משהו מענין בשבילכם, וגם תמיהה עצומה

• הוסף לסימניות
נראה לי שהייתי מצליחה בקלות להכניס תמונה למקום ראשון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1338366:
תראו את זה:
http://www.hidabroot.org/he/article/70819
(תמונות נשים)

אפשר להבין מה מיוחד בתמונה הזאת שזכתה במקום שני?
העובדה שכל השופטים בתחרות בחרו בה...
אבל סתם, זה לא מובן מאליו?

וgrafix, נא לא להיסחף, תודה.

• הוסף לסימניות
אני אסביר לך מה מיוחד. צילומית-כלום. התמונות האחרות מרהיבות ביופיין וביחודיות שלהן.
אבל כאן ראו "תופעת טבע ממש" שבשבילך היא אולי שגרת חיים בנאלית אבל יש אנשים בעולם, שהם רוב העולם, שבשבילהם תמימות יהודית פשוטה זה לא דבר רגיל בכלל, וזה יותר מיוחד מנהר שמציף את העצים אפילו וגם ממשהו ענק כמו מטייל ש"כבש את העולם" ומתנדנד על רקע של הר געש. לדעתי זה יפה ומראה משהו טוב על המצב של העולם, מבלי קשר למגזרים ולדמויות ספציפיות.

• הוסף לסימניות
לכל תמונה יש נימוק מדוע הצלם בחר דווקא אותה, כנראה הנימוק היה ממש משכנע..
(כך לפחות היה פעם, אני ראיתי תמונות מתחרות שלהם לפני כמה שנים והתמונה במקום השני או השלישי היתה של ילדים במסיבת חומש והצלם כתב נימוק מרגש..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1338368:
העובדה שכל השופטים בתחרות בחרו בה...
אבל סתם, זה לא מובן מאליו?

וgrafix, נא לא להיסחף, תודה.

למה? יש לי תמונות יפות מהחתונה שלי...
(ענתיקות...)

• הוסף לסימניות
התמונה הזו מספרת המון,
שפת הגוף שלהם, החתן שמסתכל/לא מסתכל על השוויגער.
האושר שיוצא מהתמונה למרות הפשטות (הייתי אומרת המזעזעת) של חדר האיחוד שהם נמצאים בו.

סיפור חיים שלם יוצא מהתמונה , ונוגע ברגש של אנשים, למרות שהם לא מכירים את העולם הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1338371:
אני אסביר לך מה מיוחד. צילומית-כלום. התמונות האחרות מרהיבות ביופיין וביחודיות שלהן.
אבל כאן ראו "תופעת טבע ממש" שבשבילך היא אולי שגרת חיים בנאלית אבל יש אנשים בעולם, שהם רוב העולם, שבשבילהם תמימות יהודית פשוטה זה לא דבר רגיל בכלל, וזה יותר מיוחד מנהר שמציף את העצים אפילו וגם ממשהו ענק כמו מטייל ש"כבש את העולם" ומתנדנד על רקע של הר געש. לדעתי זה יפה ומראה משהו טוב על המצב של העולם, מבלי קשר למגזרים ולדמויות ספציפיות.

הבנתי שבשבילם זה תופעה לא שגרתית, אבל עד כדי כך שזה מקום שני?
כי מבחינת הצילום אני לא רואה משהו מיוחד, אולי אני לא מבינה את העומק...

אני מנסה לחשוב אם אני אראה איזה תמונה שבה טקס מוזר של איזה שבט נידח מהג'ונגלים, (ואלף פעמים סליחה על ההשוואה) זה יהיה מעניין, מצחיק, משעשע, אבל עד כדי כך?
או שאולי הפוזה היהודית הזאת היא בכל זאת משהו אחר, גם מבחינת שופטי נשיונאל?!

אני סתם מעלה תמיהות...

• הוסף לסימניות
כנראה שהפוזה היהודית זה משהו אחר, שהם פשוט לא מכירים, וזה נגע בהם מאוד.

דרך הגב, הצלמת היא גויה, שההובי הצילומי שלה זה הציבור החרדי.

• הוסף לסימניות
מאד ברור מה גורם להתלהבות וזה תמונת זוג מאושר כל כך בלי מגע ביניהם,באיזה ציבור אתם רואים עוד זוג מאושר ככה?

והמשפט הכי מדליק באשכול זה
צילומית-כלום.
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1338465:
מאד ברור מה גורם להתלהבות וזה תמונת זוג מאושר כל כך בלי מגע ביניהם,באיזה ציבור אתם רואים עוד זוג מאושר ככה?

אני מצטרפת לכל אלו שלא הבינו מה ההתלהבות...
במיוחד שיש בציבור שלנו (החל ממאה שערים ועד ... כל השחור לבן למינהם..)
מלאי של תמונות מהסגנון הזה- זוג טרי מרוגש ומאושר, בלי טיפת מגע...

אבל אולי אנחנו התרגלנו לראות את הפוזה הזו, ולכן היא לא מרגשת אותנו.

• הוסף לסימניות
אני מתביישת בשביל הזוג.

וזה מה שיש בתמונה הזאת. רגע שלא אמור להיות פומבי. עם אנשים שלא אמורים להיות מפורסמים ככה.

מעניין בשביל נשיונל גאוגרפיק. מבייש בשבילם.

אגב, שאלת המליון דולר שלי- אם הם ידעו על פרסום התמונה לתחרות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1338480:
אני מתביישת בשביל הזוג.

וזה מה שיש בתמונה הזאת. רגע שלא אמור להיות פומבי. עם אנשים שלא אמורים להיות מפורסמים ככה.

מעניין בשביל נשיונל גאוגרפיק. מבייש בשבילם.

אגב, שאלת המליון דולר שלי- אם הם ידעו על פרסום התמונה לתחרות?
במקרה הזה, אין להם בעיה עם הפרסום...

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה וכובשת! (נראה לי שראיתי אותה כבר בעבר).
הרגש שהיא מעבירה הוא עצום! היד שמכסה את פי הכלה. החיוך הכובש של החתן. והשוויגער שלא מצליחה להפרד מביתה ומנסה להשתתף בשמחתה/נבוכותה.
וכמובן הסביבה "המפוארת" של צבע יוקרתי עם עובש בפינות. ותמונה של הכל ב2.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1338523:
והשוויגער שלא מצליחה להפרד מביתה ומנסה להשתתף בשמחתה/נבוכותה.
זאת אמא. של החתן

• הוסף לסימניות
בצילום יש 2 דברים.
יש תמונה טובה מבחינה מקצועית.
ויש תמונה שמספרת סיפור, שמעבירה רגש, תמונה שאפשר להתבונן בה יותר מכל תמונה אחרת.
היא לא חייבת להיות תמונה סופר מקצועית מבחינת הצילום, היא יכולה להיות מצולמת גם ממצלמה ביתית פשוטה. אבל אם הצלם תפס את הרגע, העביר את התחושות הנכונות בתמונה, אז אין ספק כי תמונה כזו עוקפת כל תמונה אחרת אף אם התמונות האחרות מושקעות יותר.
הצלמת צילמה תמונה שיכלה להיות פשוטה אם היה רק זוג שמחייך למצלמה (ויש לכל צלם הרבה כאלה) אבל, היא צילמה כאן סיפור, הזוג עדיין נבוך, פעם ראשונה שהיא רואה אותו אחרי תקופה ארוכה של של המתנה, והם הולכים להיות עכשיו לבד בחדר בלי אף אחד, האמא עדיין שם, עוד רגע קט נפרדת נפרדת מביתה, רואים את נפנוף היד, את המבוכה, ההתרגשות, תמונה כזו יכולה להיות בסיס לסיפור ארוך, וזה מה שיפה בה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה