משכנתא | אשכול מס' 752

• הוסף לסימניות
שלום חברי המלומדים :)

כחחכח....

אני ממש כעת במצב של לקיחת משכנתא.
אני ב"ה יודע מה עלי לעשות, ופחות או יותר מסתדר בכוחות עצמי.

ולכן, לשלם ליועץ משכנתא, לע"ע לא רלוונטי.

בכל אופן, מכיון שרבו בעלי הניסיון בתחום, שמרשים לעצמם לעשות פה יומיום חסד חינמי, וללא כל תמורה, ארשה לעצמי גם, לצאת בבקשה חצופה מידידיי:

אנא - אם בפיכם טיפים שמאוד חשובים לי לדעת, אל תחסכו מאיתי.

את הבסיס אני יודע.

-להגיש בקשה באונליין ממס' בנקים.
-לקבוע פגישה בכל אחד מהם בסניף.
-להגיש את המסמכים הרלוונטים.
-להתמקח.
-לדאוג לשמאות.
-להשיג עוד מסמכים רלוונטים.
-לחתום.
-לבצע...

אני יודע שעל הנייר זה נראה יותר קל, אך במציאות, זה לא תמיד כך.
ולכן אשמח לטיפים ממוקדים בשאלות רבות ומגוונות
כגון:
איזה בנקים הכי תותחים ב:
*ריביות נמוכות
*תנאים גמישים (לא כ"כ נצרך, אך ניחא..)
*זריזות.
איזה תמהיל מומלץ יותר:
*מל"ץ (איזה תקופה?)
*פריים.

בקיצור אל תחסכו.

ו..
בקשה קטנה - אם למי מכם, מין מדריכון פרקטי, שיוכל לסייע לי, אל תחסכו ממני.
עוד בקשה חצופה: אם מישהו יכול לסייע לי באופן פרטי, בתשלום נמוך יותר מהסטנדרט, שיהיה לי שווה לשלם על זה, אשמח שיידע אותי.

בתודה ובסליחה:
ידידכם, אם לוא יגיד.

• הוסף לסימניות
לגבי הבנקים משתנה מיום ליום ובמיוחד בנקודת זמן זו.
מה שחשוב הוא להזדרז. כל יום שהריביות יורדות התוספת לעוגן עולות.

• הוסף לסימניות
תפרט יותר על המשכנתא הנכס ועל ההכנסות,
יש בנקים שעובדים טוב עם אישורי כולל בסכומים גבוהים, יש בנקים שעובדים עם הפרשי שכירויות,
לכן קשה לומר בלי לשמוע יותר פרטים..

• הוסף לסימניות
הי ערב טוב
אני חושבת ששאלתך היא מאוד אנדבודאלית ומשתנה
אני כיום ממליצה על בנקים כמו פאגי ,פועלים ולאומי שנותנים ריביות טובות מאוד (כמובן יכול להיות בנקים נוספים)
לגבי תמהיל לא נכון להגיד בצורה כל כך כוללת זה כל מקרה לגופו

• הוסף לסימניות
אבל מה לגבי הקל"צ למי שאין זכאות
כל עוד אין עדכון על הורדת ריבית אין שינוי דרמטי.
אך הנתח המרכזי של המשכנתא (66%) הוא לא קל"צ ובו יש שינויים כמו שציינו.

• הוסף לסימניות
היי מוזמן להתקשר אעזור לך בשמחה 0583206360
כמו שהבנת יש הרבה דברים שמקיפים את לקיחת המשכנתא ואת בחירת תהליך העבודה כמו תוכנית מימון שתהיה נכונה ומיועדת לצרכים שלך
להבין מהם מקורות ההכנסות שלך
איזה תמהיל נכון ומותאם בשבילך אישית וכ״ו וכ״ו

• הוסף לסימניות
אני לא בעל מקצוע וכמובן כל אחד לפי התנאים שלו
אבל מה שאפשר להגיד כמה שפחות שנים כמובן לקחת בחשבון שהסכום החודשי יכול לעלות
ועוד משהו שאמר לי יועץ משכנתאות אנשים מסתכלים רק על הריבית אם היא נמוכה או לא אבל הוא מסתכל מאוד על המסלולים לדוגמא אם לוקחים קל"צ נגיד ל-20 שנה אז הוא יעדיף לחלק את הקל"צ ל-2 חלק ממנו למספר שנים נמוך וכן הלאה
כמובן שיש מחשבוני משכנתא
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מומלץ הספר משכנתה יעילה. [רימון חייט]
מומלץ גם לשלם ליועץ משכנתאות משתי סיבות, א. אולי הוא יחדש לך משהו? ב. יש הסכמים שהיועצים מקבלים מהבנקים שלא בהכרח תצליח להשיג לבד
המלצה מתוך הספר משכנתה יעילה:
להכין נילונית עם כל המסמכים הנדרשים לבנק [להכין כמה כאלה כמספר הבנקים] זה מזרז תהליכים ויעזור גם לך וגם לבנקאי להתמקד בעיקר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא מבינה בזה
אבל בכללי מלמעלה
דירה של 2200000 משכנתא של 1550000 כמה החזר חודשי יהיה בערך כל חודש

• הוסף לסימניות
החזר של כ 7750 בחודש,
אם המשכנתא ל30 שנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה