- הוסף לסימניות
הכל בסדר !!!
בארוררררהכל בסדר !!!
זה היה בהומור!!
מתי הבת מצווה? אחרי הבת מצווה תכתוב לנו איך היהבעז"ה בבת מצווה הבאה שיהיה לנו נזמין ממך ערכה להפעלה עצמית
דילי של כמה שניות?היה דיליי קבוע בין הטלפון לאתר, אבל הוא עבד מעולה בתחום ההצבעות והניקוד.
אצלי לא היה. היה און ליין.דילי של כמה שניות?
תודהתודה רבה לחזקי רייך הענננננק
מחכים כבר לתוכנית הבאה שתעשה לנו
זה היה נראה כל כך מרשים ומושלם
בעז"ה בבת מצווה הבאה שיהיה לנו נזמין ממך ערכה להפעלה עצמית
אחרי שראינו איך זה עובד אנחנו מבינים שזה שוה כל שקל
נכון.דילי של כמה שניות?
תודה. זה באמת נתונים חשובים.נכון.
בדקתי כמה פעמים, התוצאה הייתה שווה:
הבדל של 7 שניות בין התצוגה של הוידיאו (כלומר השידור מהאולפן והשמע) לבין הנאמר בטלפון והמוצג בתחתית המסך (אופציית ההצבעה באתר).
אם תכניס אותי למשחק נוסף (כמו שביקשתי בכל פלטפורמה אפשרית) אוכל להביא נתונים מדוייקים יותר וכן הסרטות מסך והטלפון בלייב.
לשמחתי הרבה אני לא מכיר שידורים חיים כלשהם, וודאי לא באתרי חדשות וכו'.דיליי של 7 שניות זה ממש טוב ביחס לשידורים של אתרי חדשות שם הדיליי עומד על 30-40 שניות בממוצע.
נשמח מאוד לזה!אני עובד שיהיה אפילו םחות
הייתי שם מהראשונים... אי אפשר לפספסתצטרף לקבוצה במייל או בווצאפ
כולם בדו את השמות והמגדר שלהם.בקיצור, הקבוצה המובילה היא הבנות
הן הכי חכמות כנראה![]()
ואני קראתי לעצמי דוד![]()
אני עשיתי מחקר בנושא. המטרה שלי זה להוציא מוצר שעובד פרפקט.לשמחתי הרבה אני לא מכיר שידורים חיים כלשהם, וודאי לא באתרי חדשות וכו'.
אז תדע שב48 השעות הבאות עומדים לסיים את התיקוןהייתי שם מהראשונים... אי אפשר לפספס![]()
כבר כתבתי כמה פעמיםלצערי, לא היה לי רשת.
יהיו עוד משחקים כאלו?
תודה רבה יודיעו על זה במייל?שבוע טוב
אני עשיתי מחקר בנושא. המטרה שלי זה להוציא מוצר שעובד פרפקט.
אז תדע שב48 השעות הבאות עומדים לסיים את התיקון
ויהיה עוד משחק. הפעם אני מנסה משהו שיגרום לדיליי להיות פחות מ7 שניות.
כבר כתבתי כמה פעמים
יהיה משחק פתוח לכולם ברגע שהמערכת תהיה מושלמת מבחינתי.
עד אז אני מריץ טסטים וניסיונות לקבוצה מצומצמת כדי לשמוע הערות לשיפור.
כן. בטחתודה רבה יודיעו על זה במייל?
איך אני ידע עם המייל שלי הגיע?כן. בטח
בראשון בבוקר נוציא הודעה מסודרת לכל מי שביקש להרשםאיך אני ידע עם המייל שלי הגיע?
איפה נרשמים?ראשון בבוקר נוציא הודעה מסודרת לכל מי שביקש להרשם
ונעדכן שהם בתוך הקבוצה. אם לא תקבל - תשלח שוב ונצרף אותך
תסתכלי על החתימה של חזקי ריךאיפה נרשמים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים