קורונה מרגש!!! כשהשוטר חיבק את מוישי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הסתה, בלאגן, חרדים, חילונים, שנאה, משטרה....

בתווך-משפחה חרדית שסיימה היום בידוד אחרון, יוצאים בגילה ודיצה ליום צילומים הרבה מעבר לק"מ המותר
הגענו למקום, פרקנו ציוד,
ולמרבה הבהלה, אנחנו מבחינים בניידת שמתקדמת לעברנו, אצנו כולנו לחבוש מסכות כשאנחנו חיוורים
אבל מוישי, הילד המקסים והמיוחד שלנו
נכנס לפאניקה
הניידת עצרה לידנו והשוטרים נפנפו לנו לשלום
ואפילו עקבו בסקרנות אחר מהלך הצילומים, אבל מוישי...
מוישי החוויר והתחיל לרעוד, התקרבתי איתו לניידת, השוטר ניסה לדובב אותו, הוא עזב לי את היד וברח

השוטר יצא מהניידת, נתן לו סוכריה וחיבק אותו (מיותר לציין שלא קיבלנו דו"ח, נכון?)
הנה תמונה לתיעוד
DSC_0891.jpg

• הוסף לסימניות
הסתה, בלאגן, חרדים, חילונים, שנאה, משטרה....

בתווך-משפחה חרדית שסיימה היום בידוד אחרון, יוצאים בגילה ודיצה ליום צילומים הרבה מעבר לק"מ המותר
הגענו למקום, פרקנו ציוד,
ולמרבה הבהלה, אנחנו מבחינים בניידת שמתקדמת לעברנו, אצנו כולנו לחבוש מסכות כשאנחנו חיוורים
אבל מוישי, הילד המקסים והמיוחד שלנו
נכנס לפאניקה
הניידת עצרה לידנו והשוטרים נפנפו לנו לשלום
ואפילו עקבו בסקרנות אחר מהלך הצילומים, אבל מוישי...
מוישי החוויר והתחיל לרעוד, התקרבתי איתו לניידת, השוטר ניסה לדובב אותו, הוא עזב לי את היד וברח

השוטר יצא מהניידת, נתן לו סוכריה וחיבק אותו (מיותר לציין שלא קיבלנו דו"ח, נכון?)
הנה תמונה לתיעוד
צפה בקובץ המצורף 823434
מרגשששששש
יש כאלו טובים

• הוסף לסימניות
צדיק אחד בסדום
פה באשדוד השוטרים ב"ה ידועים ברובם כשוטרים טובים
תמיד ישנם רעים
וכן, דווקא רציתי להעלות על נס, מקווה שאצליח להפיץ הלאה יראו וייראו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@photos by h יש לי לקוח קצין בכיר כאן במשטרת אשדוד :) עם לב זהב
רוצה שאפנה אליו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התכוונתי עזרה בהפצת הסיפור/התמונה מה שתרצי
אין לי שמץ של הכרות עם משטרת אשדוד
בכיף, למה לא?
תודה
רק אשמח אם השם של הבן שלי יושמט מהפוסט...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה לכתוב לו?
לכתוב שמשפחה שהיתה היום בעד הלום לצילומים נחשפה לרגישות מיוחדת של שוטר
שרכן לילד מיוחד מבועת ונתן לו סוכריה וגם חיבק אותו ואף ניסה לדובב אותו
והיחס שלו כלפיו ובכלל כלפי המשפחה החרדית-היה יוצא מן הכלל

(לא לכתוב, אבל הוא סיפר לנו שכשהיה בן 5 גם לו היו פיאות ארוכות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה