דרוש מידע מרוצים ממתקן תליית הכביסה שלכם?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת המלצה למתקן לתליית כביסה מתקפל, שמותקן על הקיר מחוץ לבית.
מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עשינו מתקן כזה אצל יגאל מרקוביץ 052-2593000
מתכוונן כלפי מעלה ומטה במשיכת חבל
2669508_1.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
גם אצלינו. אין מתחרה לרב חבל.

• תודה
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עשינו מתקן כזה אצל יגאל מרקוביץ 052-2593000
מתכוונן כלפי מעלה ומטה במשיכת חבל
2669508_1.jpg
תודה. מה רמת המחירים שלו?

לי יש את זה ואני לא גומרת לברך על זה
תודה! הם יקרים למדי. השאלה אם החלופות היותר זולות פחות טובות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה. מה רמת המחירים שלו?

תודה! הם יקרים למדי. השאלה אם החלופות היותר זולות פחות טובות.
יש לנו את המתקן כבר 10 שנים, עובד יופי ללא שום תקלות או בעיות,
והיום כשיש לי בית עם ילדים אני יכולה לעשות 4 -5 מכונות אחד אחרי השני ויש מקום לתלות, זה שווה המון, כך שתחשבי על זה בגדול שההשקעה משתלמת (כמובן שצריך כסף לשלם את זה...)
לגבי חלופות זולות אני לא יודעת

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש לנו את המתקן כבר 10 שנים, עובד יופי ללא שום תקלות או בעיות,
והיום כשיש לי בית עם ילדים אני יכולה לעשות 4 -5 מכונות אחד אחרי השני ויש מקום לתלות, זה שווה המון, כך שתחשבי על זה בגדול שההשקעה משתלמת (כמובן שצריך כסף לשלם את זה...)
לגבי חלופות זולות אני לא יודעת
איזה אורך לקחת, וכמה חבלים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה