www.prog.co.il
מה נחשב דירוג חסכוני?שימו לב לדירוג אנרגיה,
לפעמים הזול יוצא מאד יקר בצריכת חשמל...
מכירה מקרוב משהו שקנה מקפיא בזול ועולה לו מאז החשמל בפער של כמה מאות...
לחשמל הקרן יש סאוטר ב-1700 (או 1990 עם מתנותאמקור איזה דגם? בחשמל הקרן יש ב-1700
אמקור בכללי זה חברה אמינה ברמה של תדיראן
לא נראה לי שזה נכון הוא אולי פשוט רצה למכור את המקפיאי קרח שלואם בטעות קניתי בלי קרח(שילמתי עליו יותר לצערי....)
ואחרי שבוע של שימוש הבנתי שמקפיא בלי קרח כן משאיר טעם לוואי ולא כמו שהמוכר אמר לי ....
יש למישהו טיפים לתת לי שלא ישאיר טעם באוכל ?
דברתי עם המוכר ולא מוכן להחליף לי טען שכבר פתחתי והשתמשתי....
ממש עוגמת נפש....
אשמח לכל טיפ ועיצה והרגעה שאולי זה לא כזה נורא....
אני קניתי בלי קרח ואז הבנתי שהוא משאיר טעם לוואילא נראה לי שזה נכון הוא אולי פשוט רצה למכור את המקפיאי קרח שלו
זה סיוט מקפיא קרח כל המקפיא נהיה גוש עם טעם לוואי וצריך הפשרה מדי פעם
יש לי מקפיא בלי קרח בלי שום ריח/טעם לוואי
היה לי מקפיא קרח וזה באמת עשה טעם לוואי באוכל וגם הקרח נהיה בטעם של מקפיא צמרמורות....אני קניתי בלי קרח ואז הבנתי שהוא משאיר טעם לוואי
את אומרת שיש לך מקפיא בלי קרח והוא לא משאיר ריח או טעם לוואי ?אני ממש שמחה לשמוע כי כבר הרגשתי שנפלתי בפח... ממש תודה על העידוד
יש לנו מקפיא בלי קרח ואין בו שום ריח!אני קניתי בלי קרח ואז הבנתי שהוא משאיר טעם לוואי
את אומרת שיש לך מקפיא בלי קרח והוא לא משאיר ריח או טעם לוואי ?אני ממש שמחה לשמוע כי כבר הרגשתי שנפלתי בפח... ממש תודה על העידוד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים