בקשה משפטים חמודים של ילדים

ילדה בת 2 אבא תמיר(תרים) אותי😂
באותו משקל -
אבא תאכל (תאכיל) אותי:ROFLMAO::ROFLMAO:
ואם אני ממשיך - טוב. אז במה אני אתחיל - באוזן???
הוא מגיב בצרחה מחויכת - לללללאאאאאאאאאא....

הבת שלי (2.5): "רחלי (הגננת) הכי הכי אוהבת אותי!!"
אני: "הכי אוהבת אותך?"
פרצוף מקומט במחשבה ואז בטון כנוע: "טוב, גם את דניאל (התינוק של הגננת) היא אוהבת"... :D

איזה כיף גננת כזאת...!

אחת פה סיפרה על הבת שלה שבכתה בגלל השיר רק עוד דמעה אחת...(אמא אחת)

ניסיתי לברר עם אחינית שלי בת שש אם היא מכירה את השיר ושרתי לה אותו
היא אמרה שהיא מכירה
אבל היא לא מבינה למה רק אמא אחת?
את מי הוא יבחר?
למה לא את כל האימהות :sne:

יש אשכול על שגיאות הבנה,
חפשתיהו ולא מצאתיהו
כאן זה לא שגיאות הבנה אלא "חכמות".
על כן כאן כתבתיהו.

"אבא, הגננת היום לימדה אותנו 7 פרשיות שיש בפרשה (מכות מצרים).
דם, צברדע, כנים, ערוב, דבק, שחית, ברק".
סוף ציטוט.

אחותי הנשואה באה לצאת מהבית, והילד שלה בן השנתיים וחצי אמר לה "אמא אני גם בא, אני גם בא", אחותי רצתה לאתגר אותו והיא שאלה אותו: " מה אריאל אתה גמבה? מה, אתה מלפפון אולי?"
אחיין שלי חשב מעט ואז אמר בקול "אמא אני בא גם!"

הבן שלי בן 4.5 הרכיב לעצמו בארוחת ערב פרצוף מירקות, לעידוד הרשיתי רק לעיניים לשים ג'לי
סיים להרכיב את הפרצוף. אני רואה 3 גלי' במקום העיניים, שאלתי אותו למה שלוש?
ענה לי ברצינות תהומית: אחד זה פצע

יש דברים חמודים אולי לא של ילדים אבל חמוד
התחתלה עלי קפצולה קפצה עלי חתולה
מטר הגיישרים גשר המייטרים
פרחים לכלות מפלסטיק הפרחים מפלסטיק לא הכלות
צמרונים לאוזניים מעץ האוזניים לא מעץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

לא, זה לא פתק איחור שילד זייף לרב'ה שלו, זה הורה ששלח את הבן שלו עם כזה פתק איחור, זה לא היה פורים, סתם יום שיגרתי שהילד נמרח ואיחר, למה הוא כתב בכאלו שגיאות כתיב? התשובה היא שהוא תמיד כותב עם שגיאות כתיב כמו הרבה מבוגרים עם שגיאות כתיב נוראיות, מדובר על תופעה שמי שקצת פוקח עיניים מבין שמדובר בתופעה רחבה מאוד של מבוגרים עם שגיאות כתיב, וזה נורא, זה לא רק מציק בעין, בסיטואציות מסוימות זה ממש גורם לקורא לזלזל בהם, למרות שבמרבית המקרים מדובר באנשים חכמים ומשכילים, וברור שאנחנו לא מלאכים ולא כולנו מורים/מורות לעברית, אבל לפעמים אתה רואה את היקף השגיאות ואתה אומר לעצמך "עד כאן, זה כבר מוגזם" וכאן אני מנסה להבין:
1) האם בד"כ הם מודעים לזה או שהם מכחישים?
2) האם זה נובע מאיזשהו חוסר חוש מסויים או אולי איזה פספוס מהלמידה שלהם בתור ילדים?
אני פשוט מנסה להרים את הכפפה ולעשות איזה מחקר קטן על מבוגרים עם בעיות כתיב, ואולי לפתח איזו שיטה פשוטה וקצרה שפשוט תלמד אותם לכתוב נכון, הבעיה שלא נעים לומר לבן אדם "יש לך שגיאות כתיב- מאיפה זה נובע", לכן אשמח למידע מאנשים שיש בסביבתם הקרובה מבוגרים עם שגיאות כתיב ונעים להם לדבר איתם על זה! בהצלכא!(....)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה