- הוסף לסימניות
שהם חסמו את דף הבית בצ'אטים של ג'מייל וככה לא ניתן לראות את המרחבים המשותפים שחסומים בנטפרי (עד אז יכלו לראות שורה אחרונה או להגיע לזה ע"י חיפוש)
זה תשובה ל:
כי אם כן זה לא פותר שום דבר.לא הבנתי איך פותרים את הבעיה
הדיון הקבוע בין צורך לבין סיכון.
תרענני ואז תנסי שוב לי הם לא חסמו...אתם יודעים אם זה קשור אבל אני לא מצליחה להגיע להקבצים בשיתוף ולמשימות ולניהול המשתתפים?
חזר לי תודהתרענני ואז תנסי שוב לי הם לא חסמו...
?????האם הם חסמו לכם גם את האפשרות לחפש סרטונים כאן צפה בקובץ המצורף 1900279 ?
מישהו????????????כנראה נחסם לי צ'אט כלשהוא (הייתי מחובר לכמה של חדשות אז מסתבר שאחד מהם נחסם), וכרגע אין לי אפשרות בכלל לגשת לצ'אטים ולצאת מהם, מישהו יודע מה עושים?
לאף אחד זה לא קרה???היי
אין לי שום קבוצה חסומה
אבל מאז שהם עשו את זה אין לי אפשרות ללחוץ על קבצים מצורפים בצאט
או עריכה של ההודעה
זה תוקע לי את כל המייל.
ניסיתי לרענן, להסיר את הצאטים ולהחזיר מחדש
שום דבר לא עוזר.
מישהו נתקל בזה?
גם לי זה קרה רק בקבוצה אחתלאף אחד זה לא קרה???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אורית M, גגגגגג, מה נשמע??? ועוד 5 משתמשים8 //