אני חשבתי פעם (לעצמי כמובן.. לא העזתי להציע למנהלת המעון), שאולי יקחו את השעה החמודה של יום שישי, ויוסיפו לנו את ראשון -חמישי, שנוכל לגיע עד 4 ועשרה,
איזה הקלה להורים שיש להם כמה ילדים להוציא וצריכים ב10 דק לרוץ ממקום למקום?
למה ללא מנוחה?באיזו עבודה יש שעתיים מנוחה בצהריים?אחרי ששמענו על רמת המטפלות המוקפדת ועל צוות מקצועי,
נשמח לשמוע את ההסברים לשכר עגום..
לתנאי עבודה קשים ללא מנוחה והפסקה (מקסי' אפשרות לישון על מזרון קטן של תינוק כמו ... חתולה מצטנפת)
פעם ביום שישי איחרתי לשעה 12:25, ולא שילמתי שקל!!!!
אחרי ששמענו על רמת המטפלות המוקפדת ועל צוות מקצועי,
נשמח לשמוע את ההסברים לשכר עגום..
לתנאי עבודה קשים ללא מנוחה והפסקה (מקסי' אפשרות לישון על מזרון קטן של תינוק כמו ... חתולה מצטנפת)
@סייבר
אתם צודקים.
אבל...
אם יבקשו מכם במשך השנה 2 ימים לקחת את הילדים מוקדם (ותמיד משאירים גננת אחת למי שלא יכול) הייתם מסכימים, לא?
אם כל הילדים בבית מגיל 4 עד 13 חוזרים בשעה 12:00 האם יש אפשרות לקבל בבית גם את הקטנצ'יק מהמעון ?
לגבי שעת הגעה וכו' תחתמו ותעשו מה שאתם רוצים.
הם לא באמת יכולים לאכוף זאת. במיוחד כשהחוזה לא חוקי.
אז בקיצור, נהיה חכמים וגם צודקים.
אשמח להגיב כמנהלת מעון. הבקשה לעמידה בזמנים וטיול צוות מראה על מעון מקצועי ביותר, שמבין את החשיבות של סדר יום קבוע ומאורגן שיכול להתאפשר רק ע"י שיתוף פעולה של הורים בזמן הבאת הילדים. מעונות שלא מגבילים בזמנים הם בד"כ מעונות שלא חשוב להם לבנות סדר יום עם מטרות התפתחותיות וע"כ לא מפריע להם זמן התחלת הארוחה. אני מאמינה שהורים מאחרים לעיתים רחוקות יוכנסו בשמחה למעון. אני רואה אצלנו כמה ילדים מאחרים משבשים לעצמם ולסביבה את היום. זה באמת גורם להמון מורכבות.
בקשר לאיחורים, חשוב לבקש מההורים אבל אין אפשרות להכריחבענין השתלמויות צוות-מדהים לראות כמה נותן כל יום טיול לצוות. אם אתם כהורים תתאמצו רק פעמיים בשנה מובטח לכם כל השנה טיפול טוב בהרבה!!
טיול צוות דורש עלות גבוהה ממערכת. מערכת שמוכנה להשקיע את הכסף, ולהתנות זאת כתנאי עבודה לצוות היא מערכת מדהימה!! נכון שזה קשה, ודורש מאמץ למצוא סידור חילופי אבל זה כ"כ משמעותי! אני בטוחה שמדובר במעון עם איכות טיפול מצוינת. חושבת שאם הורים היו מבינים את המשמעות של 2 התחומים האלו לתפקוד המעון הם היו אמורים לעודד זאת ולתמוך בזה.
@סייבר
אתם צודקים.
אבל...
אם יבקשו מכם במשך השנה 2 ימים לקחת את הילדים מוקדם (ותמיד משאירים גננת אחת למי שלא יכול) הייתם מסכימים, לא?
אם כל הילדים בבית מגיל 4 עד 13 חוזרים בשעה 12:00 האם יש אפשרות לקבל בבית גם את הקטנצ'יק מהמעון ?
לגבי שעת הגעה וכו' תחתמו ותעשו מה שאתם רוצים.
הם לא באמת יכולים לאכוף זאת. במיוחד כשהחוזה לא חוקי.
אז בקיצור, נהיה חכמים וגם צודקים.
רוב התגובות פה לא נגד הגננות המקסימות שעושות את עבודתן נאמנה (אצלינו, בכל אופן), אלא תמיהה על החלטות המעון עצמו.אשמח להגיב כמנהלת מעון. הבקשה לעמידה בזמנים וטיול צוות מראה על מעון מקצועי ביותר, שמבין את החשיבות של סדר יום קבוע ומאורגן שיכול להתאפשר רק ע"י שיתוף פעולה של הורים בזמן הבאת הילדים. מעונות שלא מגבילים בזמנים הם בד"כ מעונות שלא חשוב להם לבנות סדר יום עם מטרות התפתחותיות וע"כ לא מפריע להם זמן התחלת הארוחה. אני מאמינה שהורים מאחרים לעיתים רחוקות יוכנסו בשמחה למעון. אני רואה אצלנו כמה ילדים מאחרים משבשים לעצמם ולסביבה את היום. זה באמת גורם להמון מורכבות. בענין השתלמויות צוות-מדהים לראות כמה נותן כל יום טיול לצוות. אם אתם כהורים תתאמצו רק פעמיים בשנה מובטח לכם כל השנה טיפול טוב בהרבה!!
טיול צוות דורש עלות גבוהה ממערכת. מערכת שמוכנה להשקיע את הכסף, ולהתנות זאת כתנאי עבודה לצוות היא מערכת מדהימה!! נכון שזה קשה, ודורש מאמץ למצוא סידור חילופי אבל זה כ"כ משמעותי! אני בטוחה שמדובר במעון עם איכות טיפול מצוינת. חושבת שאם הורים היו מבינים את המשמעות של 2 התחומים האלו לתפקוד המעון הם היו אמורים לעודד זאת ולתמוך בזה.
בענין סיום הלימודים בשעה 12:00 בימי שישי, שעה הנובעת מחוסר כוח אדם וממש לא מרצון לחסוך, העלות היא לא משמעותית יחסית להיקף המשכורות במעון, נפגשתי עם אמיר מדינה, ראש אגף מעונות יום ומשפחתונים, הוא מודע לכך שהמעונות החרדיים מסיימים ב12:00 ומבין שתרבותית אין דרך לדרוש לסיים ב13:00. אישית אני יודעת שאצלי במעון, שיש ב"ה צוות מצוין, זה יגרום לעזיבה של כל הצוות ולהפחתה משמעותית ברמת המטפלות שנוכל לגייס. יש הורים מדהימים, שכ"כ מעריכים את עבודת המטפלות ונותנים כ"כ הרבה כוח להמשיך בעבודה התובענית הזו, תדעו לכם שכל פרגון מילולי או אחר למטפלות הוא דלק עצום!! ולפני שמתלוננים כדאי באמת לחשב רווח מול הפסד- מה זה ידרוש ממני ומה הילד שלי ירוויח.
אצלנו במעון (ביתר) מחייבים על כל דקת איחור ביום שישי 2 ש"ח!!!!ולידיעתכם אני במעון בבני ברק, פעם אחת איחרתי והגעתי ב12 ורבע בגלל פקקים מטורפים ושילמתי על כל דקת איחור החל מהשעה 12!!!!!!!
אין לי בעיה להוציא בזמן כשאני יכולה(ואכן לרב הילדים לא נשארים שם אחרי 11:45) אבל באיזו זכות גובים כסף על זמן שאני משלמת עליו טבין ותקילין??????
הבן שלי במעון חרדי במרכז בני ברק וביום שישי הוא מסיים ב- 12:30 אחרי שקיבל מנות רגילות כבכל יום....
מעון רימונים ברחוב השומר--אשמח לשמוע באיזה מעון מדובר ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים