בינתיים, מה שנראה כרגע, ה"עסק" נראה בקריסה טוטאלית...
בעלי מלווה אותי בכל שלב, תומך בי, ודואג שלא אסבול מידי...
קשה לנו מאוד מאוד, בכל מקרה התייעצתי עם עו"ד בנושא, הוא אומר שכל דבר חייבים להוכיח, יש להם מצלמות נסתרות עם הקלטה כדי שיוכלו לראות אם עובדים גונבים או משהו בסגנון, כך שאני יכולה לדרוש שיוציאו את ההסרטות כדי שיוכלו לראות את היחס אלינו.
בעלי באמצע לנסות לתפוס את התמ"ת, אני התקשרתי כבר למשרד העבודה, הפנו אותי למשרד הכלכלה אבל אני לא מצליחה לתפוס אף אחד שם.
אגב, כמו שציינתי, אני עדיין רודפת אחרי מנהלת כח האדם כדי שתואיל בטובה לתת לי את החוזה והיא עדיין לא נותנת לי!!! כל פעם תרוץ אחר, מה עושים???
חוצמיזה, אני כל הזמן מנפנפת בעו"ד שלי שאמר לי ככה וככה והם מתכווצים מבהלה.
בשיחת השימוע ציינתי להם שאני בדרך לתביעה נגדם במשרד הכלכלה, אמרתי להם כך: "רק שתדעו, אני בדרך להגיש תביעה במשרד הכלכלה נגדכם, שלא תתפלאו" הם צחקו עלי ושאלו אותי "מה הקשר?" אמרתי להם שכנראה שהם לא יודעים, אבל ניתן להגיש שם תביעות נגד מעסיקים....
בכל אופן, גם שלחתי פניה דרך הרשת ומחכה שיחזרו אלי.
יש לנו גם תוכנית להתאגד ע"מ לדרוש פיצויים על היחס הלא הוגן שאנחנו מקבלות וקיבלנו!
עוד נקודה, כמו שציינתי, גב כף הרגל שלי נפוח עד למעלה מהקרסול, הלכתי השבוע לרפלקסולוגית שלא העזה לגעת לי כמובן...
היא אומרת שעפ"י הרפלקסולוגיה, טוענים שלמי שיש נפיחות באזור הקרסול זה מפני שהוא חש שהוא עבד, כי פעם היו קושרים את העבדים בקרסול...
כמעט בכיתי. זה כ"כ נכון!!!
אגב, ביום חמישי הלכתי לעבודה בפחד, כן בפחד!!! כי אולי אני סתם מפנטזת שאני לא מרגישה טוב, כמעט קרסתי שם (היו אצלנו הרבה מקרים שהגיע אמבולנס לעבודה...)
חזרתי הביתה ומאז אני מרגישה בהרבה יותר גרוע!
תגידו שזה נורמלי... אגב יש ליד המוקד שלנו קופ"ח וכל הזמן נכנסים נציגים לבדיקות, כשאחת הנציגות נכנסה לשם וקרסה האחות הודיעה שעוד תלונה אחת והם תובעים את המוקד.