- הוסף לסימניות
4 מכונות ליוםסוג של סקר:
משפחות ברוכות ילדים (נגיד - שבעה ילדים ומעלה) - כמה מכונות כביסה אתם מכבסים ביום? והאם מצליחים להשתלט על הערמות?
מנסה להבין אם המצב אצלנו הגיוני, או שפשוט יש לנו יותר מדי בגדים...
4 מכונות ליוםסוג של סקר:
משפחות ברוכות ילדים (נגיד - שבעה ילדים ומעלה) - כמה מכונות כביסה אתם מכבסים ביום? והאם מצליחים להשתלט על הערמות?
מנסה להבין אם המצב אצלנו הגיוני, או שפשוט יש לנו יותר מדי בגדים...
3 מתקנים, לא הכל פתוח כל הזמן, לפי הצורך נסגרים ונפתחיםאיך אתם מסתדרים עם ייבוש הכביסה? לא כל בגד יכול במייבש, ובחבל ובמתלה בבית לא מספיק להכל.
ואת מעמידה מכונות מלאות?גם אצלי, אפילו 3.
אם יש רק פריט אחד שיש ממנו יחסית מעט אז הוא באמת ייתקע.לא בדיוק
הייתה תקופה שהיה חסר לי מכנסיים לבנים והיה ממש קשה להילחץ כל יום אם יש מכנסיים למחר מכובסות או לא
בד״כ כן.ואת מעמידה מכונות מלאות?
לא.מה את מחליפה מצעים ומגבות כל יום?
ההבדל נעוץ בגילאים.אנחנו 9 נפשות.
משהו כמו מכונה ליום. 8 קילו.
לעיתים 2 מכונות.
הסלים לא עולים על גדותיהם, ותמיד יש מה ללבוש.
המספרים שרצים כאן מכניסים אותי להלם.
הילדים מחליפים הכל, באופן יומיומי.
יש לכל אחד 8 סטים.
הלבשה תחתונה וגרביים בכמויות מסחריות.
היכן נעוץ ההבדל?
נכון. מכבסת לתינוקת בנפרד ולמרות כל ההחלפות התדירות זה לא מצטבר בכלל. כביסות קטנטנות (וקצרות).ההבדל נעוץ בגילאים.
מאמינה שאצלך קטנים יחסית
ככל שהגיל עולה נפח הכביסה עולה.
אנחנו 9 נפשות.
לעיתים 2 מכונות.
יש לכל אחד 8 סטים.
היכן נעוץ ההבדל?
כפול שישה ימים... בשבת לא מכבסים. (במוצ"ש כן, מספיקים מכונה אחת או שתיים מקסימום)כפול 7 ימים
כי הילדים מתלבשים גם בחדרים, ואם לא יהיה סל בחדר הבגדים יישארו על הרצפה... (וגם ככה זה קורה לפעמים...)מה נותן סלים בחדרים?
אם יהיו לי רק 3 פריטים לכל אחד מכל סוג ונגיד אפילו 6אם יש רק פריט אחד שיש ממנו יחסית מעט אז הוא באמת ייתקע.
אם לכולם יהיה 3 בגדים כמו לפני 30 שנה זה לא ייעלם ויהיה פחות כביסות.
אמנם נפח הכביסה העולהההבדל נעוץ בגילאים.
מאמינה שאצלך קטנים יחסית
ככל שהגיל עולה נפח הכביסה עולה.
אצלנו 10 נפשות
2 מכונות ביום 8 ק"ג
ובסוף שבוע מכניסה מכונות צפוף
מגבות מצעים והשלמת חסרים
וגם אני לא משתלטת על הערמות האינסופיות
גם אותיהמספרים שרצים כאן מכניסים אותי להלם.
פחות או יותרוכולם יודעים לזרוק את הבגדים לסל הכביסה?...
מסכימה עם כל מילה , צריך לכבס גם את הוילונות כדי להגיע ל5-6 מכונות ביום .אנחנו 9 נפשות.
לעיתים 2 מכונות.
יש לכל אחד 8 סטים.
היכן נעוץ ההבדל?
למרבה הפלא ככל שמספר הנפשות בבית עולה מס' המכונות יורדאנחנו 9 נפשות.
לעיתים 2 מכונות.
יש לכל אחד 8 סטים.
היכן נעוץ ההבדל?
גם אני מזדהה עם המספרים שלך.אנחנו 9 נפשות.
לעיתים 2 מכונות.
יש לכל אחד 8 סטים.
היכן נעוץ ההבדל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים