דרוש מידע משהו שמע על חוזה של מעון לקראת שנת הלימודים הבאה...

• הוסף לסימניות
אני שולחת למעון מקסים רק שהוא דתי(אמונה )
ומה שכן הם לא מתגנבים בכלום עושים בדיוק לפי החוק
מעניין שהמעונות שדואגים לטובת הילדים ....
(שהמטפלות יהיו בנופש או שלא יעבדו עד 1 בימי שישי וחופשים בזמנים שמתאים להם וכו'[ כי אם לא יהיה מטפלות איכותיות פחות] וכ וכו ועוד טענות מגוחכות)
הם חרדים
אני שמעתי ממישי שהייתה מטפלת תחת כמה וכמה רשתות היא טענה שיש עושק בשוק הזה
וכל הנהלה עושה מה שבא תחת אצטלה (רבנית ומצטדקת ) והיא אמרה שמשלמים לה כמו שמגיע לה רק במעון אמונה
דיי לעושק הזה (גם גננות נכללים בנ"ל )
למה בציבור שלנו שכ"כ יר"ש ומקפיד על גזל לא מעורר על זה
אם אנחנו כהורים לא נשתוק להנהלות שפשוט חומסים את ידי העובדים (המקסימים)
אז רק המטפלות תרווחנה מזה !!!!
מדובר במעון אמונה ברמות אולי?

• הוסף לסימניות
התלבטתי אם להתערב באשכול הזה...

אני אמא לשני בנים שלומדים במעון ש @GULY EICHEN מנהלת.
ואני רק רוצה לציין שהצוות שם פשוט מדהים מדהים!!! המטפלות אוהבות את הילדים משהו לא רגיל (עד כדי כך שכשהבן שלי לא מרגיש טוב, המטפלת מתקשרת לברר מה קרה ושואלת אם היא יכולה לקפוץ לבקר אותו כי היא מאד מתגעגעת).
המעון ברמה גבוהה מאד, הילדים מאושרים ומתפתחים מקסים מקסים!

וממה שאני רואה כשאני באה לקחת את הילדים, אני רואה צוות מקסים, שמח ומרוצה! ניכר שגולי משקיעה בצוות שלה, וגם רואים את הצ'ופרים שהיא נותנת להם מדי פעם (ולא הם לא על חשבוננו)...
אני בטוחה שאם גולי היתה בעלת המעון, והיתה לה האפשרות להגדיל ולהעלות להן את המשכורת היא היתה הראשונה שעושה את זה....

לא פלא, שיש ביקוש שיא למעון הזה...

• הוסף לסימניות
כנראה שרק אצלנו משכיבים את הילדים ביום שישי בכל בכיתות!!

למה????
גומרים ברבע לאחת אבל משכיבים ב11 ילדים בני 2-3
לא צריכה לספר לכם למה זה גורם בשבתות קיץ הארוכות

• הוסף לסימניות
2. הוצאה של ילד באמצע שנה - מחייבת המשך תשלום של חודש נוסף. ומחודש מרץ לערך מחייבת תשלום עד סוף השנה. אלא אם מוכנס ילד אחר במקום הילד שלך (מה שקורה בד"כ ברוב האזורים עם ביקוש גבוה למעונות)
חיפשתי את זה,
ולא מצאתי.
יודעים לומר לי איפה זה כתוב?
יעזור לי מאד.
תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גב' אייכן היא מנהלת מיוחדת של מעון מדהים.
המטפלות אצלה מקבלות ימים חופשיים, ויכולות לצאת מוקדם בחלק מהימים, כך שהמשרה שלהן נוחה ונעימה מבחינת תנאים.
יש מנקה במקום. יש כוחות עזר רבים.
כולם יוצאים מרוצים - גם הצוות, גם ההורים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
כאמור לעיל, גב' אייכן היא מנהלת מיוחדת של מעון מדהים.
המטפלות אצלה מקבלות ימים חופשיים, ויכולות לצאת מוקדם בחלק מהימים, כך שהמשרה שלהן נוחה ונעימה מבחינת תנאים.
יש מנקה במקום. יש כוחות עזר רבים.
כולם יוצאים מרוצים - גם הצוות, גם ההורים.
אף אחד לא חייב כלום.

רק זה מראה כמה המצב עגום, וכמה נכון כל מה שנכתב לעיל.

מי שרוצה להיות מעשי, וענייני. שירים טלפון לגברת ליאת במשרד העבודה - פיקוח מעונות.
02-6667916
02-6667952
02-6667953
תזכו למצוות!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
רק זה מראה כמה המצב עגום, וכמה נכון כל מה שנכתב לעיל.

מה מראה?

כשהמטפלות יוצאות מוקדם במשך השבוע, יש בחורות קבועות שממלאות את מקומן, אם לזה התכוונתם. המצב לא עגום בכלל.

והורי הילדים במעון מבינים שעדיף לא לגדוע את הענף עליו הם יושבים. כי אם יכריחו את המטפלות להשאר עד 13:00, והטובות שביניהן יעזבו, כולם יפסידו.
הם מעדיפים להיות חכמים, להפסיד שעה ביום שישי, ולהרוויח צוות מרוצה ושמח.

• הוסף לסימניות
חיפשתי את זה,
ולא מצאתי.
יודעים לומר לי איפה זה כתוב?
יעזור לי מאד.
תודה!
לפי החוק, אם מודיעים על עזיבה עד תאריך מסוים(בזמנו זה היה 31 באפריל), אפשר להוציא ללא תשלום כלל, גם אם אין ילד אחר. אחרי מועד זה, אין לי מושג מה התהליך
מנסיון

• הוסף לסימניות
אני שולחת למעון מקסים רק שהוא דתי(אמונה )
ומה שכן הם לא מתגנבים בכלום עושים בדיוק לפי החוק
מעניין שהמעונות שדואגים לטובת הילדים ....
(שהמטפלות יהיו בנופש או שלא יעבדו עד 1 בימי שישי וחופשים בזמנים שמתאים להם וכו'[ כי אם לא יהיה מטפלות איכותיות פחות] וכ וכו ועוד טענות מגוחכות)
הם חרדים
אני שמעתי ממישי שהייתה מטפלת תחת כמה וכמה רשתות היא טענה שיש עושק בשוק הזה
וכל הנהלה עושה מה שבא תחת אצטלה (רבנית ומצטדקת ) והיא אמרה שמשלמים לה כמו שמגיע לה רק במעון אמונה
דיי לעושק הזה (גם גננות נכללים בנ"ל )
למה בציבור שלנו שכ"כ יר"ש ומקפיד על גזל לא מעורר על זה
אם אנחנו כהורים לא נשתוק להנהלות שפשוט חומסים את ידי העובדים (המקסימים)
אז רק המטפלות תרווחנה מזה !!!!

ההתנהלות במעונות משתנה מאד בין העמותות המפעילות. יש מעונות מדהימים שנותנים הרבה מעבר למה שהסל החוקי מחייב, ויש מעונות שפועלים בצורה מאד מינימלית וזה באמת מורכב. (אגב, החלוקה היא לא חרדית וחילונית, הייתי במעונות חילוניים מזעזעים שפועלים בסטנדרטים מביישים, לא ברור לי איך הם עם סמל, וביקרתי במעונות חרדיים מיוחדים. השאלה היא מי בעל העמותה ומה הערכים שלו). זה נכון שיש פער גדול באיכות העבודה בין הרשתות, אבל העובדות וגם ההורים מודעים להבדלים ותמיד יעדיפו לבחור מעון שנותן את המקסימום.

• הוסף לסימניות
מה מראה?

כשהמטפלות יוצאות מוקדם במשך השבוע, יש בחורות קבועות שממלאות את מקומן, אם לזה התכוונתם. המצב לא עגום בכלל.

והורי הילדים במעון מבינים שעדיף לא לגדוע את הענף עליו הם יושבים. כי אם יכריחו את המטפלות להשאר עד 13:00, והטובות שביניהן יעזבו, כולם יפסידו.
הם מעדיפים להיות חכמים, להפסיד שעה ביום שישי, ולהרוויח צוות מרוצה ושמח.
התכוונתי לנושא של סיום בשישי ב 12.

בטוחני שאם כולם היו מסיימות ב 13, הרי שהמטפלות צריכות פרנסה והיו עובדות עד 13 בכיף, ובפרט בימי שישי הקייציים. שאז זה ממש פשוט ורגיל לעבוד עד 13.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
האשכול ננעל עד לניקוי כללי של שיח לא ראוי
בפרוג שומרים על רמת שיח נאותה
ומי שלא מסוגל לכך.....

עריכה:
האשכול נפתח בחזרה
אך התנאי בעינו עומד.
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה