את לא יכולה לקצר את התכניות? אצלי (לא ממליצה על המכונה שלי) המוצע זה איזה 3 שעות אבל אפשר לקצר ובדקתי- בשעה זה עושה את אותה עבודה.בלת"ק חלקי, מחפשת מכונה שמכבסת בשעה גג שעה ורבע. פעם היתה לי מכונה כזו. והייתי מסיימת את כל הכביסות ביום אחד. יום כביסה.ויום קיפול וגיהוץ.
היום, בגלל השעות של המכונה לוקח הכל הרבה יותר זמן. כל השבוע אני סביב הכביסות.
אודה להמלצה.
אצלי יש 7-אצלנו יש ארבעה סלים אחד מעל השני בחדר הכביסה (נראה לי שקוראים לזה כביסל): כהה, בהירה, לבנה ומגבות.
חוסך את הזמן של המיון- יותר קל ישר כששמים בגדים בכביסה פשוט להניח כל בגד בסל המתאים, וגם יותר קל לראות ככה את מצב הכביסות ולהכניס מכונות מלאות.
תכניסי את הגרביים הקטנות לרשת ותפתרי את הבעיהרק שנתקע בה לפעמים גרביים במשאבה... וזה סיוט נוראי לפתוח אותה. לא ממש ממליצה עליה.
אולי בדגמים החדשים אין את התקלה הזאת.
זה לא לוקח הרבה יותר מים וחשמל?במכונה שלי יש אופציה של כביסה מהירה
למה שיקח?זה לא לוקח הרבה יותר מים וחשמל?
תודה על העיצה. זה מז שאני עושהתכניסי את הגרביים הקטנות לרשת ותפתרי את הבעיה
אצלי לכל תוכנית יש זמן X, ובנוסף אפשר לבחור:למה שיקח?
אנחנו גם ככה,אנחנו זוג!
לרוב במשפחות של 8 הרבה מהבחורים בישיבותסוג של סקר:
משפחות ברוכות ילדים (נגיד - שבעה ילדים ומעלה) - כמה מכונות כביסה אתם מכבסים ביום? והאם מצליחים להשתלט על הערמות?
מנסה להבין אם המצב אצלנו הגיוני, או שפשוט יש לנו יותר מדי בגדים...
וואו את ממש משקיעהשלום!
קודם כל הטכנאי של המכונה אמר לי שאם מקצרים את זמן המכונה בחצי מהזמן זה מתנקה אותו דבר! רק צורך יותר חשמל!. [שתמיד חשבתי שאם המכונה תפעל 3 שעות ולא שעה וחצי זה יצא יותר נקי..]
בית-
אנחנו זוג!
ויש לי 9 מכונות שבועיות ארוכות כותנה. כל לילה מפעילה אחד ומכוונת שייגמר בבוקר כשאני קמה [מגבות כהה, מגבות צבעוני, שחור הרתחה, שחור שלושים מעלות, חולצות לבנות, הרתחה לבן, גרביונים, מצעים, צבעוני]
ועוד המון עדינים שאת זה אני עושה בצהריים[ציציות צמר, בגדי שבת, מטפחות, שטיח אמבטיה, מפות, חצאית פה חולצה פה עדינה וכו'].
לדעתי זה ממש מוגזם אשמח אם יש למישהי עצה איך לקצר את זה כי זה לא הגיוני מה שהולך פה!!
תודה!
ממליצה לך לרכז את כל הכביסות ליום אחדשלום!
קודם כל הטכנאי של המכונה אמר לי שאם מקצרים את זמן המכונה בחצי מהזמן זה מתנקה אותו דבר! רק צורך יותר חשמל!. [שתמיד חשבתי שאם המכונה תפעל 3 שעות ולא שעה וחצי זה יצא יותר נקי..]
בית-
אנחנו זוג!
ויש לי 9 מכונות שבועיות ארוכות כותנה. כל לילה מפעילה אחד ומכוונת שייגמר בבוקר כשאני קמה [מגבות כהה, מגבות צבעוני, שחור הרתחה, שחור שלושים מעלות, חולצות לבנות, הרתחה לבן, גרביונים, מצעים, צבעוני]
ועוד המון עדינים שאת זה אני עושה בצהריים[ציציות צמר, בגדי שבת, מטפחות, שטיח אמבטיה, מפות, חצאית פה חולצה פה עדינה וכו'].
לדעתי זה ממש מוגזם אשמח אם יש למישהי עצה איך לקצר את זה כי זה לא הגיוני מה שהולך פה!!
תודה!
למה את עושה מכונות ארוכות כותנה? מיותר לגמרי. את זה תעשי רק לדברים מלוכלכים ממש.שלום!
בית-
אנחנו זוג!
תודה!
בגדי שבת, מטפחות וגרביונים תעשי יחד על תכנית של רבע שעהשלום!
בית-
אנחנו זוג!
תודה!
אצלנו (תשעה ילדים ב"ה) כולם בבית... (יש שניים בגיל תיכון, בת ובן, לומדים קרוב לבית בלי פנימייה. יש עוד שניים בסוף יסודי, אז אולי בעוד שנתיים הם באמת יהיו בפנימייה. אבל מה זה חוסך, בעצם? הם יבואו בסוף שבוע/פעם בשבועיים עם כל הכביסה המלוכלכת שלהם...)לרוב במשפחות של 8 הרבה מהבחורים בישיבות
ואז אין ערמות כביסה ממש גדולות
לפחות ככה במשפחתי.
אצלנו גם ככה אין סיכוי שכביסה על הספה תישאר נקייה... יש לנו סלי כביסה במסדרון, ממוינים לחדרים. זה החלק הקל יותר במערך הכביסות, דווקא.בלת"ק
לכל האלה שאין להם מקום לשבת על הספה בגלל כביסות לא מקופלות.
הפיתרון שלי זה עגלת קניות אצלי זה המקום לכביסות נקיות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים