- הוסף לסימניות
כמובן שכולנו לא שוכחות את חיים מיכאל ורפאל יצחק גרוס שיחיו בבריאות ובשמחה לאורך ימים טובים.
אני כולי מלאת רגשות לאמם היקרה והצדיקה ובמיוחד לאחר ששמעתי הקלטה מהערב שהתקיים השבוע בו דיברה לפני נשים רבות. (בהזדמנות זו, אם למישהו יש הקלטה של זה אשמח אם תעלו...)
בתקופת מחלתם רבים מאיתנו קיבלו על עצמם קבלות שונות, חשבתי שמאד ישמח את האמא הגיבורה והיקרה אם נפתח פה אשכול שבו כל אחת שקיבלה על עצמה משהו לזכות הילדים תכתוב מה קיבלה והדבר מאד ישמח את הוריהם.
מעבר לזה אני חושבת שהדבר ייתן חיזוק גדול לכולנו.
אז אתחיל ראשונה.....
אני התחלתי ללמוד 2 הלכות שבת כל יום עם אחת שפירסמה פה שהיא תשמח ללמוד עם מי שתשלח לה באישי הודעה.
אנו לומדות כל ערב, ועל הדרך הרווחתי חברה מקסימה, חמה וחכמה.
כמובן שאנו ממשיכות ללמוד למרות שילדי גרוס הבריאו ברוך ד' - צריך ישועות בהרבה תחומים..........
מי שפתוחה לכתוב את קבלתה מוזמנת.
ויהי רצון שנשמע ונתבשר מעתה והלאה רק בשורות טובות ישועות ונחמות לכלל ולפרט.
אני כולי מלאת רגשות לאמם היקרה והצדיקה ובמיוחד לאחר ששמעתי הקלטה מהערב שהתקיים השבוע בו דיברה לפני נשים רבות. (בהזדמנות זו, אם למישהו יש הקלטה של זה אשמח אם תעלו...)
בתקופת מחלתם רבים מאיתנו קיבלו על עצמם קבלות שונות, חשבתי שמאד ישמח את האמא הגיבורה והיקרה אם נפתח פה אשכול שבו כל אחת שקיבלה על עצמה משהו לזכות הילדים תכתוב מה קיבלה והדבר מאד ישמח את הוריהם.
מעבר לזה אני חושבת שהדבר ייתן חיזוק גדול לכולנו.
אז אתחיל ראשונה.....
אני התחלתי ללמוד 2 הלכות שבת כל יום עם אחת שפירסמה פה שהיא תשמח ללמוד עם מי שתשלח לה באישי הודעה.
אנו לומדות כל ערב, ועל הדרך הרווחתי חברה מקסימה, חמה וחכמה.
כמובן שאנו ממשיכות ללמוד למרות שילדי גרוס הבריאו ברוך ד' - צריך ישועות בהרבה תחומים..........
מי שפתוחה לכתוב את קבלתה מוזמנת.
ויהי רצון שנשמע ונתבשר מעתה והלאה רק בשורות טובות ישועות ונחמות לכלל ולפרט.
הנושאים החמים