משהו מוזר

• פותח הנושא tov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התמונות לא נכנסות למחשב, אלא לדרופבוקס, ואז התיבה מתמלאת ומקבלים הודעה: האם את רוצה לקנות שטח אחסון נוסף?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1377245:
שאלתי האם זה נעשה באופן אוטומטי ברגע שמכניסים את הדיסק און קי

יש אפשרות להגדיר במחשב מה לעשות עם כל כונן נייד שנכנס למחשב:
לפתוח כתקיה / קבצי שמע/ ספרית תמונות/ וידיאו
ואחד מהאופציות היא לסנכרן לדרופ' -- כפי הצילום מסך שהעלו למעלה.

אם הגדירו את המחשב כך, אז כל חומר שיכנס אל המחשב יועתק לדרופ'.

מה שאומר שאם יש מישהו שמחפש גם את החומר האישי שלך שבכונן נייד - הוא יכול להגדיר העתקה אוטומטית...
ויש מחשבים שזה מוגדר שם אוטומטית למרות שבעל המחשב לא הגדיר בכוונה. (כמו פותחת האשכול)

• הוסף לסימניות
זה נשמע לי הזוי.
ממש לא הייתי רוצה שחומרים אישיים או מקצועיים שלי יעברו אוטומטית למחשבים אחרים......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1377641:
זה נשמע לי הזוי.
ממש לא הייתי רוצה שחומרים אישיים או מקצועיים שלי יעברו אוטומטית למחשבים אחרים......

הכי טוב לייחד דיסק אונקי נפרד להעברת קבצים בין מחשבים.
(טוב גם להגנה מוירוסים)

• הוסף לסימניות
אכן, זו עצה מצויינת וכך אעשה מעכשיו
(בד"כ פשוט שולחת במייל, אבל לפעמים מגיעה בעצמי לדפוס עם החומר - אז שווה להשקיע את הכמה שקלים האלה ולקנות בהם שקט נפשי...)
פשוט לא חשבתי לרגע שבכלל יש מציאות כזו.
תודה!

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להגדיר את הדיסק און קי עצמו מפני "שאיבה"??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה