רה"מ בנימין נתניהו: הייתי רוצה שעו"ד חדד יראה סרטון קצר שימחיש את מה שאמרתי. הייתי במשרדי, בחתימה של מסמכים מן הסוג הזה והסרטון ממחיש את זה. אני הייתי במשרדי, צחי ברוורמן מביא לי את המסמכים לחתימה ואני חותם על זה. אמרתי: אני רוצה לתעד את זה כדי שהשופטים יראו בדיוק איך זה נעשה. כל השרים שהייתם מביאים אותם לכאן - היו מראים לכם בדיוק אותו דבר.

ענבר טויזר: עו"ד חדד מציג בפני בית המשפט את הסרטון.

קבצים מצורפים

• VID-20241210-WA0755.zip
    7.1 MB · צפיות: 17
המשנה ליועמ"ש לשעבר, רז נזרי למימרן ב'קול חי': "לדעתי אין שום בסיס לשוחד בתיק 4,000, לצערי עמדתי לא התקבלה בפרקליטות. מי ששונא את נתניהו ישנא אותו שנאה עיוורת בלי קשר למה שייצא במשפט, מבחינתם היה אפשר להכניס אותו למאסר כבר ביום הראשון של החקירות".

שרקי אמש: "מדד פשוט למצבנו: איפה יהיו מחר יותר שרים וחברי כנסת - בבית המשפט או בהלוויות של שבעת הלוחמים מעזה ולבנון?"
שרקי היום: בבית המשפט

ינון מגל
מדד פשוט למצבנו: איך בערוץ של שרקי פותחים הערב את המהדורות - עם משפט נתניהו או עם הלוויות של הלוחמים מעזה ומלבנון?

ינון מגל

הנה זה מתחיל.......
׳כאן 11׳: בסביבת רה״מ קיוו לנוכחות גדולה יותר של שרים וח״כים מהליכוד שנחשבים ״ליברליים״.

לא אתפלא אם זה שעידכן את העידכון ופירסם את הפירסום, הוא מיכאל שמש ;)

ינון מגל : כל הסיפור של משפט נתניהו לפניכם.
ומה שיפה שהם אפילו לא מתביישים לומר אותו בקול:
"זה תיק לעסקה. העסקה על השולחן מיום שבו התחילה החקירה(!!!)
אלא שלעסקה הזאת יש מחיר, והמחיר הוא מאוד פשוט:
הרחקתו של נתניהו מהשירות הציבורי.
על זה הפרקליטות תתעקש. את זה נתניהו לא מוכן לתת" מדהים.

Screenshot_20241211_015415_WhatsApp.jpg

יהודה שלזינגר:

הבשורה הרעה: המון אמוציות, המון "בוגד", "לך מפה", "לא רוצה לשמוע אותך", "ביבי וסינוואר"

הבשורה הטובה: הם היו מעטים. הישראלי המצוי מוטרד מדברים אחרים.

רשמים לעיתון מההפגנות מחוץ לבית המשפט.

מוטי קסטל : מקורבי נתניהו לחדשות 14: "העדות הוכיחה שהפרקליטות לא תכננה שהתיק הזה יגיע אי פעם לביהמ"ש. המסמכים שנחשפו היום, שעליהם נתניהו כלל לא נחקר ולא נשאל, ואין אף חומר חקירה, שתומך באישומים כאשר מדובר על הסעיפים הראשונים בכתב האישום (1 ו-2) - מעידים על גודל האבסורד. 13 פרקליטים מצוות התביעה ישבו נבוכים ולא ידעו לספק הסברים לשאלות השופטים וביהמ"ש. האמת סוף סוף יוצאת לאור ומשמידה סופית את השרידים שנשארו מהתיקים התפורים הללו". אחד מיועצי נתניהו הוסיף: "חבל שהמשפט לא משודר, היינו מקבלים 70 מנדטים".

מה מופיע בסעיפים 1 ו-2?
האישום בתיק 4000 הוא הטבות לאלוביץ בבזק לטובת סיקור מטה באתר וואלה
כתב האישום טוען שזה קרה לאחר ארוחת ערב משותפת היניהם
אתמול נתניהו הוכיח שהוא חתם על מסמכים כאלו עוד לפני ארוחת הערב מה שאומר שזה החלטות מקצעיות....
וכן שהחתימה היא כלאחר יד בלי שום בדיקה....

שמעתי מאיזה פרשן שמאלני שהוא מקווה שהיום רה"מ ידבר פחות לבייס דרך התקשורת אלא יותר לשופטים
ואם לא בית המשפט חייב להתערב
זה נשמע שהם לא היו מרוצים מאתמול בתקוה שגם היום התקשורת תהיה ממורמרת

ז'ק חן עורך הדין של בני הזוג אלוביץ' לערוץ 13: אתמול היה טוב, ראש הממשלה הגיע ונאום הפתיחה שלו היה טוב בהתחלה באמת צריך להרחיב ולפרט יותר
ז'ק חן פנה לברכי קרא ואביעד גליקמן ואמר להם אני רואה שאתם לא כל כך מרוצים
בהתחלה אמרתם חכו תראו בסוף הוא לא יגיע להעיד והנה הוא הגיע כל עד שהגיע עד עכשיו התאכזבתם ואמרתם חכו לעד הבא
עכשיו תורי לומר לכם חכו עד סוף כל העדות ואני מקווה שגם אתם רוצים שראש הממשלה יצא זכאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה