תוכנות משהו פתח חשבון טלגרם על שמי

• הוסף לסימניות
לא באמת עזר לי..
הם מדברים שם על איפוס.
איך באמת עושים את זה?
שמנסים להתחבר עם המספר שלי זה כותב שזה שולח קוד אימות למייל שהוא לא שלי.. אלא של הפורץ
לא יודע, לא ניסיתי
אבל ראיתי שגם שם שאלו את השאלה, חכו לתשובה שם

• הוסף לסימניות
אגב,מאיזה מספר קיבלתם צנתוק
דיברתי עם אמא שלי במקרה עכשיו והיא מספרת לי גם שקיבלה צינתוק בדיוק באותה הדקה מהמספר0504010900 בטלגרם בדקתי והיא לא נמצאת
טלגרם זה מספר מחול, לא זוכרת איזו קידומת. המספר שהבאת נראה כמו עוד צנתוק
אבא שלי משתמש במשהו שהוא מקבל סמס למייל, אני חושב שזה על המספר שלו
תבדוק. אשמח לשמוע שזה אפשרי, אם כי חפרתי את הנושא כ"כ חזק שלא נשמע לי הגיוני

• הוסף לסימניות
אני חושב שיש (סמס לכשרים)
זה שירות בתשלום.
על מס' טלפון כשר?
אדרבה, תמצא
אבא שלי משתמש במשהו שהוא מקבל סמס למייל, אני חושב שזה על המספר שלו
אשמח לעשות כל דבר שיאפשר לי להחזיר את החשבון לבעלותי שאוכל לסגור אותו :)
תבדוק. אשמח לשמוע שזה אפשרי, אם כי חפרתי את הנושא כ"כ חזק שלא נשמע לי הגיוני
טעות שלי, מתנצל, אבא שלי משתמש במספר וירטואלי.

• הוסף לסימניות
@צלמ
למשל
באופן כללי לא מעוניינת שישתמשו במספר הטלפון שלי לדברים שאני לא מסכימה להם
הצלחתי להחזיר את החשבון לידיים שלי ולבטל את המייל של הפורץ
מסתבר שלטלגרם יש אפליקציה נוספת של מפתחים ששם יש התעלמות מהאימות דו שלבי והוא שולח ישירות לטלפון שוב סיסמא.
זה איפשר לי להתחבר לחשבון ולמחוק את הבנאדם ולאחר מכן את החשבון.

• הוסף לסימניות
@צלמ

מסתבר שלטלגרם יש אפליקציה נוספת של מפתחים ששם יש התעלמות מהאימות דו שלבי והוא שולח ישירות לטלפון שוב סיסמא.
איזה אפליקצייה ?
הפלוס ?

• הוסף לסימניות
היי.

קרה לי גם. קיבלתי דשים שפתחתי טלגרם עם תמונה לא לענין ולהד"ם.
התקנתי טלגרם (במטרה לקחת שליטה על המספר שלי ולמחוק את החשבון), הכנסתי את המס' הכשר שלי, והוא כותב שהוא שולח את הקוד למייל, כאשר המייל הזה אינו שלי (אלא של הפורץ לכאורה).
ואני אנה אני בא.

תמונה של WhatsApp‏ 2025-05-08 בשעה 15.17.19_6c9aaf7d.jpg

• הוסף לסימניות
@צלמ

אשמח שתסבירי לי איך עשית זאת?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
קרה גם לי
מה עושים?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
במוצאי שבת ראיתי על הצג של הטלפון שתי שיחות שלא נענו ממספר ארוך ונראה מחו"ל, לא התייחסתי, לאחר כמה זמן התקשר אלי חבר שהוא עשה עקוב על המספר שלי, ופתאום הוא רואה שנפתח על המספר שלי טלגרם בשבת, המספר שלי הוא כשר,
מיד הוא אמר לי להחליף סיסמא בתא קולי, זה מה שעשיתי מיד, אך תכלס מה עושים אני רוצה לבטל את החשבון הזה,
בבקשה עזרו לי.

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
במוצאי שבת ראיתי על הצג של הטלפון שתי שיחות שלא נענו ממספר ארוך ונראה מחו"ל, לא התייחסתי, לאחר כמה זמן התקשר אלי חבר שהוא עשה עקוב על המספר שלי, ופתאום הוא רואה שנפתח על המספר שלי טלגרם בשבת, המספר שלי הוא כשר,
מיד הוא אמר לי להחליף סיסמא בתא קולי, זה מה שעשיתי מיד, אך תכלס מה עושים אני רוצה לבטל את החשבון הזה,
בבקשה עזרו לי.
אני אצל רמי לוי.
ביקשתי לפחות 5 פעמים לאפס לי את הסיסמא.
כל פעם אמרו "נאפס נאפס" ותכלס אף פעם לא התאפס.

נסיתי להכנס לחשבון שעל שמי,
הוא שולח מייל לכתובת מייל שאיתה פתחו את החשבון.

תכלס, אין ממש מה לעשות...

פניתי גם לסייבר,
וסגרו את הפניה אחרי שבוע בערך,לא ברור למה...

• הוסף לסימניות
אני אצל רמי לוי.
ביקשתי לפחות 5 פעמים לאפס לי את הסיסמא.
כל פעם אמרו "נאפס נאפס" ותכלס אף פעם לא התאפס.

נסיתי להכנס לחשבון שעל שמי,
הוא שולח מייל לכתובת מייל שאיתה פתחו את החשבון.

תכלס, אין ממש מה לעשות...

פניתי גם לסייבר,
וסגרו את הפניה אחרי שבוע בערך,לא ברור למה...
ראשית -
למה לבקש מרמי לוי לאפס סיסמא?
פשוט להכנס לאזור האישי דרך האינטרנט ולבטל את התא הקולי (בין כה אין לכם גישה אליו כעת).
אם רוצים אח"כ תא קולי - אחרי יומיים תפעילו מחדש דרך האזור האישי, הסיסמא תהיה שוב ברירת המחדל הגנרית... ואז תוכלו להחליף בעצמכם.
שנית - חשוב להגיש תלונה מסודרת במשטרה, כדי שיהיה לכם תיעוד שאכן זה לא חשבון שלכם.
מכאן ואילך, אם ממש חשוב לכם לסגור את החשבון, צריך לנסות דרך השירות לקוחות של טלגרם, בזה אין לי נסיון , אבל לנסות אפשר.

• הוסף לסימניות
שנית - חשוב להגיש תלונה מסודרת במשטרה, כדי שיהיה לכם תיעוד שאכן זה לא חשבון שלכם.
מכאן ואילך, אם ממש חשוב לכם לסגור את החשבון, צריך לנסות דרך השירות לקוחות של טלגרם, בזה אין לי נסיון , אבל לנסות אפשר.
אני הגשתי תלונה
נסגרה משום מה...

אמרו לי שאם אני מעוניינת להמשיך עם התיק לגשת לתחנה...

• הוסף לסימניות
אז גם לי קרה השבת!
במוצ״ש ראיתי כמה שיחות שלא נענו והיום בבוקר קיבלתי דשי״ם על הצטרפות ה׳ ישמור
ביטלתי את המענה הקולי , השאלה אם זה יעיל מספיק או שאם יש להם מייל אחר על החשבון הם יוכלו להיכנס בלי צורך להשתמש בתא קולי שלי?

• הוסף לסימניות
@צלמ

נשמח לדעת באיזה אפליקציה בדיוק מדובר
תודה רבה ושבת שלום

• הוסף לסימניות
1. כל הבעיות הללו מגיעות מתא קולי.
בטלו אותו, או החליפו לסיסמה חזקה.

2. אם השתלטו לכם על החשבון טלגרם והפעילו אימות כפול - הדרך היחידה היא למחוק את החשבון.
אחרי שמזינים סיסמת sms - מקישים שכחתי סיסמה, אם הוא שולח סיסמת אימות למייל - מקישים אין לי גישה לאימייל.
בשלב הזה טלגרם תציע לאפס את החשבון.
לפורץ יש 7 ימים לבטל את מחיקת החשבון באמצעות sms, וכיוון שכעת אין לו כבר גישה למספר הטלפון - החשבון יימחק לחלוטין.
(תהיה לו אופציה להחליף את מספר הטלפון וכך לא לאבד גישה לצ'אטים. אבל בכל מקרה המספר שלכם "ישתחרר").

3. אם בשלב הראשוני של סיסמת sms טלגרם דורשת כסף או שולחת קוד למכשיר מחובר או למייל - יש אפשרות להשתמש בטלגרם למחשב או בטלגרם פלוס (חפשו בגוגל פליי) או בגרסאות מפתחים - שם הוא מאפשר לקבל sms בלי תשלום. אחרי שליחת sms מקישים שלח באמצעות הודעה קולית (זה זמין בחלק מהגרסאות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה