העובדה שכל השופטים בתחרות בחרו בה...נכתב ע"י פוינט ק גת;1338366:תראו את זה:
http://www.hidabroot.org/he/article/70819
(תמונות נשים)
אפשר להבין מה מיוחד בתמונה הזאת שזכתה במקום שני?
נכתב ע"י קקטוס;1338368:העובדה שכל השופטים בתחרות בחרו בה...
אבל סתם, זה לא מובן מאליו?
וgrafix, נא לא להיסחף, תודה.
נכתב ע"י השקעה;1338371:אני אסביר לך מה מיוחד. צילומית-כלום. התמונות האחרות מרהיבות ביופיין וביחודיות שלהן.
אבל כאן ראו "תופעת טבע ממש" שבשבילך היא אולי שגרת חיים בנאלית אבל יש אנשים בעולם, שהם רוב העולם, שבשבילהם תמימות יהודית פשוטה זה לא דבר רגיל בכלל, וזה יותר מיוחד מנהר שמציף את העצים אפילו וגם ממשהו ענק כמו מטייל ש"כבש את העולם" ומתנדנד על רקע של הר געש. לדעתי זה יפה ומראה משהו טוב על המצב של העולם, מבלי קשר למגזרים ולדמויות ספציפיות.
צילומית-כלום.
נכתב ע"י צילומית;1338465:מאד ברור מה גורם להתלהבות וזה תמונת זוג מאושר כל כך בלי מגע ביניהם,באיזה ציבור אתם רואים עוד זוג מאושר ככה?
במקרה הזה, אין להם בעיה עם הפרסום...נכתב ע"י rosmarin;1338480:אני מתביישת בשביל הזוג.
וזה מה שיש בתמונה הזאת. רגע שלא אמור להיות פומבי. עם אנשים שלא אמורים להיות מפורסמים ככה.
מעניין בשביל נשיונל גאוגרפיק. מבייש בשבילם.
אגב, שאלת המליון דולר שלי- אם הם ידעו על פרסום התמונה לתחרות?
דרך הגב, הצלמת היא גויה, שההובי הצילומי שלה זה הציבור החרדי.
אגב, שאלת המליון דולר שלי- אם הם ידעו על פרסום התמונה לתחרות?
זאת אמא. של החתןנכתב ע"י park;1338523:והשוויגער שלא מצליחה להפרד מביתה ומנסה להשתתף בשמחתה/נבוכותה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים