כמו בן ה3 שלי בהיסטריה:בן 3 בבכי:
למה את מקלחת אותי???
למה???
למה???
זה אסור לך!!!
חמודהיום הבן שלי בן 5.5 לא נרדם הרבה זמן ואח שלו בן 4 נרדם תוך דקה (זה קורה הרבה...)
אני אומרת לבן ה5.5 - תראה הוא נרדם כזה מהר ואתה לא למה??
אז הוא אומר לי בתמימות מתוקה - אמא מה אני יעשה ככה ד' ברא אותי...![]()
איזה ממי!! מדהים שבגיל הזה הוא יודע לומר ככההיום הבן שלי בן 5.5 לא נרדם הרבה זמן ואח שלו בן 4 נרדם תוך דקה (זה קורה הרבה...)
אני אומרת לבן ה5.5 - תראה הוא נרדם כזה מהר ואתה לא למה??
אז הוא אומר לי בתמימות מתוקה - אמא מה אני יעשה ככה ד' ברא אותי...![]()
אתמול-לאחרונה בת ה4 שלי מזהירה אותי לפני שהיא עושה משהו:
חחחחחחחחחחאתמול-
היא: אמא עכשיו אל תסתכלי עלי בכלל!!
-למה?
- אל תסתכלי!! אני לא נוגעת במסקרה שלך בכלל!! (המסקרה פתוחה ביד שלה, בת ה3 מראה לי בגאווה עין מוקפת בשחור)
ערב אחד אני מנסה לעבוד ובת ה4 לא נרדמת.
אני: אני לא מרשה לצאת עכשיו מהמיטה, רק לשרותים.
אחרי דקה היא צועקת מהמיטה: אמא! את תקראי לי 12 סיפורים לפחות עשרים דקות ו2 שירים ואז אני אצא מהמיטה רק 5 פעמים!! אמיתי לגמרי![]()
למה במקום צחוק עולה בי התרגשות?'הרחמן הוא יזכנו להיות המשיח'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לי@.ס, אוראל סולטן, א.פ.ק. 1234 ועוד 16 משתמשים19 //