דרוש מידע משהו מוזר!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני מתנתקת כל פעם מהחשבון שלי בפרוג (מחשב ביתי, לא חדר מחשבים או משהו אחר שיכול להיות שמישהו אחר ישב על המחשב)
עכשיו פתחתי אותו, אני מסתכלת באתר ללא שהתחברתי,
פתאום אני רואה שיש לי אפשרות להגיב,
אני מסתכלת ורואה שמחובר לי חשבון אחר !!!!!!!!!!!!!!
ניסיתי ללחוץ על הפרופיל וזה לא נתן,
פתחתי חלונית חדשה ושם התחברתי לחשבון שלי!!
מה יכול להיות הסיבה???
זה בעיה שלי או של פרוג??????????????

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה פעם אחת
שהיה פתוח לי על משתמש אחר
לדעתי זה בעיה של פרוג

• הוסף לסימניות
לי קורה משהו מוזר
שאני נכנס לאשכול פתאום אני שם לב שלא מופיע השם משתמש שלי (ואני לא יכול להגיב)
רק כתוב להתחבר או להירשם - וכשאני יצא לדף הבית אז מופיע לי בחזרה שם המשתמש שלי
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
גם לי קרה את שתי הבעיות היום
1 שאני רשום על מישהו אחר
2 שאני מנותק מלהגיב ורק אחרי שאני נכנס להגיב אני מתנתק שוב
פרוג צריכים לדעת מזה.

• הוסף לסימניות
נשמע בעיית קאש, אני אפנה את זה לצוות התכנות.
גם אם היה נראה שיש לכם אפשרות להגיב בשם משתמש אחר, בפעול זה היה מקבל שגיאה.

אני מגדיש, לא מדובר בבעיית אבטחה, אלא רק בקריאת שרת שגויה מהקאש.
יטופל.

• הוסף לסימניות
לי קורה משהו מוזר
שאני נכנס לאשכול פתאום אני שם לב שלא מופיע השם משתמש שלי (ואני לא יכול להגיב)
רק כתוב להתחבר או להירשם - וכשאני יצא לדף הבית אז מופיע לי בחזרה שם המשתמש שלי
מה אפשר לעשות?
קרה לי גם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה