דבר עם מנהל התחנהנזכרתי עכשיו שהיה לנו היום את המכירה של משנת יוסף ושכחתי לאסוף.
מה הדין? הכסף הלך לי פייפן או שהם מזכים?
דיברתי.דבר עם מנהל התחנה
תודה רבה!מנסיון
את מתקשרת למנהל התחנה
הוא יכול לראות אם יש דברים שאנשים קנו ממה שלא אספת- על זה את מקבל החזר מלא
על כל מה שלא נרכש על ידי אחרים את יכולה לקבל החזר של 80%
תתקשרי למשרד שלהם להנהלת חשבונות.
סליחה מתי פתוחה מכירה ומתי נסגרת באיזה ימים תודהתודה רבה!
תלוי בתחנה, עיר, מיקום...סליחה מתי פתוחה מכירה ומתי נסגרת באיזה ימים תודה
מאז אני לא מזמינה!!!!!!פעם לפני כמה שנים שכחתי ולא באתי.
ומבחינתם הפסדתי הכל הכל!!!! 100 אחוז
מאז אני לא שוכח.
היכן שאני גר אני דופק רק את עצמי.מאז אני לא מזמינה!!!!!!
אצלינו הם לפחות מתקשרים אם רואים שכבר מאוחר ולא לקחנו את הדפים
קרה לנו ששכחנו והם התקשרו![]()
אכן מצופה ממשנת יוסף לשלוח הודעות בזמן של המכירה להזכיר!!!מה שאותי עצבן שלהזמין מתקשרים להזכיר קבוע אפילו כמה פעמים אבל לקחת לא מתזכרים די לקחו תכסף עכשיו תשכחו לכם![]()
כל אחד יש דברים שהוא התאכזב ובדרך כלל לא קונה.המחירים שם באמת זולים כל כך? שווה לעבור לקנות שם? ומה איכות הפרות ירקות?
עם מי הגעת להסדר?מנסיון שלי,
על דברים שהם לא מתקלקלים כמו חד פעמי וכו' הם מזכים.
כל מה שיכול להתקלקל- הם לא מזכים.
אבל אני עשיתי איתם פעם הסדר בתאוםעם מנהל התחנה שכל פעם אחרי שכולם הלכו באנו לראות מה נשאר ויכול להיות לנו שימושי ( וזה ילך לפח אם לא.....) עד שקזזנו בערך את רוב הסכום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים