קרה לנו בדיוק אותו הדבר לפני שבועיים. להתכתב איתם בצאט של השירות לקוחות (טמו), ממש לנדנד כל שעה ובסוף זה מגיע. לקח כמעט שבועיים ולא היה איך ליצור קשר עם החברת משלוחים ואיכשהו מטמו הצליחו להזיז עניינים.יש מה לעשות?
אודה מאד לעזרה
כבר שבוע מאז שוחרר מהמכס ואין שום התקדמות
איך יוצרים איתם קשר בצאט?קרה לנו בדיוק אותו הדבר לפני שבועיים. להתכתב איתם בצאט של השירות לקוחות (טמו), ממש לנדנד כל שעה ובסוף זה מגיע. לקח כמעט שבועיים ולא היה איך ליצור קשר עם החברת משלוחים ואיכשהו מטמו הצליחו להזיז עניינים.
בהצ
באתר בעמוד של יצירת קשר יש צאט, עונים ממש מהר, בעברית ונציג אנושיאיך יוצרים איתם קשר בצאט?
זה כבר קשור לדואר ישראל.. בהצלחה..לי קרה עם משלוח מנקסט.
משלוח תקוע כבר שבועיים במיון במודיעין.
מה עושים?
דרך געש?קרה לנו בדיוק אותו הדבר לפני שבועיים. להתכתב איתם בצאט של השירות לקוחות (טמו), ממש לנדנד כל שעה ובסוף זה מגיע. לקח כמעט שבועיים ולא היה איך ליצור קשר עם החברת משלוחים ואיכשהו מטמו הצליחו להזיז עניינים.
בהצלחה!
למיטב ידיעתי זה לא קשור אליהם בשום צורהשוקלת לנטוש אותם לגמרי,
תעשי החזר לאשראי ולא פנימירק צריכה לסיים את הכסף שנתנו לי...
הבעיה ששילמתי עם קרדיט אז החזירו לי לשםלמיטב ידיעתי זה לא קשור אליהם בשום צורה
תעשי החזר לאשראי ולא פנימי
ז"א להבא..
גם לי תקוע בשלב שחרור ממכס..הבעיה ששילמתי עם קרדיט אז החזירו לי לשם
לא יודעת למי זה קשור, עובדה שמשלוחים משיין מגיעים ממש צ'יק צ'אק ומטמו כבר כמה וכמה פעמים שהיו לי עיכובים
אוי ואבוי!שלי כבר תקוע חודשיים...
טמו נתנו לי החזר כספי
גם אצלי היא תקועה אצל געעשאוי ואבוי!
לא מענין אותי החזר כספי, אני חייבת את החבילה!
אצלי געש כבר אספו אותה
השתמשתי בעיצה שכתבו כאן למעלהגם לי תקוע במכס שבוע +
איך אפשר לזרז את זה?
שרות של חברת המשלוחיםהשתמשתי בעיצה שכתבו כאן למעלה
פשוט לשגע את השרות שלהם בצאט
וזה עזר.
תודה לכל המייעצים!!
של המוכרשרות של חברת המשלוחים
או של המוכר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //