שיתוף מקודם משועממים בבית? כנסו למשחק טריוויה בלייב✨ ויש גם פרס מיוחד בשווי 1200 ש"ח! >>>

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
יש לי תמונה להוכחה אם תרצי..
איזה מזל :eek:
1594319213046.png

מפה
1594318755173.png

מפה

תודה רבה לחזקי רייך הענננננק
מחכים כבר לתוכנית הבאה שתעשה לנו
זה היה נראה כל כך מרשים ומושלם
בעז"ה בבת מצווה הבאה שיהיה לנו נזמין ממך ערכה להפעלה עצמית
אחרי שראינו איך זה עובד אנחנו מבינים שזה שוה כל שקל
תודה
ההפעלה העצמית אפשר בקליקרים או גם באונליין (משחק פרטי שפתוח רק למי שאתם רוצים)
תצור איתי קשר בפרטי

וכמו שכתבתי - אני עובד על לתקן את הכל ולהכניס שדרוגים בעקבות כל ההערות והתגובות של כל מי שכתב לנו
כשהכל יהיה מושלם נעשה עוד משחק פתוח לכולם

דילי של כמה שניות?
נכון.
בדקתי כמה פעמים, התוצאה הייתה שווה:
הבדל של 7 שניות בין התצוגה של הוידיאו (כלומר השידור מהאולפן והשמע) לבין הנאמר בטלפון והמוצג בתחתית המסך (אופציית ההצבעה באתר).
אם תכניס אותי למשחק נוסף (כמו שביקשתי בכל פלטפורמה אפשרית ;) ) אוכל להביא נתונים מדוייקים יותר וכן הסרטות מסך והטלפון בלייב.

נכון.
בדקתי כמה פעמים, התוצאה הייתה שווה:
הבדל של 7 שניות בין התצוגה של הוידיאו (כלומר השידור מהאולפן והשמע) לבין הנאמר בטלפון והמוצג בתחתית המסך (אופציית ההצבעה באתר).
אם תכניס אותי למשחק נוסף (כמו שביקשתי בכל פלטפורמה אפשרית ;) ) אוכל להביא נתונים מדוייקים יותר וכן הסרטות מסך והטלפון בלייב.
תודה. זה באמת נתונים חשובים.
דיליי של 7 שניות זה ממש טוב ביחס לשידורים של אתרי חדשות שם הדיליי עומד על 30-40 שניות בממוצע.
אבל אני עובד שיהיה אפילו םחות

תצטרף לקבוצה במייל או בווצאפ
יש את הפרטים בחתימה שלי

דיליי של 7 שניות זה ממש טוב ביחס לשידורים של אתרי חדשות שם הדיליי עומד על 30-40 שניות בממוצע.
לשמחתי הרבה אני לא מכיר שידורים חיים כלשהם, וודאי לא באתרי חדשות וכו'.
אבל אין ספק ש
אני עובד שיהיה אפילו םחות
נשמח מאוד לזה!
תצטרף לקבוצה במייל או בווצאפ
הייתי שם מהראשונים... אי אפשר לפספס :)

לצערי, לא היה לי רשת.
יהיו עוד משחקים כאלו?

נערך לאחרונה ב:
שבוע טוב

לשמחתי הרבה אני לא מכיר שידורים חיים כלשהם, וודאי לא באתרי חדשות וכו'.
אני עשיתי מחקר בנושא. המטרה שלי זה להוציא מוצר שעובד פרפקט.

הייתי שם מהראשונים... אי אפשר לפספס :)
אז תדע שב48 השעות הבאות עומדים לסיים את התיקון
ויהיה עוד משחק. הפעם אני מנסה משהו שיגרום לדיליי להיות פחות מ7 שניות.

לצערי, לא היה לי רשת.
יהיו עוד משחקים כאלו?
כבר כתבתי כמה פעמים
יהיה משחק פתוח לכולם ברגע שהמערכת תהיה מושלמת מבחינתי.
עד אז אני מריץ טסטים וניסיונות לקבוצה מצומצמת כדי לשמוע הערות לשיפור.

שבוע טוב

אני עשיתי מחקר בנושא. המטרה שלי זה להוציא מוצר שעובד פרפקט.

אז תדע שב48 השעות הבאות עומדים לסיים את התיקון
ויהיה עוד משחק. הפעם אני מנסה משהו שיגרום לדיליי להיות פחות מ7 שניות.

כבר כתבתי כמה פעמים
יהיה משחק פתוח לכולם ברגע שהמערכת תהיה מושלמת מבחינתי.
עד אז אני מריץ טסטים וניסיונות לקבוצה מצומצמת כדי לשמוע הערות לשיפור.
תודה רבה יודיעו על זה במייל?

איך אני ידע עם המייל שלי הגיע?
בראשון בבוקר נוציא הודעה מסודרת לכל מי שביקש להרשם
ונעדכן שהם בתוך הקבוצה. אם לא תקבל - תשלח שוב ונצרף אותך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה