- הוסף לסימניות
לא יודע, לא ניסיתילא באמת עזר לי..
הם מדברים שם על איפוס.
איך באמת עושים את זה?
שמנסים להתחבר עם המספר שלי זה כותב שזה שולח קוד אימות למייל שהוא לא שלי.. אלא של הפורץ
אבל ראיתי שגם שם שאלו את השאלה, חכו לתשובה שם
לא יודע, לא ניסיתילא באמת עזר לי..
הם מדברים שם על איפוס.
איך באמת עושים את זה?
שמנסים להתחבר עם המספר שלי זה כותב שזה שולח קוד אימות למייל שהוא לא שלי.. אלא של הפורץ
טלגרם זה מספר מחול, לא זוכרת איזו קידומת. המספר שהבאת נראה כמו עוד צנתוקאגב,מאיזה מספר קיבלתם צנתוק
דיברתי עם אמא שלי במקרה עכשיו והיא מספרת לי גם שקיבלה צינתוק בדיוק באותה הדקה מהמספר0504010900 בטלגרם בדקתי והיא לא נמצאת
תבדוק. אשמח לשמוע שזה אפשרי, אם כי חפרתי את הנושא כ"כ חזק שלא נשמע לי הגיוניאבא שלי משתמש במשהו שהוא מקבל סמס למייל, אני חושב שזה על המספר שלו
אני חושב שיש (סמס לכשרים)
זה שירות בתשלום.
על מס' טלפון כשר?
אדרבה, תמצא
אבא שלי משתמש במשהו שהוא מקבל סמס למייל, אני חושב שזה על המספר שלו
אשמח לעשות כל דבר שיאפשר לי להחזיר את החשבון לבעלותי שאוכל לסגור אותו![]()
טעות שלי, מתנצל, אבא שלי משתמש במספר וירטואלי.תבדוק. אשמח לשמוע שזה אפשרי, אם כי חפרתי את הנושא כ"כ חזק שלא נשמע לי הגיוני
הצלחתי להחזיר את החשבון לידיים שלי ולבטל את המייל של הפורץלמשל
באופן כללי לא מעוניינת שישתמשו במספר הטלפון שלי לדברים שאני לא מסכימה להם
איזה אפליקצייה ?@צלמ
הצלחתי להחזיר את החשבון לידיים שלי ולבטל את המייל של הפורץ
מסתבר שלטלגרם יש אפליקציה נוספת של מפתחים ששם יש התעלמות מהאימות דו שלבי והוא שולח ישירות לטלפון שוב סיסמא.
זה איפשר לי להתחבר לחשבון ולמחוק את הבנאדם ולאחר מכן את החשבון.
אשמח שתסבירי לי איך עשית זאת?@צלמ
מסתבר שלטלגרם יש אפליקציה נוספת של מפתחים ששם יש התעלמות מהאימות דו שלבי והוא שולח ישירות לטלפון שוב סיסמא.
אני אצל רמי לוי.שלום לכולם,
במוצאי שבת ראיתי על הצג של הטלפון שתי שיחות שלא נענו ממספר ארוך ונראה מחו"ל, לא התייחסתי, לאחר כמה זמן התקשר אלי חבר שהוא עשה עקוב על המספר שלי, ופתאום הוא רואה שנפתח על המספר שלי טלגרם בשבת, המספר שלי הוא כשר,
מיד הוא אמר לי להחליף סיסמא בתא קולי, זה מה שעשיתי מיד, אך תכלס מה עושים אני רוצה לבטל את החשבון הזה,
בבקשה עזרו לי.
ראשית -אני אצל רמי לוי.
ביקשתי לפחות 5 פעמים לאפס לי את הסיסמא.
כל פעם אמרו "נאפס נאפס" ותכלס אף פעם לא התאפס.
נסיתי להכנס לחשבון שעל שמי,
הוא שולח מייל לכתובת מייל שאיתה פתחו את החשבון.
תכלס, אין ממש מה לעשות...
פניתי גם לסייבר,
וסגרו את הפניה אחרי שבוע בערך,לא ברור למה...
אני הגשתי תלונהשנית - חשוב להגיש תלונה מסודרת במשטרה, כדי שיהיה לכם תיעוד שאכן זה לא חשבון שלכם.
מכאן ואילך, אם ממש חשוב לכם לסגור את החשבון, צריך לנסות דרך השירות לקוחות של טלגרם, בזה אין לי נסיון , אבל לנסות אפשר.
נשמח לדעת באיזה אפליקציה בדיוק מדובר@צלמ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים