נכתב ע"י tov;1376814:לא מכירה,
ולא מצליחה לזהות מיקום
איך?נכתב ע"י אברך;1376812:ניתן לסדר בהגדרות של המחשב שהוא לא ישאב אוטומטית, אבל כאמור במחשב של ההוא אין לכם שליטה על ההגדרות. כך שהזהירות מתבקשת.
מצאתי איפה מבטלים את הפונקציה הזו.נכתב ע"י הגפן;1376819:איך?
נכתב ע"י tov;1376846:יש שם תמונה עם שלט של עסק- נראה עסק ששיך להם
פוטומן רחוב בית יוסף 62
מישהו מכיר?
נכתב ע"י tov;1376967:
נכתב ע"י ariels;1377035:האם כשאני ניגשת לבית דפוס להדפיס משהו,
המחשב שלהם שואב אוטומטית את כל התמונות שיש לי על הדיסק און קי????
מכל התיקיות?
האם זה גם לגבי וידאו?
יש לי המון חומר על הדיסק און קי. המון.
וחלק דברים שממש לא הייתי רוצה שיגיעו למישהו אחר.
זה בלתי הגיוני בעליל!נכתב ע"י אברך;1377040:אם זה מוגדר להם במחשב, אז ממש כן.
נכתב ע"י הגפן;1377068:זה בלתי הגיוני בעליל!
אם המחשב שלהם יקלוט את כל מה שיש לכולם בדיסקים הוא יצטרך להיות בנפח............ טרות, ורק בשביל התשלום על האכסון הם יאבדו את כל הרווחים שלהם.
נכתב ע"י sh12;1376991:ואיך באמת הגיעו התמונות אליך למחשב?
זה אמנם אפשרי אבל מאד לא הגיוני!נכתב ע"י sh12;1377075:זה הגיוני ואפשרי.
אך אני מאמינה שלבית דפוס סטנדרטי אין מה לעשות בחומר האישי שלנו.
אך אם מישהו רוצה הוא יכול "לשאוב" את כל החומר (וזה לא לוקח זמן רב) ואח"כ למיין ולבחור מה להשאיר...
כנ"ל גם טכנאי מחשבים וכו'
נכתב ע"י sh12;1377075:זה הגיוני ואפשרי.
אך אני מאמינה שלבית דפוס סטנדרטי אין מה לעשות בחומר האישי שלנו.
אך אם מישהו רוצה הוא יכול "לשאוב" את כל החומר (וזה לא לוקח זמן רב) ואח"כ למיין ולבחור מה להשאיר...
כנ"ל גם טכנאי מחשבים וכו'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים