ספר אלקטרוני שכשלוחצים על האות זה אומר את שם האות, מתאים לך?
כדאי מאד ללמד עם ספר המסורת...
לאט, לאט ובסבלנות.
לא יודעת.הקטע פה שאני רוצה שזה יהיה לו כיף בצורה של משחק והנאה ולו כמו בלימוד בגן
לפני שהוא נכנס לחיידר הוא ידע, וזה ילד שיש לו זכרון מעולה
אם הייתי רוצה בצורה הזאת הייתי מחכה לחיידר...
עם השיירה של הבנים בלי עין הרע כן ירבו ימינה ושמאלה...גיל שנתיים וחצי זה לא מוגזם בכלל להתחיל עם האותיות
לי חבל לראות ילדים בני ארבע שרק מתחילים---
תתחילי עם אלף, אמור לקחת חתיכת זמן עד שיודע להבדיל אותה מכולם
יוצרים מדברים וכו' או סתם להסב את תשומת לבו לכל האלפים בסביבה
אחרי שידע בוודאות לזהות אותה
אז תעברי לב'
בהשערה, א' יכול לקחת גם שלושה שבועות
ב' שבועיים
ושאר האותיות יכולות פתאום לרוץ
אבל בשום אופן לא לעבור לאות הבאה לפני שיודע בוודאות כי אז הכל יתבלבל לו
אחרי שיכיר שש שבע אותיות יהיה מה לדבר על משחקים שקשורים
אגב, הייתי ממליצה על פאזל גדול ויפה חלקים גדולים שמכילים אות ותמוננה
זה יפתח אותו מכל הבחינות
מנסיון, יש לי שיירה של בניםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //