התייעצות משפחה או בקהילה? - מהם ההבדלים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הדיון הוא על ההבדלים בין העיתונים.

כל העיתונים מכניסים כתבות יח"צ בלי סוף, זה בסדר וזה הביזנעס.

השאלה היחידה היא את מי אתה מפרסם? את המכון לגיוס חרדים או את העסק לממכר טושולנט?
וזה בדיוק ההבדל שעושה את העיתון ליותר פתוח.

• הוסף לסימניות
אשמח לדוגמאות וציטוטים מאותם טורים עם דעות מוזרות וצדקנות שמאלנית כזו
אין לי ציטוטים.
אבל כמה פעמים שהביאו ראיונות עם ראשי ההתנתקות, עם כל מיני הצטדקויות והסברים שכליים בעניין.
פעם אחת שהביאו את אחד שהיה מפקד בפינוי ימית והוא הודה שם שהוא שלט בעצמו והחטיף לאחד המפונים.

• הוסף לסימניות
הדיון הוא על ההבדלים בין העיתונים.

כל העיתונים מכניסים כתבות יח"צ בלי סוף, זה בסדר וזה הביזנעס.

השאלה היחידה היא את מי אתה מפרסם? את המכון לגיוס חרדים או את העסק לממכר טושולנט?
וזה בדיוק ההבדל שעושה את העיתון ליותר פתוח.

• הוסף לסימניות
@כפתור אדום א"א להבין ולראות את הרוח הנושבת מעיתון בקנייה פה ושם, רק אחרי שתקראי ברצף תביני גם את המסרים ומצד שני גם תתחברי, אמרת שאת לא רואה מה מעניין, הסיפורים בהמשכים והסדרות שם מאד מעניינים (במשפחה) תתחילי לקנות ברצף ותביני.
אני אישית עזבתי את משפחה בגלל הדעות ובגלל העורך שמרגיש את עצמו מוישה גרויס, וזה לא מתאים לי ולבית שלי, אבל אני ממש מתגעגעת...
בקהילה לא מעניין כ"כ לנשים, מוסף פנינה לא מספיק, יש שבתות שאני אפילו לא הייתי פותחת אותו.
כרגע אני בלי כלום, לוקחת מאמא שלי ישנים של קטיפה וכו

• הוסף לסימניות
אין לי ציטוטים.
אבל כמה פעמים שהביאו ראיונות עם ראשי ההתנתקות, עם כל מיני הצטדקויות והסברים שכליים בעניין.
פעם אחת שהביאו את אחד שהיה מפקד בפינוי ימית והוא הודה שם שהוא שלט בעצמו והחטיף לאחד המפונים.
חשבתי שאתה מדבר על נושאים נגד החרדים וכדו, אבל בכל מקרה, מפריע לך לשמוע את דעת הצד השני?

• הוסף לסימניות
חשבתי שאתה מדבר על נושאים נגד החרדים וכדו, אבל בכל מקרה, מפריע לך לשמוע את דעת הצד השני?
הבאתי את הדוגמא הראשונה שעלתה לי בראש.
הם מביאים גם כל מיני ראיונות עם כל מיני אנשים שבראיון עצמו מדברים על גיוס חרדים.
בצורה נסתרת יותר מביאים ראיונות עם כל מיני אנשים חרדים עם עבר צבאי.

• הוסף לסימניות
קראת?
רואים ברור במשך הקריאה, שהמראיין לא מסכים עם גיבובי המילים של המרואיין,
תודה

• הוסף לסימניות
קראת?
רואים ברור במשך הקריאה, שהמראיין לא מסכים עם גיבובי המילים של המרואיין,
תודה
קראתי. אבל לא כל משפט שהמרואיין אמר צריך להכניס לעיתון.

• הוסף לסימניות
למי שמעדיפה את בקהילה בגלל ההשקפה, ומאוכזבת ממגזין הנשים (העלוב!)
יש אפשרות לעשות מנוי לקראט לבד או לקנות את קטיפה

• הוסף לסימניות
יש אנשים שלא אוהבים את משפחה (מדגם מסוים רואים בתגובות הקודמות)
אבל לדעתי ועוד אלפי מנויים משפחה היא העיתון שיש לו אומץ לכתוב על נושאים שמתחת לשולחן בכל הציבור החרדי,
למשל על ניכור הורי או על מוגנות וכדו',
אלו שרוצים להטמין את הראש בחול שלא יקנו משפחה זה לא מיועד עבורם.

• הוסף לסימניות
א. אז הבאת תמונה חלקית (מקודם) ועליה בנית עליהם תדמית "שמאלנית כזו" שזה לא הכי ישר.
ב. זוהי דעתך (שלא להביא כל ציטוט ולענות עליו) ודעתם הפוך, זה בסדר

• הוסף לסימניות
קוראים, ומותר להיות מספיק מחונכים וחזקים עם ההשקפות הטהורות, כדי לדעת שלא כל מה שזב חוטם גלוי ראש אמר אז..........
וכי כל מה שביבי או מישהו אחר מהסקאלה הזאת אומר, אתם לוקחים כמשהו שצריך להקשיב בכלל?
שומעים והולכים הלאה, לא צריך לעשות ענין מכל שטות, מכל פיפס,

• הוסף לסימניות
א. אז הבאת תמונה חלקית (מקודם) ועליה בנית עליהם תדמית "שמאלנית כזו" שזה לא הכי ישר.
ב. זוהי דעתך (שלא להביא כל ציטוט ולענות עליו) ודעתם הפוך, זה בסדר
לא אני אמרתי שהם שמאלנים. מישהו אחר אמר, ואתה בקשת דוגמאות.
לא הבאתי אגב ציטוטים מדויקים כי לך תמצא עכשיו ציטוטים מדויקים.

• הוסף לסימניות
בקיצור חברה נסחפתם.
שאלתם למה אני קוראת יותר פתוח, ועניתי.
כל התהיות שלכם והתשובות שזה כן צריך להיות ככה ולא צריך להיות ככה- בשביל מה?
שאלתם שאל- קיבלתם תשובה.

• הוסף לסימניות
מבלי להתעסק ברמה הרוחנית שבה כל אחד יקבע לעצמו את מקומו. (בקהילה שמרן יותר ממשפחה). וזה לא העסק שלי.

בקהילה בפער אדיר מעניין יותר לגבר. כותבים מובלים חדי לשון מהעולם הפוליטי להבדיל דמויות מרתקות כמו צבי יעקבזון ויעקב ב. פרידמן, ומשפחת וינשטוק הסופר מוכשרת. לצד כתבות של גרינצוויג בסגנון כדור מרתק מאד ומסעותיו של הורוויץ בקצווי עולם. חיכו ממתקים והעולם החרדי. לגבר זה החבילה המושלמת.

לעומת זאת משפחה בפער אדיר מוביל יותר לאשה. עם כתבות עומק על תופעות חברתיות ושינויים עמוקים בתוך הציבור שלנו, עם מגזין מושקע מאד של בתוך המשפחה עם כותבות מובילות ומרתקות, לעומת מגזין פנינה הדל והעלוב שנראה שיוצא לאור רק כדי לצאת ידי חובה (ואם בקהילה יביאו אותו לרמת בתוך המשפחה , הרי שלפנינו החבילה המושלמת).
ואם כן משפחה זו החבילה המושלמת לאשה.

תשבו בבית ותחליטו מי רוצה וקורא את העיתון הגבר או האשה, וכדי שלא יהיה שולעם בית .... כדאי לקנות שבוע זה ושבוע זה....

• הוסף לסימניות
מבלי להתעסק ברמה הרוחנית שבה כל אחד יקבע לעצמו את מקומו. (בקהילה שמרן יותר ממשפחה). וזה לא העסק שלי.

בקהילה בפער אדיר מעניין יותר לגבר. כותבים מובלים חדי לשון מהעולם הפוליטי להבדיל דמויות מרתקות כמו צבי יעקבזון ויעקב ב. פרידמן, ומשפחת וינשטוק הסופר מוכשרת. לצד כתבות של גרינצוויג בסגנון כדור מרתק מאד ומסעותיו של הורוויץ בקצווי עולם. חיכו ממתקים והעולם החרדי. לגבר זה החבילה המושלמת.

לעומת זאת משפחה בפער אדיר מוביל יותר לאשה. עם כתבות עומק על תופעות חברתיות ושינויים עמוקים בתוך הציבור שלנו, עם מגזין מושקע מאד של בתוך המשפחה עם כותבות מובילות ומרתקות, לעומת מגזין פנינה הדל והעלוב שנראה שיוצא לאור רק כדי לצאת ידי חובה (ואם בקהילה יביאו אותו לרמת בתוך המשפחה , הרי שלפנינו החבילה המושלמת).
ואם כן משפחה זו החבילה המושלמת לאשה.

תשבו בבית ותחליטו מי רוצה וקורא את העיתון הגבר או האשה, וכדי שלא יהיה שולעם בית .... כדאי לקנות שבוע זה ושבוע זה....
עקרונית על טעם וריח אין מה להתווכח, אבל בתור גבר לא אוכל לומר שמסכים עם זה. לדעתי משפחה לא רואה את בקהילה מבחינת הרמה (לא מבחינת כמות המלל והאותיות שאתה רואה) מרמת התוכן והיצירה ועד רמת הגרפיקה הקטנה עבור דרך כל מה שחשוב

• הוסף לסימניות
עקרונית על טעם וריח אין מה להתווכח, אבל בתור גבר לא אוכל לומר שמסכים עם זה. לדעתי משפחה לא רואה את בקהילה מבחינת הרמה (לא מבחינת כמות המלל והאותיות שאתה רואה) מרמת התוכן והיצירה ועד רמת הגרפיקה הקטנה עבור דרך כל מה שחשוב
כבר התווכחנו על זה בכמה אשכולות ואין טעם לחזור על זה רק אומר שמידי פעם כדי לא להיות מקובע אני קונה משפחה במקום בקהילה, ואני מוצא את עצמי בשבת מדפדף בין עשרות עמודי הפרסומות בחיפוש נואש אחר טקסט ראוי לקריאה והאבדה לא נמצאת...., במוצ"ש אני עוטף בצער את שיירי הדגים עם דפי העיתון.....ופני מתכרכמות עת שומן האומגה 3 מכתים את דפי הכרומו האיכותיים ועמוסי הגרפיקה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה