אם כך למה מדברים עליה (ככה הרוח נושבת) כאטרקציה נחמדה? גם נשיםאכן
כמעט כמו ההנאה של כדורגל להכניס כדור בין שני בקבוקים
זה משחק כיייף!!!חדר בריחה שמענו מפה ושם -הלכנו על זה ולא התחברתי
באולינג בזמן האחרון יוצא לי יותר לשמוע
משהו יכול להסביר לי תכלס' מה זה? מה סוג ההנאה שלה? להפיל בקבוקים בתחרות. זהו?
אין סיכוי!!!לדעתי זה נחמד, אבל לא יותר מזה.
הלכתי פעם אחת ולא מגרה אותי לנסות שוב.
יש בביג בכניסה (הישנה) של בית שמש,תנו מקומות במרכז/ירושלים שמתאים ללכת לשם זוגית (כלומר צנוע ולא מידי המוני)
כמובן שבכל מקום סופ"ש וכדו' זה ימים עמוסים יותר וזה כבר הזהירות האישית ללכת בימים מתאימים
כשם שאין פרצופיהן שוים וכו'אין סיכוי!!!
יכול להיות שהיית במקום לא מוצלח!
תנסי בעוד מקום...
זה גדול והמוני...יש בביג בכניסה (הישנה) של בית שמש,
כנראה שלא הצלחת...לדעתי זה נחמד, אבל לא יותר מזה.
הלכתי פעם אחת ולא מגרה אותי לנסות שוב.
תודה על התגובה המפורטת!!זה משחק כיייף!!!
זה משטח ארוך ובסוף המסלול יש 10 בקבוקים,
מעל השחקנים יש מסך עם שמות כל השחקנים מהקבוצה שלך,
על המסך נרשם שעכשיו התור של השחקן הראשון
השחקן זורק את הכדור על המסלול וכמובן שכולם מהופנטים במתח האם הוא יצליח להפיל את כל הבקבוקים
אם לא הצליח להפיל את הכל יש לו ניסיון נוסף ולאחר שתי הנסינות נרשם על המסך כמות נקודות לשחקן זה
כמנין הבקבוקים שהוא הפיל, כמובן שמי שהצליח להפיל הכל או אפילו הרוב מקבל על המסך "וואו" וכדו' (והכי כייף זה הצרחות והמחמאות של השחקנים האחרים....)
אחרי שהראשון סיים נרשם על המסך התור של השחקן השני וכך זה הלאה עד שחוזר התור לשחקן הראשון (בדרך כלל
יש לכל אחד 10 פעמים, והמנצח הגדול:מי שהצליח להפיל הכי הרבה בקבוקים מוחאים כפיים ושרים ובלונים וכו' וכו'
מומלץ מאוד! מגבש! משחרר! מזרים!
(התלהבתי מאוד על זה אולי כי ברוב הפעמים ניצחתי....)
צריך כדור קלעכשיו תסבירו לי, יש דרכים וטכניקות להפיל את הבקבוקים בצורה הטובה ביותר? איזה חוש צריך לכך?
נכון! מנסיון עדיף כדור קל!צריך כדור קל
יש גם כבדים שקשה לזרוק
לא יודע מתי הייתם,זה גדול והמוני...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אא-אסתר, ALESIS, רוצה לדעת הכל ועוד 6 משתמשים9 //