לא זה ולא זהנחשבות כעצמאית או שכירה
לאיש משהו שכבר קיבל?
היו דיבוריםאבל היא אמרה שיכול להיות שיקבלו איזה מענק.
אני כאמא ששולחת למשפחתון, שילמתי למטפלת על חופשת הפסח.היו דיבורים
בהתחלה הבטיחו שיקבלו דמי אבטלה, האוצר בסוף התנגד וזה ירד מהפרק
אח"כ ארגון כוח לעובדים המייצג אותן הודיע שיקבלו מענק כעצמאיות, רק צריך לחכות לטופס רשמי שיגיע בדואר מביטוח לאומי, ורק אח"כ הן יוכלו להגיש את הבקשה...
בסוף הודיעו שגם זה לא יקרה... אבל מי יודע, אולי?
עכשיו מה שמנסים, זה שהן יקבלו על חופשת פסח, שבכל מקרה הן היו צריכות להיות בחופש כשבוע וחצי, ובינתיים גם על זה הן לא מקבלות
חכו שהמשפחתונים יחזרו לעבוד, ואז הן יצאו לשביתה...
מי שיש לו תיק במס הכנסה, כן קיבללא זה ולא זה
יש להן מעמד מוזר.
יש את החובות של עצמאית וחובות של שכירה אבל לא את הזכויות של אף אחת מהן...
לא
כל הכבוד אבל נראה לי שכך אמור להיות לא כך??אנ
אני כאמא ששולחת למשפחתון, שילמתי למטפלת על חופשת הפסח.
טוב לדעת, אבל לא אצל כולם...מי שיש לו תיק במס הכנסה, כן קיבל
כי בחודש ניסן לא היה עבודה כללאצלנו כולם שילמו על פסח, מה ההיגיון שלא?
בל"ג בעומר אין חופש... כך שזה לא רלוונטיזה בדיוק כמו שיגידו תשלם על לג בעומר ועל שבועות
זה סוג של חופש מעונת החורף. שלמעט מספר ימים בסוף התקיים כרגיל.כי בחודש ניסן לא היה עבודה כלל
זה בדיוק כמו שיגידו תשלם על לג בעומר ועל שבועות
כי זה ימים של ממילא חופש...
לגבי המשפחתונים בגלל שלא קיבלו לא חל"ת ולא מענק
הייתי הולכת לפנים משורת הדין ומשלמת.
ממה שידוע לי, כל מי שיש לו תיק - קיבלטוב לדעת, אבל לא אצל כולם...
מי אמר ?עכשיו המטפלת יכולה לחזור לשגרה מיום ראשון
מיום ראשון שעבר אפשר 3 משפחות, לפי התקנותמי אמר ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים