התייעצות משפחה vs בקהילה, מה לקנות לחג.

• הוסף לסימניות
מה מומלץ יותר לקנות לחג הסוכות, משפחה או בקהילה?

בפרט ממי שכבר הספיק לקנות, אשמח להמלצה.

• הוסף לסימניות
משפחה תמיד יותר מעניין בעיקר בטורים/מדורים (איך אומרים?..)
אבל יש שמועות שהשנה בקהילה עוקפים אותם

• הוסף לסימניות
אני אוהב יותר בקהילה
אבל כנראה בגלל שאני רגיל למדורים, ויודע מה אני אוהב לקרוא ומה לא

וגם, שאני יודע שכמה במשפחתי יקנו משפחה, ואני אקרא את זה לאחר החג (לפחות את מה שמעניין........)

• הוסף לסימניות
בפסח משפחה אכזבו ובענק, לעומת בקהילה שעוד איכשהו נקרא (לא כולל כמובן את המוסף המרתק של יעקב ריבלין שהולך ומשתבח עם השנים)

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות חוברת פרסומות. זה אותו דבר.
בשלושת השנים האחרונות חלק ניכר מהכתבות במוספי החגים של העיתונים הם כתבות פרסומיות, וחבל.
אישית, מאד אוהבת את הפרסומות, לא מפריע לי בכלל.
(חוץ מזה שזה די בעייתי להסתכל על זה בחג...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי שיפתחו אשכול אחד עם סקר מה עדיף:
משפחה
בקהילה
יתד
המודיע
המבשר
הדרך
אחר
וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות חוברת פרסומות. זה אותו דבר.
בשלושת השנים האחרונות חלק ניכר מהכתבות במוספי החגים של העיתונים הם כתבות פרסומיות, וחבל.

משפחה ממש הגזימו עם הכתבות הפרסומיות בחגים הקודמים
היה חלק אחד שלם ש90% היה פרסומי !!!
(ובשאר 40% פרסומות/כתבות פרסומיות)

ואחרי שהם הרויחו על הכל, עוד מעלים את המחיר בחגים ..........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה