משלוחי מנות

• פותח הנושא topo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;729572:
אבל תשימו לב כמה רעיונות לעוגות ועוגיות וכל אחת חושבת שזה הכי מקורי כי נמאס מהממתקים והקשקושים..הבעיה שכולם חושבות אותו דבר(כנ"ל לגבי ארוחת בוקר...)ואז יש יותר מידי..ונזרק..וגם שפסח אוטוטו ורק עוגות זה מה שחסר בבית..מילא עוגיות שלא מתייבשות אבל עוגות..נראה לי חבל(:
ראיתי בסטוק קערה זכוכית מצופה בקש עם 2 בקבוקונים לשמן..גם מצופים בשתי יערב מקש ו2 כפות מעץ..אפשר לשלב קצת ממתקים בצבעים מתאימים וזה נראה לי מושלם..הסט עולה 50..לא נראה לי יקר לעומת חומרים של עוגות גבינה או דברים אחרים...)
בהצלחה ופורים שמח!!1
תלוי איזה עוגות אופים
בד"כ האנשים אומרים לי על העוגיות שלי שהם מחביאים את הצנצנת בחדר שינה כדי שהילדים לא יגמרו להם את הכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;729576:
תלוי איזה עוגות אופים
בד"כ האנשים אומרים לי על העוגיות שלי שהם מחביאים את הצנצנת בחדר שינה כדי שהילדים לא יגמרו להם את הכל
נכון מאוד השאלה האם אין עוד 30 צנצנות כמו שלך..וזה חוץ מכל שאר הדברים והממתקים שמקבלים...
כניראה העוגיות שלך ממש מיוחדות(:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;729214:
אולי יש למישהי רעיון למשלוח מנות לא מתוק?
ההורים שלי ישמחו הרבה יותר.
מתכון מוצלח יהיה נחמד מאד, גם רעיון לבד ישמח אותי (:
תודה!
כל שנה אני שוברת את הראש ממה יהנו סבא וסבתא מבוגרים, שאין להם מה לעשות עם ממתקים, חוץ מלהעביר לנכדים...:
שנה אחת עשיתי פשטידות אישיות, על מגש עגול במצע עלי חסה ובקבוק רוטב.(אין לי תמונה...)
עוד שנה עשיתי שטרודל תפוחים- בצק עלים במילוי תפוחים מבושלים עם מעט מאד סוכר וג'לי אדום, ובאמצע נקטר תפוחים.
שנה שעברה היה הכי יפה והכי קל: פרחי מילון ואבטיח, תקועים בקיסם על אשכולית. כלום עבודה, טעים וגם בריא!
ומה השנה? מחכה לרעיונות....

קבצים מצורפים

• מצלמה 206.jpg
    2.4 MB · צפיות: 68
  • IMG_2101.JPG
    2.1 MB · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;729576:
תלוי איזה עוגות אופים

אבל יש גם הרבה 'בל תשחית' בעוגות ששולחים, לפעמים זה מגיע בצורה לא מספיק אסטטית (לכי תדעי איך הילד העביר..) ולפעמים סתם לא מגרה. עוגיות קנויות- אפשר מקסימום להעביר הלאה.... ביתיות בטוח לא. (וגם נשמר הרבה פחות טוב לאחרי פורים!)

• הוסף לסימניות
שנה אחת:
סידור של תחליפים (חלב סויה, סיר ח"פ, שרשרת "פנינים", סוכרזית, ממרח חרובים ועוד כמה דברים),
הכיתוב היה בערך "לכל דבר יש תחליף (עם תמונות המוצרים המקוריים) חוץ ממכם (עם תמונת ההורים בגדול).

שנה אחת:
קערה ענקית מפלסטיק (19.9 או משהו כזה) מלא במטבעות שוקולד עם תמונות הילדים והנכדים (היה המון מטבעות 10-15 מטבעות לכל אחד) עם מצקת פלסטיק כמו הקערה ועליה הדבקנו מדבקה עם תמונה משפחתית והכיתוב "שעפן אסאך נחת" (שעפ = מצקת).

שנה אחת:
סידור של מוצרי זיתים (זיתים ירוקים, שחורים, שמן, לחמניות זיתים ועוד כמה דברים) והכיתוב "בניך כשתילי זיתים" (כאן המקום להתנצל בפני הבת היחידה...)

שנה אחת:
היינו בחופשת לידה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;729661:
שנה אחת:
קערה ענקית מפלסטיק (19.9 או משהו כזה) מלא במטבעות שוקולד עם תמונות הילדים והנכדים (היה המון מטבעות 10-15 מטבעות לכל אחד) עם מצקת פלסטיק כמו הקערה ועליה הדבקנו מדבקה עם תמונה משפחתית והכיתוב "שעפן אסאך נחת" (שעפ = מצקת).

אהבתי, קניתי!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;729572:
אבל תשימו לב כמה רעיונות לעוגות ועוגיות וכל אחת חושבת שזה הכי מקורי כי נמאס מהממתקים והקשקושים..הבעיה שכולם חושבות אותו דבר(כנ"ל לגבי ארוחת בוקר...)ואז יש יותר מידי..ונזרק..וגם שפסח אוטוטו ורק עוגות זה מה שחסר בבית..מילא עוגיות שלא מתייבשות אבל עוגות..נראה לי חבל(:
ראיתי בסטוק קערה זכוכית מצופה בקש עם 2 בקבוקונים לשמן..גם מצופים בשתי יערב מקש ו2 כפות מעץ..אפשר לשלב קצת ממתקים בצבעים מתאימים וזה נראה לי מושלם..הסט עולה 50..לא נראה לי יקר לעומת חומרים של עוגות גבינה או דברים אחרים...)
בהצלחה ופורים שמח!!1
מישהי העזה להרים את הכפפה, אז אני מצטרפת.
אמנם לכולם רצון טוב ויצירות מופת,
אך לצערינו רוב משלוחי המנות שקיבלנו בשנים האחרונות הם מוצרים תוצרת בית
ומה לעשות שיש לנו הסתיגות מסוימות מלאכול כל מאפה ביתי של כל שכנה,
וממש כואב הלב שנתקעים עם יצירות שהושקעו בהם כסף וזמן ואין מה לעשות איתם.
כמובן תמיד יש יוצאי דופן.
לתשומת ליבכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;729646:
אבל יש גם הרבה 'בל תשחית' בעוגות ששולחים, לפעמים זה מגיע בצורה לא מספיק אסטטית (לכי תדעי איך הילד העביר..) ולפעמים סתם לא מגרה. עוגיות קנויות- אפשר מקסימום להעביר הלאה.... ביתיות בטוח לא. (וגם נשמר הרבה פחות טוב לאחרי פורים!)

בסדר - אז לך אני לא אשלח!!! ;)

(כל אחד צריך להבין ולהבחין למי לשלוח דברים ביתיים ולמי לא - כמו בכל דבר בחיים "דבר בעתו (ובמקומו) מה טוב"

• הוסף לסימניות
משלוח מנות שהכנתי לגננות, עוזרות וכו':
דלי מתכת ורוד ובתוכו ליקר תות ורוד, בקבוק קרם גוף בצבע לבן, שיפודי מרשמלו ורוד - לבן וביניהם מפוזרות נשיקות ורוד ולבן.
בנוסף צירפתי מגנט עץ עם כיתוב אישי ותוית ברכה תואמת.
יצא משלוח מאד אישי ומתוק...
והנה התמונה:

קבצים מצורפים

• HPIM47955.jpg
    KB 864.7 · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
תקווה, אשמח לקבל פרוט עם מה היה כתוב וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעופפת;729868:
משלוח מנות שהכנתי לגננות, עוזרות וכו':
דלי מתכת ורוד ובתוכו ליקר תות ורוד, בקבוק קרם גוף בצבע לבן, שיפודי מרשמלו ורוד - לבן וביניהם מפוזרות נשיקות ורוד ולבן.
בנוסף צירפתי מגנט עץ עם כיתוב אישי ותוית ברכה תואמת.
יצא משלוח מאד אישי ומתוק...
והנה התמונה:
מקסים!!
אבל משלוח כזה זה מינימום 40 ש"ח, אולי יותר?
אם צריך שישה שמונה כאלו- איך עומדים בסכום הזה??

• הוסף לסימניות
אני הכנתי שלושה כאלה, ולשתי עוזרות בדלי קטן יותר ולהם שמתי רק או קרם גוף או ליקר.
נכון שזה יוצא בסביבות 45 ש"ח לאחד (קרם גוף למשל קניתי מארז ופירקתי אותו לבודדים לצמצום העלויות),
אבל אני חושבת שקשה למצוא משלוח מכובד בסכום נמוך יותר, אפילו משלוח מוכן, אם שולחים לבד.
אם מתארגנים כמה ביחד זה אחרת - אבל לא תמיד זה יוצא...
מלבד זאת פורים זה הזמן לפרגן קצת לגננות שמשקיעות יום ועוד יום ועוד יום...
לכן רציתי לתת משהו מושקע (לאו דוקא כספית), שיתן למקבל הרגשה שחשבו עליו.

• הוסף לסימניות
מעופפת,
מאד חמוד מה שעשית, היכן קונים את הדלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;729203:
"יש"
הרעיון הוא: הורים שיש בהם... על משקל חיים שיש בהם.עשינו בזמנו חשבונית קניה של "סניף יש" ברחוב ומספר בו ההורים גרים. ...

בבקשה

קבצים מצורפים

• שולחן העבודה.zip
    KB 97.2 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
אני אשמח לקבל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ,תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י red;729204:
זה מה שעשינו להורים בתור "זוג צעיר"
ערכת קפה למנוחה קלה....
כפיות משוקולד (תבניות מחנות מוצרי אפיה) - יש לי תבנית כזו , אבל כל פעם שאני מנסה להוציא את הכפיות מהתבנית הן נשברות בחלק הצר. איך הצלחת להוציא אותן?

• הוסף לסימניות
שני משלוחי מנות שעשינו...
לכל אחד יש רעיון מאד חמוד אבל זה באנגלית,אז זה מסובך קצת להסביר...

כמובן שזה לא להורים וכו' אלא שכנים וכאלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סולו;736275:
שני משלוחי מנות שעשינו...
לכל אחד יש רעיון מאד חמוד אבל זה באנגלית,אז זה מסובך קצת להסביר...

כמובן שזה לא להורים וכו' אלא שכנים וכאלה...

מאיפה השקיות היפות האלה? אל תגידי שעשית אותן לבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי 770;736246:
נכתב ע"י red;729204:
כפיות משוקולד (תבניות מחנות מוצרי אפיה) - יש לי תבנית כזו , אבל כל פעם שאני מנסה להוציא את הכפיות מהתבנית הן נשברות בחלק הצר. איך הצלחת להוציא אותן?
לא נתקלתי בשום בעיה, הקפאת את השוקולד לפני שהוצאת מהתבנית? מלאת עד למעלה?

• הוסף לסימניות
יש בסיס לתבניות ח"פ מאלומניום עם ידיות בגודל תבניות ח"פ. ניתן לסדר על זה משלוח מנות. ולכתוב לאלו שנותנים כל השנה על מגש של כסף....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה