נכתב ע"י א.ת. פ.;1368959:איזה משחקים יגרמו לה לשבת ולשחק ? מה טוב לגיל הזה?
חבל לחנך להרגלי אכילה לא נכונים...נכתב ע"י poto12;1368785:י
אה ועוד משהו כדאי שיהיה לה איזה משהו בפה תעסוקה...
חתיכת מלפפון , תפוח, עוגיה... וכו'
נכתב ע"י מרימית;1370730:קופצת על האשכול,
מה אפשר לתת לילד בן 7 חודשים להתעסק...
נמאס לו מאד מהר מכל משחק...
אז התחלתי לתת לו מיכלים קופסאות וכו' כדי לגוון לו,
תנו עוד רעיונות
נכתב ע"י gol;1370438:השאלה הבאה, מה עושים עם הקטנטנים שמפרקים והצעקות של הגדולים? כל הצהרים היא סוגרת את הדלת של החדר ש"לא יפרק לה", יש פתרון?
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1370840:נתקלתי בזה הרבה פעמים בזמן האחרון וחשבתי לבקש עצה מהניקיות המקסימות פה..
איך מצליחים להפריד מהילד הקטן בן השנה וחצי לבין אחיותיו שמנסות לשחק ולבנות דברים והוא תמיד מפריע להם ומפרק להם.
הפתרון שהן מצאו זה להרכיב על השולחן, אבל בהרבה משחקים זה לא שייך והם מתייאשות מהר.
ואז במקום להעסיק ילד אחד אני צריכה להעסיק 3...![]()
נכתב ע"י GTV;1369033:תנסי לקחת קופסא שקופה (כדי שהוא יראה מה הוא מכניס), למשל של מיונז או דבש - כמובן לשטוף היטב, ליצור חור עגול במכסה ולתת לו להשחיל בפנים פונפונים. הבן שלי מתעסק עם זה ממש יפה, והוא פעיל בלי"ע, אבל זה תופס אותו.
הרבה נחת!!!
נכתב ע"י שרי קלוגר;1370953:אוי, איזה מתוק הגיל הזה!
הפתרון שלי- כשילד מגיע לגיל הזה של בלגן בכל הבית, ריקון מגירות וכו'...
אני מרוקנת מגירה אחת במטבח (מגירה עמוקה וגדולה) וממלאת אותה בכל טוב:
קופסאות, כלי פלסטיק ועוד כל מיני שמונצעס מהמטבח דווקא (וחס ושלום לא משחקים "אמיתיים" כי אז זה כבר לא מעניין...).
זה מעסיק אותם המון, בת ה1.3 שלי כבר יודעת באופן קבוע לגשת דווקא למגירה הזו ולחגוגככה אני גם שומרת אותה קרוב אלי ויכולה להשגיח עליה.
ואין מה לעשות, זה גיל של בלגן, וזה הקסם שלו.
לגבי אחים גדולים- כשהם רוצים לבנות משהו הם סוגרים את הדלת בחדר ילדים
או הולכים לחברים![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים