דרוש מידע משנת יוסף - שכחתי לאסוף :(

• הוסף לסימניות
כדאי שתדעו ולא תשכחו לקחת את המוצרים
אני שכחתי לאסוף את המוצרים במכירה השכונתית ונתנו לי זיכוי רק 60% מהקניה !!!!!!!!!!!!!!!!!
שכלל הקניה היה 400 שקל בערך
וגם זה אחרי הרבה מאוד טלפונים ואישור מנהל ועוד.......

• הוסף לסימניות
בדרך כלל לידיעתי המכירות המרכזיות הם בימים שני ושלישי
כך שאלה שהמכירה שלהם ביום שני יכולים להזמין עד מוצאי שבת מאוחר בלילה (06:00)

אלה שהמכירה ביום שלישי, יכולים להזמין עד יום ראשון מאוחר בלילה (06:00)

לאחרונה הם מנסים להוסיף מכירה חדשה של "לקראת שבת" שמתקיימת בליל שישי של עופות משנת ופיצוחים וקוגל וסלטים. ההרשמה עד יום שני בערב.
מתי זה נפתח באמת?,כבר תקופה שהם מפרסמים בצורה אינסטסיבית,ולא הגיע שום הודעה שנפתח

• הוסף לסימניות
בדרך כלל לידיעתי המכירות המרכזיות הם בימים שני ושלישי
כך שאלה שהמכירה שלהם ביום שני יכולים להזמין עד מוצאי שבת מאוחר בלילה (06:00)

אלה שהמכירה ביום שלישי, יכולים להזמין עד יום ראשון מאוחר בלילה (06:00)

לאחרונה הם מנסים להוסיף מכירה חדשה של "לקראת שבת" שמתקיימת בליל שישי של עופות משנת ופיצוחים וקוגל וסלטים. ההרשמה עד יום שני בערב.
יש גם ביום רביעי מכירו תלוי במקום המגורים נסגר גם בראשון בלילה.
היכן שאני גר אני דופק רק את עצמי.
מה לעשות שהם השתלטו על השוק, ואין חנויות או רק במחירי בית מרקחת.
מונופול.
מה יש אושר עד רמי לוי נסגר בגלל שהם פתחו? יפה להם. ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה