אטרקציה מרכז מבקרים במבה אוסם החדש!

יש עכשיו כמה כרטיסים בודדים פנוים למחר ול23 לחודש
כנסו לאתר

רכשתי לסיור של מחר בשעה 12 2 כרטיסים, אולי למישהו יש כרטיס נוסף מיותר לשעה זו?

רכשתי לסיור של מחר בשעה 12 2 כרטיסים, אולי למישהו יש כרטיס נוסף מיותר לשעה זו?
לי יש כרטיס מיותר להיום ב 18:00
יש מצב שיסכימו להחליף לך את הכרטיס לשעה שאת צריכה.

אשמח מאד לשמוע ממה שהיה שם האם המקום מתאים ב 100% לציבור החרדי (בהנחה שיש לי קבוצה סגורה)?

משו יודע להגיד לי אם הסיור הוא במקום פתןח? צריך כובעי שמש? קרם הגנה?

יש למישהי לשלוח קישור להזמנת כרטיסים ?
ומאיזה גיל זה מיועד ?

תודה רבה

אשמח מאד לשמוע ממה שהיה שם האם המקום מתאים ב 100% לציבור החרדי (בהנחה שיש לי קבוצה סגורה)?

מצטרפת לשאלה...

האם מתאים לילדי חיידר-בקבוצה סגורה?

מדריכות? בסרטים יש תמונות נשים?

אין כרטיסים לבין הזמנים
(נותרו 2 תאריכים- באחד- יש כרטיס אחד, ובשני 2 כרטיסים בלבד)
תשמרו להזדמנויות אחרות...

מגיל 5 מדויק- מקפידים שם על הצגת תעודת זהות
1724133395222.png

האם יש בקהל מי שקנה כרטיסים ליום ראשון 01.09 ומעניין למכור? זקוקים ל-5 כרטיסים.

גם אני מחפשת לשבוע זה 6 כרטיסים . משהו מעונין למכור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה