מה מחירו של מתקן כזה?לי יש את זה ואני לא גומרת לברך על זה
תודה. מה רמת המחירים שלו?עשינו מתקן כזה אצל יגאל מרקוביץ 052-2593000
מתכוונן כלפי מעלה ומטה במשיכת חבל
![]()
תודה! הם יקרים למדי. השאלה אם החלופות היותר זולות פחות טובות.לי יש את זה ואני לא גומרת לברך על זה
![]()
מתלה כביסה חיצוני עד 10 חבלי כביסה הנוסעים אלינו - רב חבל
מתלה כביסה רב חבל - פטנט ישראל! הפתרון המושלם לתליית כביסה - עד 10 חבלי כביסה מתקפלים הנוסעים קדימה ואחורה בתנועה מדהימה. מתלה כביסה חכם שמתקפל לקיר.www.rav-hevel.com
כ 700 ש"ח .תודה. מה רמת המחירים שלו?
יש לנו את המתקן כבר 10 שנים, עובד יופי ללא שום תקלות או בעיות,תודה. מה רמת המחירים שלו?
תודה! הם יקרים למדי. השאלה אם החלופות היותר זולות פחות טובות.
איזה אורך לקחת, וכמה חבלים?יש לנו את המתקן כבר 10 שנים, עובד יופי ללא שום תקלות או בעיות,
והיום כשיש לי בית עם ילדים אני יכולה לעשות 4 -5 מכונות אחד אחרי השני ויש מקום לתלות, זה שווה המון, כך שתחשבי על זה בגדול שההשקעה משתלמת (כמובן שצריך כסף לשלם את זה...)
לגבי חלופות זולות אני לא יודעת
אפס תקלותמניסיון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים