דרוש מידע משקפי ספארקלס,עוד המלצות

• פותח הנושא hila
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כתבת שהם הסכימו להאריך לך את הנסיון, לא?
נכון, וגם עשו איזה שינוי במשקפיים כדי שאני ארגיש יותר השפעה (בהתחלה הרגשתי מעט השפעה) ואז לא הרגשתי כלום ולא היה לי כח להתעסק עם ההחזר (בכולופן הפרעת קשב, כל העניין הבירוקטי סיוט)

• הוסף לסימניות
חודש הוא פרק זמן שדי בו כדי לראות שינוי משמעותי ממש?
המשקפיים מיועדים למקרי קש"ר קשים או גם לקלים?
לגמרי, פגשתיי שיפור גם למקרים קלים וגם לקשים.
( באופן אישי ישיר ראיתי תועלת במקרה קל, בינוני וקשה)

כתבת שהם הסכימו להאריך לך את הנסיון, לא?
הם מסכימים במקרה צורך, גם לפני החופש הגדול הם מאריכים לתלמידים (עד גיל 18) את זמן ההתנסות.

ולא היה לי כח להתעסק עם ההחזר (בכולופן הפרעת קשב, כל העניין הבירוקטי סיוט)
זה מבאס להיות באחוז שזה לא מועיל לו.
אבל חבל, תפני אליהם, הבנתי מעוד משהי שהחזירו לה ממש ממש בקלות את הכסף.
(לפני שעשיתי משקפיים היה חשוב לי לדעת שבאמת מחזירים ושזה לא סיסמא...)

• הוסף לסימניות
זה מבאס להיות באחוז שזה לא מועיל לו.
אבל חבל, תפני אליהם, הבנתי מעוד משהי שהחזירו לה ממש ממש בקלות את הכסף.
(לפני שעשיתי משקפיים היה חשוב לי לדעת שבאמת מחזירים ושזה לא סיסמא...)
כבר עבר המון זמן...

• עצוב
Reactions: y&m
  • הוסף לסימניות
עד כמה שהצלחתי להבין מההסבר על אופן פעולת המוצר, יש מצב שהמשקפיים, והתוכנה שפיתח דר' דואר, עובדים באופן דומה.
אנחנו חווינו שיפור משמעותי עם התוכנה, משקפיים לא ניסינו.

• הוסף לסימניות
שמעתי מחבר שהיום תעלה הרצאה של הרב אלכסנדר מושקוביץ ממכון הביננו באחד מקווי התוכן נגד המשקפיים, מעניין מה הוא טוען..

• הוסף לסימניות
בקו על הפרעת קשב וריכוז אמרו שיעלו היום בלילה שיחה של הרב אלכסנדר מושקוביץ -(מומחה על להפרעת קשב, ולהפרעות בכלל...) שיסביר מה עומד מאחוריי המחקרים וכו'...כדאי לשמוע לפני שמוציאים סכום כ"כ גדול....
הטלפון של הקו-0733576419, שלוחה 2 מעלים תכנים בדר"כ ביום רביעי בלילה.

• הוסף לסימניות
שמעתי מחבר שהיום תעלה הרצאה של הרב אלכסנדר מושקוביץ ממכון הביננו באחד מקווי התוכן נגד המשקפיים, מעניין מה הוא טוען..
בקו על הפרעת קשב וריכוז אמרו שיעלו היום בלילה שיחה של הרב אלכסנדר מושקוביץ -(מומחה על להפרעת קשב, ולהפרעות בכלל...) שיסביר מה עומד מאחוריי המחקרים וכו'...כדאי לשמוע לפני שמוציאים סכום כ"כ גדול....
מכון הביננו זה לא של ד"ר גד דואר?
או שזה קו אחר?

• הוסף לסימניות
עד כמה שהצלחתי להבין מההסבר על אופן פעולת המוצר, יש מצב שהמשקפיים, והתוכנה שפיתח דר' דואר, עובדים באופן דומה.
אתם עדיין מתאמנים על התוכנה או שסיימתם?
מכירה עוד שנתרמים מאוד מהתוכנה,
השאלה בעיקר מה קורה לאחר מכן,
ומהאתר משתמע שהחלק הזה עדיין לא נחקר.

אם ההשפעה נשארת,
זו ממש בשורה בעייני.

• הוסף לסימניות
אתם עדיין מתאמנים על התוכנה או שסיימתם?
מכירה עוד שנתרמים מאוד מהתוכנה,
השאלה בעיקר מה קורה לאחר מכן,
ומהאתר משתמע שהחלק הזה עדיין לא נחקר.

אם ההשפעה נשארת,
זו ממש בשורה בעייני.
כשהשתמשנו ראינו שיפור.
שלא לא.
היה שלב שהילדים קצת הגזימו עם המשחקים, וגם שינו משהו בתוכנה שהרגיש לי פחות יעיל אז הפסקנו.
שוקלת לחזור לזה

• הוסף לסימניות
ספציפית על הסכום, אם מסתכלים על התועלת של זה זה נהיה מינורי לטווח הרחוק.
אני עצמאית עם אבחנה עצמית של הפרעות קשב וריכוז. תכלס, פניתי עכשיו לעשות משקפיים אחרי שכמה מכרים בסביבה הקרובה שלי ממש חוו שיפור מאד משמעותי עם המשקפיים. ואני רוצה לחוות גם.
תכלס, עצם זה שזה חוסך לי את הבירוקרטיה של ללכת לעשות אבחון מה שלא קרה עד עצם היום הזה, פלוס כמה שפחות חומרים להכניס לגוף וללא תופעות לוואי אין לי שום סיבה בעולם לא לנסות את זה.
(שוב, לפי מה שהבנתי ושמעתי מכאלו מחזירים את הכסף אם זה לא עוזר).
אני מחכה כבר לקבל את המשקפיים ולהרגיש את זה בפועל.
ושוב, אני חווייתי מקרובים קרובים השפעה ממש דרסטית ומשמעותית!

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני ממש מבררת על זה
@y&m מה המחיר לקבוצה?

• הוסף לסימניות
מצרף קובץ בנושא של מכון הביננו

קבצים מצורפים

• הכל על משקפים להפרעת קשב (1).pdf
    KB 539.6 · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
לפני שאת משכנעת אנשים לקנות איתך- כדאי לשאול רב אם לפי הנתונים המוצגים, מותר לעשות את זה...

• הוסף לסימניות
אני ממש מבררת על זה
@y&m מה המחיר לקבוצה?
לדעתי זה כבר נסגר בזמנו.
אבל אם את רוצה את יכולה לפנות אליהם ישירות (4930*)

מצרף קובץ בנושא של מכון הביננו
וואו, לא נמאס:)

בקשתי מצ'אט GPT שיתמצת לי תכל'ס מה המסקנות שעולות מהטקסט ואלו הן:
- המחקר לא משהו, יש בו כשלים.
- המשקפיים לא יכולות להזיק.

לי היה שווה להשקיע 350 ש"ח בשביל הסיכוי גם אם זה "פסיכולוגי" כל עוד על פי העדויות זה נמשך לאורך זמן ולא חד פעמי, ושמי שלא עזר לו קיבל חזרה בקלות את כספו.
רוצים להיות סקפטיים? לא נותנים אמון? מצוין, תמשיכו עם הפתרונות הקיימים - אם זה מספק אתכם - נהדר - יש מצב שזה גם אכן זול יותר (תלוי בגיל, סוג, ובכיסוי הביטוחי).

• הוסף לסימניות
גם אני התרשמתי ככה.

מה שכן, המשקפים מיועדו לגיל 10 ומעלה.

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשיג מהם את המחיר הנמוך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה