עזרה משלוח מטמו שוחרר מהמכס ונמצא את חברת המשלוחים אבל תקוע שם

• הוסף לסימניות
אני גם שגעתי להם את המוח...
מדהים לדעת עד כמה זה עוזר...
ההזמנה בדרך לנקודת האיסוף:)

• הוסף לסימניות
גם אני חפרתי להם
אחרי יום יומיים הגיע לנקודת איסוף

• הוסף לסימניות
כמה זמן בד"כ לוקח להגיע לנקודת האיסוף מאז שעבר לחברת משלוחים?
זה הגיע לצ'יטה ואני חייבת את זה דחוףף,
יש איך לזרז?

• הוסף לסימניות
כמה זמן בד"כ לוקח להגיע לנקודת האיסוף מאז שעבר לחברת משלוחים?
זה הגיע לצ'יטה ואני חייבת את זה דחוףף,
יש איך לזרז?
בדרך כלל יומיים בערך( ימי עסקים) גם לי יש חבילה שתקועה מאליאקספרס במתקן איזורי של חברת שילוח (הם כותבים שיש עומס..) יש למישהו עצה מה לעשות

• תודה
Reactions: R.S
  • הוסף לסימניות
בדרך כלל יומיים בערך( ימי עסקים) גם לי יש חבילה שתקועה מאליאקספרס במתקן איזורי של חברת שילוח (הם כותבים שיש עומס..) יש למישהו עצה מה לעשות
גם לי אותו סיפור, הגיעה מעלי אקספרס לארץ, תקוע אחרי המכס, משום מה החברת משלוחים לא אוספת
איך אני יכולה לדעת מי החברת משלוחים שאחראית?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל לוקח יותר מיומים, לפעמים אפילו 4 ימים, תלוי באזור...
למשל באחיסמך- יום יומים או אפילו אותו יום
מודיעין עילית- 3 ימים+

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

• עצוב
Reactions: NOA#1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה