הביאו כאן שני המלצות ואני [כאחד שהיה לי את שני הסוגים הללו] מעוניין לשתף:מעוניינת במכשיר איכותי
מה ? אתה לא נתקל בשטיפה של המכשיר?! זה לא מונע ממך את השימוש בו?!יופי של מקציף מניסיון אישי
ואתה, תעשה לי טובה חיפשתי בכל העולם את הדבר המוצלח הזה איפה מוכרים את זה?מקציף מצוין, בגלל שזה אינדוקציה טובלים רק את הכד ולא את הגוף חימום. עולה 159.
צפה בקובץ המצורף 2079226
מקווה שהקישור יעלה כאן - אם לא תעשה חיפוש: וואלה שופס, מקציף חלב אינדוקציה , פסקל (זה שם היצרן).איפה מוכרים את זה?
??? @ahrubinהביאו כאן שני המלצות ואני [כאחד שהיה לי את שני הסוגים הללו] מעוניין לשתף:
היה תחילה את ההמלצה השנייה, לא בדיוק את אותה החברה אבל את הרעיון של 'אינדוקציה' שטובלים רק את הכד, הוא נהרס בעקבות שימוש יומיומי רצחני! כלומר לא באשמתו אלא בלאי נורמלי לחלוטין.
לאחר מכן קניתי את השני, וההבדל היה מציק מאד מאד, הקטע הזה שצריך לשטוף כל פעם את המכשיר אחרי השימוש ולהיזהר שלא ייכנס מים לכפתור, אפילו שאתה מקרצף... זה פשוט גרם לנו להימנע מלהשתמש במוצר הכ"כ איכותי, חבל מאד מאד
אני לא באתי להמליץ על מכשיר ספציפי, אני באתי לומר שזו נקודה שצריך לדעת ואולי נשאל את מי שכתב את המשפט
מה ? אתה לא נתקל בשטיפה של המכשיר?! זה לא מונע ממך את השימוש בו?!
לא? תגלה לי ואני ישמח
ואתה, תעשה לי טובה חיפשתי בכל העולם את הדבר המוצלח הזה איפה מוכרים את זה?
אני קניתי מקפיץ חלב מאלי אקספרס לפני שנה כמעט הוא עובד מצוין.
מה השאלה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: נחליאלי(ת), דיתוש, BIZZARC- עשירה ועוד 57 משתמשים60 //