נכתב ע"י מגה;1494724:לא להאמין שבזמננו עדיין קיימים מקומות עבודה עם יחס משפיל, וללא תנאים מינימליים
נכתב ע"י שושיה;1494595:כבר פניתי לעו"ד הוא אומר שצריכים להביא ראיות, מבחינה רפואית, כל מקרה מתייחס לרופא אחר, כך שרופא שלא יודע את כל ההיסטוריה הרפואית שלי בשנה זו, לא יכול לומר שהמקרה הזה הוא בגלל העבודה.
מאחת שראתה רופא פעם ב... אני כל היום היום בקופ"ח ורצה מרופא מומחה אחד לשני, לבדיקות רגילות, ולקשות יותר, עורכת בדיקות דם פעם בשבוע, כל פעם משהו אחר...
אם אני אאגד את כל הרופאים שביקרתי אצלם בשנה האחרונה אפילו בשבוע האחרון, כולל סיכומי אישפוזים, כולם יראו שמשהו פה צועק.
כל עוד זה לא קורה, אני לא יכולה לפנות לעו"ד ולהצביע ברגליי. אין ראיות מוצקות.
לצערי.
נכתב ע"י א צענטער;1495137:בס"ד
עצם העלאה של הדברים על הכתב עזרה לי מאוד בנושא מסוים
תודה רבה על השיתוף
(ולא, אין לי קשר לבוסים שם....)
ענין אישי...
עצוב שיש כאלה דברים ,
יש לך עצות למי שחווה דברים דומים?
האם יש עובדים שהיחס כלפיהם טוב יותר?
האם הפתרון היחידי במקרה כזה הוא עזיבה?
אשמח אם תוכלו לענות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים