דרוש מידע משהו שמע עליהם? לימודי תואר שני.. זה פיק או אמיתי?

• הוסף לסימניות
אז איך בודקים???
התנאים ממש חלומיים ונשמע גם קל לביצוע לעומת כולם...
דברנו עם מכללת האם, והם אמרו שהכל עובר דרכם
אז מה לשאול הלאה??

• הוסף לסימניות
אז איך בודקים???
אז מה לשאול הלאה??
אני חושבת שאם תל חי עומדים מאחורי זה באופן מלא והם מכללה מוכרת אז זה לא חשוד
ולא אוהבת בכלל את העליהום שעושים עליהם כאן
תבררו לפני שכותבים....
הכי קל זה לכתוב, ולהוריד ולהרוס וכל מיני
שיגיבו אנשים רק מידיעה!

• הוסף לסימניות
אז איך בודקים???
אז מה לשאול הלאה??
אולי אפשר לברר במל"ג אם זה תואר מוכר.
אני לא מתמצאת בכלל בתחום לימודים אקדמים אבל אני הייתי מבררת אצלם.
הקונספט הזה לא ברור לי, כל אחד יכול לבנות תכנית לימודים כרצונו? היה נשמע יותר הגיוני אם תל חי היו פותחים קמפוס לחרדיות והמרצות כולן חרדיות אולטרא לשם ולתפארת. התכנים עצמם והקורסים זה לא משהו שאפשר לשנות בקלות, או שאני טועה?

• הוסף לסימניות
אז איך בודקים???
אז מה לשאול הלאה??
אני חושבת שכדאי לברר מול משה"ח,
הרי יש להם מידע על המכללות והם יודעים מול אילו גופים ומוסדות הם עובדים, לא ?!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה כזה מסובך
תבקשו מתל חי שישלחו לכם אישור רישמי
שהם עומדים מאחורי זה.
ואם הם שולחים אישור או התחייבות
אז תבדקו אם אתם סומכים על תל חי
זה לא אמור להיות מסובך.

• הוסף לסימניות
תבררו לפני שכותבים....
שיגיבו אנשים רק מידיעה!
לי זה אומר דרשני על מכללת תל חי.
נראה כמו מכללה שמשתוקקת לתלמידים
כמה שנים בפרסומים שלהם שמה לב שעושה מלא ״הקלות״, מתנות לנרשמים ועוד ועוד..
כבר מזמן היא נראית לי ברמה לא משהו.
אם נשווה לסמינרים/ישיבות😏
לא אתפלא אם מעגלים פינות בתכנים וכאלה, מתאימים את עצמם לקהל, העיקר למלא כיתות לקבל את הכסף מהמדינה ויאללה
אתם יכולים לדמיין לבד מהן התוצאות של תואר שני כשאתה לא באמת לומד.. בסוף זה יתפוצץ.

• הוסף לסימניות
לי זה אומר דרשני על מכללת תל חי.
נראה כמו מכללה שמשתוקקת לתלמידים
כמה שנים בפרסומים שלהם שמה לב שעושה מלא ״הקלות״, מתנות לנרשמים ועוד ועוד..
כבר מזמן היא נראית לי ברמה לא משהו.
אם נשווה לסמינרים/ישיבות😏
לא אתפלא אם מעגלים פינות בתכנים וכאלה, מתאימים את עצמם לקהל, העיקר למלא כיתות לקבל את הכסף מהמדינה ויאללה
אתם יכולים לדמיין לבד מהן התוצאות של תואר שני כשאתה לא באמת לומד.. בסוף זה יתפוצץ.
לא לחינם בא הזרזיר אצל העורב

• הוסף לסימניות
מחיפוש בגוגל מצאתי את זה, אולי מכאן מגיע התקציב:

היום (ראשון) אישרה הממשלה החלטה היסטורית לתמרוץ הפעילות וההתפתחות של המכללה האקדמית תל-חי, במטרה להביא להכרה רשמית במוסד כאוניברסיטת קריית שמונה בגליל.

במסגרת ההחלטה, יוקצה סך של 55 מיליון ש"ח לטובת תמיכה במוסד, עידוד חזרת הסטודנטים ללמידה פיזית, והמשך פיתוח ההשכלה הגבוהה בגליל.

בהתאם להחלטה, 40 מיליון ש"ח יוקצו להענקת מלגות לסטודנטים אשר יחזרו ללימודים בקמפוס בשנת הלימודים תשפ"ו. מלגות אלו יאפשרו לסטודנטים שנאלצו לנטוש את לימודיהם עקב המצב הביטחוני לשוב לספסל הלימודים ללא נטל כלכלי כבד, ויסייעו להבטיח יציבות אקדמית. בנוסף, יוקצו 15 מיליון ש"ח לטובת חיזוק יכולות ההוראה, הרחבת מסלולי הלימוד ושיפור התשתיות האקדמיות, כדי לאפשר למוסד לעמוד בתנאים להכרה כאוניברסיטה בעתיד.

• הוסף לסימניות
לי הסבירו שכדי להפוך לאוניברסיטה
צריך מספר גבוה של סטודנטים
ולכן כנראה שווה להם כל ההטבות כדי שילמדו אצלם
זה סברה שאמרו לי לא משהו מוסמך או רשמי

• הוסף לסימניות

היום (ראשון) אישרה הממשלה החלטה היסטורית לתמרוץ הפעילות וההתפתחות של המכללה האקדמית תל-חי, במטרה להביא להכרה רשמית במוסד כאוניברסיטת קריית שמונה בגליל.

במסגרת ההחלטה, יוקצה סך של 55 מיליון ש"ח לטובת תמיכה במוסד, עידוד חזרת הסטודנטים ללמידה פיזית, והמשך פיתוח ההשכלה הגבוהה בגליל.

בהתאם להחלטה, 40 מיליון ש"ח יוקצו להענקת מלגות לסטודנטים אשר יחזרו ללימודים בקמפוס בשנת הלימודים תשפ"ו. מלגות אלו יאפשרו לסטודנטים שנאלצו לנטוש את לימודיהם עקב המצב הביטחוני לשוב לספסל הלימודים ללא נטל כלכלי כבד, ויסייעו להבטיח יציבות אקדמית. בנוסף, יוקצו 15 מיליון ש"ח לטובת חיזוק יכולות ההוראה, הרחבת מסלולי הלימוד ושיפור התשתיות האקדמיות, כדי לאפשר למוסד לעמוד בתנאים להכרה כאוניברסיטה בעתיד.
עכשיו כשאני קוראת את מה שצירפת
המשפט האחרון מבסס לי את מה שאמרו לי

• הוסף לסימניות

לי הסבירו שכדי להפוך לאוניברסיטה
צריך מספר גבוה של סטודנטים
ולכן כנראה שווה להם כל ההטבות כדי שילמדו אצלם
זה סברה שאמרו לי לא משהו מוסמך או רשמי
אז שום הטבה או הקלות מרחיקי לכת למען הציבור לא עומדת למול עינהם. אלא רק דבר אחד: אל תלמדו אל תשלמו רק תמלאו לנו כיתות כדי שנגדל
ואל דאגה אנחנו כבר ממלאים את הכיסים שלנו בלעדיכם… רק תבואו!
הם יעשו הכל כדי שנבוא! מעניין מה הם מציעים למי שאין תואר ראשון🙃

• הוסף לסימניות
אז שום הטבה או הקלות מרחיקי לכת למען הציבור לא עומדת למול עינהם. אלא רק דבר אחד: אל תלמדו אל תשלמו רק תמלאו לנו כיתות כדי שנגדל
ואל דאגה אנחנו כבר ממלאים את הכיסים שלנו בלעדיכם… רק תבואו!
הם יעשו הכל כדי שנבוא! מעניין מה הם מציעים למי שאין תואר ראשון🙃
מסייגת,
הם הדגישו בזום שיש חובת נוכחות א"א להשלים בצפיה בחומרים אח"כ
יש עבודות ודרישות בסוף זה אקדמיה
הם רק עורכים קורסים מעניינים ורלוונטיים יותר
הוא הדגיש שהקורסים הבסיסיים כמו שיטות מחקר וכד' יהיו בכל מצב
ויש תנאי קבלה כמו לכל מכללה
תואר ראשון 80 ומעלה וכו..
הרעיון כאן זה הסבסוד

• הוסף לסימניות
תבררו לפני שכותבים....
שיגיבו אנשים רק מידיעה!
זה הענין, שאף אחד לא יודע.
ואם אף אחד לא יודע, לא נותר לציבור אלא לנחש.
ובניחושים, את יודעת, אין הגבלות...
מבחינתי, גם אם כמו שכתבו כאן - מכללת תל חי קיבלה המון תקציבים ולכן יש לה אפשרות לתת את התנאים החלומיים האלו - זה עדין לא מסביר את החובבניות הנוטפת הזו ואת אי-השקיפות.
למכללת תל חי יש מעצבים, יש אתר והוא נראה לא רע בכלל, זה-
ובכלל, בהתכתבות של @לעשות רצון ה' טענה המזכירה שהם לא רק מול תל חי, אז לא סביר שזה התקציבים של תל חי...
אה, ועוד משהו, באשכול הזה הסבירו יפה שמכללות חרדיות או שלוחות חרדיות של מכללות, יכולות חוקית לקבל רק חרדים. אז זה מבטל את הטענה שתל חי לא מפרסמים את התואר הזה כדי שלא יפנו לשם אחרים בשביל התנאים...

לא יודעת, אני לא מבינה מה בוער לאנשים לקבור ראש בחול ולשלם כספים לגורם עלום שם...
אולי אני טועה, יש מצב. אף אחד לא הביא כאן הוכחות בנויות שיסתרו אותי - אז מותר לי לטעות.
אם יהיה כאן מישהו שיאמר לי שהוא סיים תואר דרך "תואר ביחד", אפילו אם זה יהיה תואר אחר ולא ספציפית תואר שני להוראה, מקסים. עד עכשיו היתה כאן רק מישהי שאמרה שחברה שלה לומדת שם בשנה שניה...

• הוסף לסימניות
אם התשלום הוא למכללת תל חי
אז מה אפשר להפסיד?
אני באמת שואלת מה יכול להיות העוקץ?
שלא אקבל תואר?
כי אם יש לי החזר ממשרד החינוך אני לא משלמת כלום
כי תל חי מוכרים במשרד החינוך

• הוסף לסימניות
השם הוא חוה סטרמן
כנראה לפני כן גרין.

בכל מקרה ממה שאני רואה [ועברתי על כל השרשור והקישורים]
זה נראה כמו מישהו שמנסה לארגן "קבוצת רכישה" לתארים.

אבל תכל'ס זו שיטה של תל חי כדי להביא אליה כמה שיותר סטודנטים מהמגזר.

אני מדמיין שזה הלך ככה.

"-שולם, תל חי?
שמעתי שאתם רוצים סטודנטים חרדים, אני מנוסה במגזר וצ'יק צ'ק אני יארגן לך איזה אלף סטודענטים,
-אוקי.. כמה אתה לוקח?
-1000 שקל לראש..
-נשמע טוב.. סגרנו"

קיצר.
היום כל כך קל לעבוד בצורה מסודרת ורצינית, שכל מי שלא עושה את זה מגיע לו להתגלגל מכל המדרגות וכנראה שכולו בלוף.

אבל יש קטע כזה שאם נפרסם בצורה "עממית" זה ימשוך יותר אנשים, כי כאילו זה בא מלמטה ולא מלמעלה
כמו "סלט ביתי"...
אז לא בטוח שזו הונאה אבל זה נראה כמו הונאה ומריח כמו הונאה

1756974480258.png

1756974543065.png

• הוסף לסימניות
אם התשלום הוא למכללת תל חי
אז מה אפשר להפסיד?
אני באמת שואלת מה יכול להיות העוקץ?
שלא אקבל תואר?
כי אם יש לי החזר ממשרד החינוך אני לא משלמת כלום
כי תל חי מוכרים במשרד החינוך
בדקתם שהתשלום הוא לתל חי?
אפשר למצוא מישהי/ו שלמד/ה שם ושילמה? מי הפיק את הקבלה?

• הוסף לסימניות
מכיר עוקץ אחר בתחום, אבל כנראה לא קשור למקרה זה.

היה אחד שפרסם קורסים לאברכים, מוכרים דרך אוניברסיטת בר אילן
הבטיח הרים וגבעות, אחרי כמה שיעורים הכל נעלם, כולל הכסף (אולי החזיר ואני לא מעודכן).
ומה לגבי אוניברסיטת בר אילן? הם בכלל לא מכירים את האיש הזה...
סיפר לי חבר שבירר מול בר אילן, והכחישו כל קשר, זה היה אחרי שהעביר תשלום חלקי, שכנראה לא יחזור אליו.

• הוסף לסימניות
לא בדקתי שהתשלום הוא לתל חי

אבל זה מה שהוא אמר בזום שמשלמים לתל חי ואנחנו סטודנטים שלהם

• הוסף לסימניות
לא בדקתי שהתשלום הוא לתל חי

אבל זה מה שהוא אמר בזום שמשלמים לתל חי ואנחנו סטודנטים שלהם
ברור שבזום הכל ישמע ויראה הכי טוב שיש. חח מי חשב אחרת?
השאלה אם זה לא מילים באוויר…

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....