- הוסף לסימניות
היא דיברה לפני העוזרת.בניכוי תשלום למטפלת נוספת
(כמה תשלם? מינימום 6000-7000- בתקווה שתמצא + עלויות העסקה סביב 2000 ש"ח)
על עבודה של 7:45-16:00
זה משכורת רעב+++
(אין תנאים סוציאלים שווי כסף, ימי מחלה, פנסיה,)
עלויות ביטוח
אביזרים וכד'
מה עם הבית שנשחק?
בפעם ה1000 לא כל אחת בנויה להיות מטפלת.את יכולה לפתוח משפחתון אם את רוצה...
זו עבודה קורעת. נקודה.
שימי לב אילו מקצועות שוק את מקבילה ברמת הקושי למטפלת.לא הבנתי, עכשיו 13,000 זו משכורת רעב?
׳שהיא נקרעת בשבילם׳
לא יודעת מה את עושה אבל כל עבודה היא קשה.
הוראה זה קשה, ולעבוד במפעל זה קשה, ונהגי משאיות זה קשה, ולהיות קופאית זה קשה, ולהיות עוזרת זה קשה ומזכירות זה קשה וכולם קורעים את עצמם.
כל אלה היו מאוד שמחים להרוויח קרוב לסכום הזה.
וזה עוד על 1300 ש״ח. אנחנו מדברות על מטפלות שלוקחות 2000 שח
ובעינייך זו הסיבה שהשוק חסר. תמוה.
לומר על כל עבודה שוחקת וקורעת - זו היסחפות.כל עבודה בעולם היא שוחקת וקורעת. תבדקו את זה
ולא כל אחת ש"בנויה" להיות מטפלתבפעם ה1000 לא כל אחת בנויה להיות מטפלת.
לא כל אחת בנויה להיות בהייטק, לא כל אחת מתאימה להיות מורה. ולא כל אחת מתאימה להיות מוכרת בחנות.
תפסיקו עם הטרמינולוגיה הזאת. זה שאני לא מתאימה לתפקיד הספציפי הזה לא אומר שאין לי זכות לדבר על זה.
כל עבודה בעולם היא שוחקת וקורעת. תבדקו את זה
ובתוך הביתנכון אולי לא נחמד לי תמיד, ואני קצת עייפה ולא מספיקה הכל, אבל זו לא עבודה אינטניסבית כ"כ כמו מטפלת למשך 7-8 שעות ל-10 ילדים....
מה לדעתך הסיבה שנשים לא עושות את זה?לא הבנתי, עכשיו 13,000 זו משכורת רעב?
׳שהיא נקרעת בשבילם׳
הוראה זה קשה, ולעבוד במפעל זה קשה, ונהגי משאיות זה קשה, ולהיות קופאית זה קשה, ולהיות עוזרת זה קשה ומזכירות זה קשה וכולם קורעים את עצמם.
מה הקשר בין ההודעה שלי לתשובה הזאת?בהחלט חושב שמגיע למטפלות הרבה יותר. והראיה שיש כ"כ הרבה ביקוש למטפלות מאשר הציע נכון זה לא מתאים לכולם אבל זה המהות של שוק חופשי. לא הבנתי על מי בדיוק הטענה? אולי גם אנשים צריכים למכור דירות בפחות ממחיר השוק כי המחיר גבוה מידי? אולי הבוס שלכם יכול לשלם פחות ממחיר שוק כי המשכורות לדעתו גבוהות מידי היום והוא יכול להביא הסברים לזה? השוק קובע מה נכון ומה לא.
אם היא מרוויחה 13K, אין לה 13K ביד בסוף.לא הבנתי, עכשיו 13,000 זו משכורת רעב?
׳שהיא נקרעת בשבילם׳
אבל אף אחת לא באמת לוקחת 1300 לילד. זו הייתה רק דוגמא. אצל רובן זה יותר קרוב ל2000.אם היא מרוויחה 13K, אין לה 13K ביד בסוף.
תורידי מיסים, הפרשות לפנסיה (חובה על פי החוק) ועלויות של ציוד - זה מצטבר לכמה אלפי שקלים בחודש.
ממש חישוב לא נכוןאיך יש עוזרת אם כל ילד משלם 1,300?
בית של מטפלת סטנדרטית לא יכול להכניס יותר מ-10 ילדים.
אתה אומר שהיא אמורה לקחת את ה-13K שהיא נקרעת בשבילם וקורעת את הבית ועוד לתת לעוזרת.
לא יודעת.
נכון שלשלם 2,000 ש"ח למטפלת עד 16:00 זה עסק יקר.
אבל זו עבודה מאד קשה.
בעצם עכשיו ענית לך ולכולם מדוע השוק חסר.
גם גרפיקאיות והייטקיסטיות ומנהלות חשבונות אם ירוויחו 13 ישלמו מיסים.....אם היא מרוויחה 13K, אין לה 13K ביד בסוף.
תורידי מיסים, הפרשות לפנסיה (חובה על פי החוק) ועלויות של ציוד - זה מצטבר לכמה אלפי שקלים בחודש.
אם יש לה 11 ילדים היא צריכה סייעת.אבל אף אחת לא באמת לוקחת 1300 לילד. זו הייתה רק דוגמא. אצל רובן זה יותר קרוב ל2000.
כמה נשאר למטפלת שלוקחת 2000 שח לילד ויש לה נניח 11 ילדים (22,000)?
הן מקבלות 2700 לכל ילד שיש לו דרגה וההורים משלמים... כולל הוצאות. מנהלת משפחתון תמ"ת אמרה לי שההוצאות הן לפחות 2500 בחודש. לזה צריך להוסיף את המים שבחשבון מחושבים לפי מספר הנפשות בבית לא כולל משפחתון.ממש חישוב לא נכון
אם כל המנהלת חשבונות וכו' היו יודעות כמה בעלת משפחתון מקבלת
הם היו רצות....
הם עוברות את ה12 א' לחודש על 5 ילדים
ולא נדבר על מי ששמה את הילד שלה שם שחוסכת ...
אלא מה זה לא הייטק זה לא סטייל
אחד התחלואות החברתיות של הציבור שלנו!
מאיפה אתם מביאים את המספרים האלו? אני לא מבינה מי מכניסה 11 ילדים בני שנה הביתה? (ככל שעולה הגיל המחיר יורד)אם יש לה 11 ילדים היא צריכה סייעת.
תורידי כמה אלפים.
את משווה פה עצמאיות ושכירות, אלה עולמות שונים. מהכנסה ברוטו של עצמאית יורד הרבה יותר, וזה עוד לפני שמכניסים למשוואה עלויות נוספות שיש לעצמאים (ציוד, למשל).גם גרפיקאיות והייטקיסטיות ומנהלות חשבונות אם ירוויחו 13 ישלמו מיסים.....
אגב במקצועות אחרים כמה עוברים את ה13...
מאיפה את לוקחת את הנתונים?אני משלמת 850 שח לחודש על דירה של 83 מטר. 1700 לחודשיים.
בבית שמש זה 400-500 לחודשיים
בקרית ספר זה 300 לחודשיים וזה כולל מים.
הארנונה בשכונות מסוימות בירושלים היא הכי גבוהה בארץ בפער
יותר יקרה גם מהמקומות הכי יקרים בתל אביב.
קצת היתממות.אני מאוד לא אוהבת את התשובות האלה.
לא כל אחת מתאימה ובנויה להיות מטפלת בדיוק כפי שלא כל אחת מתאימה להיות רו"ח או טלפנית או גרפיקאית,
אז מה את באה לומר? שבגלל שאני עצמי לא רוצה או מתאימה להיות מטפלת אסור לי לתהות למה אין מטפלות בכל השכונה?
ברור שיש להן זכות לבחור, אבל לדעתי זה חייב להיות מטופל ברמה של המדינה. מלמעלה. כמו שיש דרגות בתמת שיהיה גם לפרטיות.
שיהיה שווה לעבוד בזה ושיהיה הצפה. מלא נשים לא יכולות לעבוד, זה לא מצב הגיוני.
אבל אף אחת לא באמת לוקחת 1300 לילד. זו הייתה רק דוגמא. אצל רובן זה יותר קרוב ל2000.
כמה נשאר למטפלת שלוקחת 2000 שח לילד ויש לה נניח 11 ילדים (22,000)?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים