עזרה משלוח אלי אקספרס שלא הגיע

• הוסף לסימניות
הם טוענים שהגיע וגם נמסר, ולא הגיע בכלל לנקודת מסירה!
מנסה לפנות אליהם באינטרנט- ומעלה לי רק באנגלית!
אני לא קוראת באנגלית ולא מצליחה לתרגם, הניחושים שלי לא כ"כ מוצלחים כי מה שחשבתי שזה - לא הגיע, זה- לא טוב, לא מעונינת או משהו בסגנון.
יש למישהו עצה?

• הוסף לסימניות
תפתחי סכסוך ואחרי כמה ימים אם הם לא יוכיחו שקיבלת את המשלוח
אלי אקספרס התערבו ויכול להיות שיוחזר לך כספך
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תראי בהגדרות למעלה תשני את זה לעברית.
אם את לא מצליחה תלחצי קליק ימני בעכבר ותרגם לעברית

• הוסף לסימניות
לא מבינה מאיפה אתן מצלמות.

• הוסף לסימניות
הם טוענים שהגיע וגם נמסר, ולא הגיע בכלל לנקודת מסירה!
מנסה לפנות אליהם באינטרנט- ומעלה לי רק באנגלית!
אני לא קוראת באנגלית ולא מצליחה לתרגם, הניחושים שלי לא כ"כ מוצלחים כי מה שחשבתי שזה - לא הגיע, זה- לא טוב, לא מעונינת או משהו בסגנון.
יש למישהו עצה?
חכי בסבלנות.
תבדקי עוד שבוע אם הוא הגיע. הרבה פעמים הם מציינים שהמוצר הגיע כמה ימים לפני שהוא מגיע באמת.
זה מוצר קטן או גדול?

• הוסף לסימניות
חכי בסבלנות.
תבדקי עוד שבוע אם הוא הגיע. הרבה פעמים הם מציינים שהמוצר הגיע כמה ימים לפני שהוא מגיע באמת.
זה מוצר קטן או גדול?
לא מאוד גדול וההזמנה היתה ממש מזמן- אולי חודש וחצי

• הוסף לסימניות
א"כ ייתכן ושמו לך אותו בתיבת הדואר. כששולחים לתיבת הדואר מהשניה שחברת המשלוחים המקומית מקבלת את החבילה המוצר מצויין כנמסר ללקוח.

• הוסף לסימניות
גם לי קרה אותו סיפור
הזמנתי לפני חודש וחצי
לפני שבועיים ראיתי במעקב אחרי המשלוח שהחבילה נמסרה,
אני לא קיבלתי מידע על החבילה.
שלחתי למוכר שאלה (עד שהוא הגיב...) ואמר לי שזה נמסר
תכלס, עדיין לא קבלתי
אני כבר שבועיים מתכתבת איתו הלוך חזור
חתיכת סיוט!

• הוסף לסימניות
לי היה במרכז מסירה ואמרו לי שנמסר. התברר שלקחו לי את החבילה...
מלכתחילה הם היו אמורים להחזיר לי את הכסף,
אבל אח"כ מי שלקח החזיר ואמר שזה לא שלו בנס קיבלתי אותה חזרה אבל פתוחה...
תבדקו אם לא קיבלתם הודעה על מסירה ואם לא,
לפתוח סכסוך כמה שיותר מהר!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
להשתמש בעברית
1684341131233.png

ואם לא הגיע, לפתוח סכסוך מיד כשאפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה