1752667995866.png

לשכת ראש הממשלה:

לאחר שחש ברע במהלך הלילה, ראש הממשלה בנימין נתניהו נבדק בביתו על ידי פרופ' אלון הרשקו, מנהל מחלקה פנימית בהדסה עין כרם, ונמצא כי הוא סובל מדלקת במעיים בעקבות אכילת מזון מקולקל.

לאחר בדיקות נוספות, מצבו של ראש הממשלה הוגדר טוב, והוא מקבל כעת טיפול רפואי בנוזלים תוך ורידיים בעקבות התייבשות שליוותה את המחלה.

בהתאם להנחיית רופאיו, ראש הממשלה ינוח בביתו במשך שלושת הימים הבאים וינהל משם את ענייני המדינה.
מיכאל שמש: כזכור מחר ומחרתיים תוכננו להתקיים ימי עדות לרה״מ בבית המשפט המחוזי. שמן הסתם, יבוטלו

ולפיכך אפשר להכריז בסבירות גבוהה על כך שמשפט נתניהו יוצא לפגרה (מוקדם מהרגיל)

1754985315397.png

משפט נתניהו: סנגורי רה"מ הודיעו לו כי לא יוכלו לייצגו

משפט נתניהו: בעקבות דרישת השופטים לקיים 4 דיונים בשבוע, סנגוריו של רה"מ הודיעו לו כי לא יוכלו להמשיך לייצגו • בשל כך, ביקשו הסנגורים לקבוע דיון בנושא בבית המשפט – "על מנת שניתן יהיה להרחיב ולהסביר את הדברים" • השופטים נעתרו לבקשת סנגוריו של ראש הממשלה בנימין נתניהו וקבעו דיון נוסף ביום שני, ה-8 בספטמבר 2025, בנושא מספר ימי הדיונים השבועיים

הדיונים במשפטו יתחדשו בחודש ספטמבר
ינון מגל:
‏העובדה שראש הממשלה צריך להתייצב מחר לעדות של שעות במשפט באגס באני, בזמן שהוא נערך לכיבוש עזה היא כמובן מופרעות מוחלטת.
תודה לכם על תשומת הלב לדברים האלו

קצת קשור לחקירות נתניהו
המחלקה לחקירות שוטרים בפרקליטות המדינה עצרה הבוקר חמישה חשודים, בהם קציני משטרה בהווה ובעבר, וכן אזרח, בחשד שהעבירו מידע רגיש למשפחת פשע מוכרת, בתמורה לטובות הנאה.

אחד מהעצורים חקר בעבר איש עסקים וראש מל"ל שפרשייתם פורסמה והרעישה את המדינה.

אבישי גרינצייג: הוא היה מעורב גם בחקירת תיקי 1000, 3000 (הצוללות) ו-4000.

קציני המשטרה שנעצרו הבוקר היה בחשד להעברת מידע רגיש למשפחת הפשע מוסלי.

אבישי גרינצייג: ראש היאל״כ תת ניצב אלי אסייג כתב בעבר במסמך שהגיע לידי i24NEWS: ״הקצין היה דמות מפתח בתיקים הכי מורכבים שהיו בעשור האחרון. בדגש על תיקי 3000 ו-4000. התרומה בפרשיות שציינתי הייתה משמעותית ואף יותר״.
תת ניצב (בדימוס) יואב תלם התבטא אודותיו: ״קצין חקירות מן המעלה הראשונה. עתיר ניסיון״.

אם יתברר שיש אמת בחשדות - זו דרמת על.

דרמטי ביותר: פיצוצים בדוחא בירת קטר

שתבינו עד כמה מופקר ומסוכן המשפט המיותר: מזכירו הצבאי של רה"מ אמור היה לשוחח איתו בשעה 12:45, אלא שאז הגיעה ככה"נ ידיעת הזהב ובשעה 12:15 המזכ"צ הגיע באופן בהול לביהמ"ש עם צוותו ונתניהו נאלץ לצאת החוצה. רה"מ אמר לשופטים כי הוא חייב לצאת בעקבות התפתחויות ביטחוניות. הידיעה החלה לצאת החוצה ורה"מ חשש שתדלוף ותסכן את המבצע כולו ולכן ביקש לחזור ולהעיד מספר דקות נוספות אך מטעמים מובנים הדבר לא התאפשר.

מוטי קסטל

אלי ציפורי פרסם בטוויטר:
ואוו! כפי שנחשף בעבר: נתניהו עזר לישראל זיו [אלוף מיל.] עם בעיותיו. נתניהו לתדמור על שאלת הויזה למילצ'ן: "שאלה אידיוטית, אתה מטעה את הציבור והשופטים, מנעתי משבר פולארד חדש". השופטת רבקה פרידמן פלדמן נוזפת בתדמור: "תתקדם":
עו"ד תדמור: "האם אתה מכיר את הבעייה והאם טיפלת בעניינים נוספים חוץ מארד ועניין מילצ'ן?" נתניהו: "יש, ישראל זיו". תדמור: "זו לא כניסה לארה"ב".
נתניהו: "אצל פולארד לא הייתה בעייה של ויזה. זה לא בדיוק שווה". תדמור: "מדוע ראש ממשלת ישראל מתעסק בבעיית ויזה. אומרים אנשי מקצוע שאתה לא עוזר בצורה כזו". נתניהו: "השאלה הזו היא אידיוטית, אין דרך אחרת להגדיר". עו"ד עמית חדד: "הכל היה בדלתיים סגורות". נתניהו: "אני רוצה להשיב לשאלה ששאל. אתה אמרת כאילו הבעייה היא ויזה. הבעייה לא הייתה הוויזה אלא חקירה שיכולה להתנהל בגלל פרסומים מסויימים. אם הוויזה יורדת - החקירה יורדת. המשבר האפשרי הענק יורד. זה מה שעניין אותי. תגיד ויזה אלף פעמים, אני אגיד לא. אני אגיד אלף פעמים חקירה". תדמור: "הוויזה לא הייתה במשך 8 חודשים, לא הסתדר ואתה טיפלת בזה". נתניהו: אתה מטעה את הציבור ומטעה את השופטים. למה? איך הדבר לא מתפתח, זה מה שעניין אותי. מילצ'ן אמר שלא עזרתי לו בוויזה. הוא צדק. אני ניסיתי למנוע משבר פולארד חדש ויותר רציני". השופטת רבקה פרידמן-פלדמן נוזפת בתדמור: "נעזוב את זה, תתקדם".

בום! נתניהו: "ישראל זיו פנה אליי באופן פרטי כמה וכמה פעמים לאורך תקופה ארוכה. אני נזהר ואומר לפחות במשך שנה וביקש התערבותי עם ארה"ב כדי לשחרר אותו מאישום או חשדות. היו לו שם בעיות (רשימה שחורה)":
נתניהו: "עובדה שישראל זיו אדם פרטי. אני מחכה לשמוע לסתות מתפרקות, היו לו קשרים עם ממשלת ארה"ב, היו לו בעיות והוא היה אלוף ותרם. ואני חשבתי, הוא פנה אליי לא פעם ולא פעמיים בניגוד למה שאתה אומר". תדמור מנסה לשבש את תשובת נתניהו: "הוא לא העיד". נתניהו: "אתה שומע עובדות. הוא פנה אליי באופן פרטי כמה וכמה פעמים לאורך תקופה ארוכה. אני נזהר ואומר לפחות במשך שנה וביקש התערבותי עם ארה"ב כדי לשחרר אותו מאישום או חשדות". תדמור: "רשימה שחורה". נתניהו: "משהו כזה, כל פעם זו בעייה אחרת ופעלתי. פעם אחת ויזה, ואחר עשיית עסקים או חרמות וכד'. אצל אחר האשמות של אף.בי.איי. לפעמים הם בתפקיד, לפעמים לשעבר אזרחים". תדמור: "חוץ ממילצ'ן לא היה שום אדם פרטי אחר שפנה לראש ממשלת ישראל וביקש התערבותו כשהוא אדם פרטי ובניגוד לאחרים?" השופטת פרידמן-פלדמן: "הוא ענה על השאלה". נתניהו: "אמרתי ישראל זיו, היו עוד מקרים שפנו אליי. זה לא כלל, הכלל בדיוק הפוך. העובדה שיש את המקרה של ישראל זיו זה אומר שהתיזה שלך אינה קיימת. במקרה של מילצ'ן זו לא בעייה של אדם פרטי. מילצ'ן זה היה משבר רציני. מילצ'ן לא פנה רק אליי, פנה במשבר הזה בשנות ה-80 לראש הממשלה שמעון פרס שבחר לעשות בדרכו את מה שאני עשיתי, כי הבין שיש סכנה ליחסי ישראל- ארה"ב. ויזה של מילצ'ן זה עניין כקליפת השום. מילצ'ן אמר לא עזר לי, לא עשה. פרס כנראה עשה יותר – זה אני אומר".

אלי ציפורי פרסם בטוויטר:
נתניהו מבקש מביהמ"ש להעיד בשבוע הבא בימי שלישי ורביעי, במקום שני ורביעי, כאשר ברביעי העדות תימשך 3 שעות - וזאת בעקבות ביקורו של מזכיר המדינה האמריקאי, מריו רוביו, בישראל וגם ביקור של ראש ממשלת פיג'י, בין היתר, לכבוד שגרירות המדינה לירושלים. ההגנה תעשה מאמץ להעיד ביום רביעי עדי הגנה החל מהשעה 12:30. ההגנה מציעה שביום שני יעיד עד ההגנה דובי שרצר וביום רביעי אחרי עדות נתניהו ישלים את עדותו ח"כ משה סעדה. ההגנה מודיעה בנוסף כי התכוננה לעדות של עד הגנה שעתיד היה להעיד מספר לא מבוטל של ישיבות אולם בשל אילוצים הקשורים לעד הגנה שיוגשו לבית המשפט במעטפה סגורה עד הגנה זה לא יוכל להעיד בתקופה הקרובה. בנוסף, נתניהו ישהה בניו-יורק בין ה-25.9 ל-30.9 במסגרת העצרת השנתית של האו"ם. המסמך - כאן.

אין גבול לאכזריות של הפרקליטות! כצפוי: יוני תדמור ויהודית תירוש מתנגדים לקיצור עדותו של נתניהו ביום רביעי וגם מבקשים בפועל שנתניהו יחזור מיד אחרי נאומו באו"ם ולא יישאר בניו-יורק! (הם מבקשים להכתיב לו למעשה מתי לחזור מביקורים מדיניים חשובים בחו"ל!). האובססיה החולנית של הפרקליטות לנתניהו ברורה לחלוטין. התרסקות התיקים, כולל הר הציפיות המגוחך שהם בנו כאילו יפלילו את נתניהו דרך עדותו - פשוט העבירו את תדמור&תירוש על דעתם. אגב, החקירות של נתניהו ע"י תדמור היו עד כה חקירות סרק - והעובדה שהשופרות לא מסקרים כמעט את החקירות מדברת בעד עצמה – אין בהם כלום, רק מבוכה אחר מבוכה לתדמור. ניכר שתדמור מושך את הזמן עם זוטי הזוטות, למרות שהשופטים מעירים לו שוב ושוב להתקדם. לא אתפלא אם הפרקליטות מושכת את חקירותיו של נתניהו בכוונה כדי להגיע איתו קרוב למועד הבחירות ב-2026 ולשבש אותן. הם הרי מומחים בניסיונות הפיכה משפטית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה