניינת: כ30% מהטכנאים אמרו כי אין להם המלצה.
ממש כך, אין להם המלצה על מותג מקפיאים ספיציפי. למה? אילן, טכנאי מקפיאים, מסביר: "מה שקורה הוא שרוב התיקונים למקפיא לא משתלמים ואנשים מעדיפים כבר להשתדרג ולקנות מכשיר חדש. לכן אני ממליץ מראש: פשוט תקנו את הכי זול". בוריס הטכנאי מוסיף "אין לי המלצה בגלל שני דברים. הראשון הוא שרוב האנשים מעדיפים להחליף מאשר לתקן, כי זה לא מכשיר יקר במיוחד, והשני הוא שפשוט אין חברה שהיא מוצלחת יותר בעיני, היום כל המקפיאים אותו הדבר אז אין על מה לשבור את הראש." כמו בוריס, רבים מהטכנאים ציינו שמניסיונם אין מותג אחד שמתבלט ביתרונותיו על פני האחרים.

מסתבר שאם פעם המקפיא הישן היה עומד בפינה ומחזיק מעמד שנים, גם כאשר כל מוצרי החשמל בבית כבר הספיקו להתקלקל ולהתחלף, המצב היום כבר לא כך. על כך מרחיב אילן "לא הייתי מצפה היום ממקפיא להחזיק יותר מחמש שנים. בגלל שזה כך, הרבה פעמים אני בא לתקן מקפיא, רואה את התקלה ופשוט אומר ללקוח שזה לא שווה לו ושיקנה חדש. איך תמליץ על משהו כשזה המצב?".

• הוסף לסימניות
יש לנו מקפיא בלי קרח ואין בו שום ריח!
ויש לי גם מקפיא עם קרח ישן נושן, עובד מצויין בלי ריחות או טעם לוואי..
יש את המינוס של הקרח, אבל טעם באוכל, לא.
צריך לעטוף נכון הדק היטב היטב הדק.

• הוסף לסימניות
יש לי מקפיא כבר כמה שנים של בקו בלי קרח - עובד מצוין ואף פעם לא היה ריח. גם אותי הבהילו מאוד והזהירו שזה עושה ריח - עדיין לא נתקלתי.

• הוסף לסימניות
וואו התבלבלתי לגמרי
חשבתי לקנות את הדגם של אמקור -עם קרח, עולה סביבות 1800,
מתחילה לחשוב על בלי קרח...

כמה פעמים בשנה צריך להפשיר?
אם זה ערב פסח + לפני החגים זה לא נורא,
אבל אם נדרש יותר - כבר פחות נח...
למישהו יש נסיון עם הדגם הנ"ל?
ומה המחירים של ליבהר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה