אסתי, תודה ענקית על הפירוט!גם אני בעד ללטש את מס' 3
על הזום בסלוגן עדיף לוותר
(הוא גם לא יראה בכלל בקטן... תחשבי את הלוגו בתור קרדיט על תמונה)
בלוגו לא תמיד חייבים לתת איזכור למקצוע,
זה אפילו יותר אינטליגנטי אם לא
את בחרת להביע כאן ערכים שמותאמים לבעלת המקצוע
לב - גישה ואהבה לילדים, רכות שמתאימה לניו בורן
פונט כתב יד - זרימה וגמישות שזה חובה אצל צלמות
ויש כאן גם את הקטע של חתימה אישית כביכול - היא חתומה על כל יצירה שלה.
המון הצלחה
מחכים לראות הלאה!
תודה!אני מאוד התחברתי ל4
וגם קצת ל6..
אם אלופה כמוך אומרת, זה מחמיא ממשלא קראתי את כ-ל התגובות
אבל 3 לדעתי הכי טוב
בסלוגן לא להתקשקש, מספיק הלב בלוגו
מינימליסטי וטוב
תצליחי!
בטח, זו אינדיקציה מאד חשובה- לשמוע מאנשים שלא מונחים דווקא בעיצוב מה הם רואים בלוגו ומה מדבר אליהם יותר. בפרט שאת באה מתחום הצילום.לא מבינה בעיצוב (וכן בצילום), כותבת לפי מה שזורם לי בעין, זה גם טוב לשמוע איך מישהו רגיל רואה את זה, לא?!
תודה גם לך!התחברתי מאוד ל-4 וקצת ל-6...
גם אני אהבתי אותו מאד1לדעתי הכי יפה, הוא מענין ומסקרן ממש!
(אני יודעת שזה כבר לא רלוונטי אבל בכל זאת זה דעתי)
בכללי סקיצות מטריפות לוגואים אחד אחד!!
מי שמדברת...@חישוקים המתוקה שאת מוכשרת נורא
תודה רבה!זורם לא סתם!!!
אלופה!!
הי, פתאום מגלה שהאשכול הוקפץ3 נראה לי ממש חינני
4 מאוד יפה בפני עצמו בלי ה- אל. אר - מצלמה בשמאל
5 מאוד יוקרתי ונראה לי קצת רשמי מידי
בכל אופן חשיבה מעניינת בכולם
משום מה האתר לא מוכן להציג את הקובץ שצירפתיבחרתי לנסות את שלושת הצבעים הטרנדיים שנבחרו ע"י שאטרסטוק לשנת 2020
אמנם כל צבע משדר מסר שונה, אבל בכל אחד מצאתי אמירה שיכולה להתאים למותג הספציפי הזה.
אשמח לשמוע מה דעתכם:
צפה בקובץ המצורף 578016
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים