ממילא רב הבנות אם לא כולן בצהרוןלא מדובשך ולא מעוקצך.
ילדה צריכה להיות בבית ולא ללמוד כל יום עד שלוש וחצי.
את לא חושבת?
עד שהיא תגיע זה כבר ארבע.
ממש נגמר היום
מזתומרת מבטל את ימי שישי?וזה כנראה מבטל את ימי שישי.
אז הילדות יהיו בבית עם כל האמהות המודאגות
מעל עשור ביוח"א, ורק לשם הבהרה:
- אין תוספת שעות למורות.
- המערכת רגילה, לא תמיד קלילה.
- אין קשר לאופק חדש.
- יש גמול קטן למורה לפי שעות עבודה בפועל.
- זו מסגרת מחייבת, לא כמו צהרון.
- בי"ס מרוויח – אבל לא ידוע לי כמה.
- תמיד יהיו מרוויחים ומפסידים – לא תמיד בשליטתנו.
!בטח! חובהרגע, אז זה רשות אם להישאר או לא?
מהודעת המנהלת אצלנו היה נשמע שזו חובה
צריך להבין גם שלפעמים זה השיטה שלהם להכניס דברים שלא היו נכנסים לכתחילה. מבטיחים תקציב בתמורה למשהו, מחכים כמה שנים בידיעה שהבי"ס משקר, ואז "מגלים" שלבי"ס מעולם לא היתה כוונה לממש את זה אלא רק לקבל את התקציב. ואז משרד החינוך מאיים בקנסות כבדים שאין מאיפה לשלם או שיכניסו את זה לתוכנית הלימודים, וקל לדעת במה בוחרים...למה לקרוא לביקורות משרד החינוך "מזוויעות"? זכותו של משלם התקציבים לברר לאן באמת הולך התקציב. מה שקרה עד היום זה שדיווחו על שקרים והכסף לא ברור לאן באמת הלך, (כנ"ל לגבי ליב"ה בחיידרים), ואז עכשיו באים ומתלוננים. מי שחיפש לרמות אוכל עכשיו את הדייסה שבישל לעצמו. (ואני ממש לא בעד ליבה או יוח"א)
מי רוצה שההורים יעבדו עד 4 ? הבנקים והמשכנתא ? אני מעדיפה להוציא את הילדים בבוקר ולהתחיל לעבוד אחרי 8 ולקבל אותם בחיוך בצהרים בשעה 4. אני מכסה ב"ה את המשכנתא אך לא משלמת מיסים (יש מושג שנקרא מדרגות מס ומאד מהר אימהות חרדיות מפסיקות לשלם מיסים)רוצים שההורים יעבדו עד מאוחר, יכניסו המון מיסים ובנתיים משרד החינוך ישלוט בתכנים שהילדות מקבלות. חבל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים