משרד הפנים - רישום ילד בספח ת.ז.

• הוסף לסימניות
איפה יש להם סניף בירושלים?
יש מס' טלפון שלהם שעונים שם?
התקשרתי המון למספר עם הכוכבית שהיה בספר טלפונים, ולא עונים.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להוריד טופס מהאינטרנט ולשלוח בפקס- זה מגיע במהירות בדואר!

• הוסף לסימניות
בפקס?
הם לא צריכים את הספח עצמו?
וחוץ מזה, עדיף לי לבוא ולגמור את הסיפור במקום.

• הוסף לסימניות
חבל לך ללכת, ולחכות בטור שעות על גבי שעות.......
את שולחת את הטופס בפקס (נראה לי שפעם העלו את זה לפה) ואחרי כמה ימים את מקבלת חדש בדואר!

• הוסף לסימניות
הכנתי למישהי לפני חודש דרך האתר.
והיא קיבלה את הספח תוך שבוע הביתה בדואר

• הוסף לסימניות
רישום דרך האתר:
http://forms.gov.il/globalData/GetS...x?formType=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לתשומת לבך, רק דרך דפדפן אקספלורר.

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו כאן- אפשר לרשום ילד חדש דרך האתר של משרד הפנים. בלי לשלוח שום ספח בדואר.
בכל אופן - אני לא ממליצה לך ללכת עכשיו למשרד הפנים. יש שם תורים ארוכים מאוד בגלל החופש והחגים.
מנסיון :(

• הוסף לסימניות
הלכתי פעם למשרד הפנים על הבוקר כשפותחים והייתי בחוץ תוך חצי שעה.
יש גם סניף בגילה שמהיר יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1071542:
הלכתי פעם למשרד הפנים על הבוקר כשפותחים והייתי בחוץ תוך חצי שעה.
יש גם סניף בגילה שמהיר יותר.
לתשומת לבך, בגילה לא משרתים את כל תושבי ירושלים, רק לתושבי השכונות: גילה, קטמונים, הר חומה, תלפיות, מלחה, בית צפפה וארמון הנציב.
פעם באתי לשם (מביתר עילית) ולא רצו לתת לי שירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1071477:
רישום דרך האתר:
http://forms.gov.il/globalData/GetS...x?formType=<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לתשומת לבך, רק דרך דפדפן אקספלורר.
אם אמלא את הטופס הזה - ישלחו לי הביתה ספח מעודכן?
לא צריך להחזיר להם את הספח הישן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירה כ;1071738:
אם אמלא את הטופס הזה - ישלחו לי הביתה ספח מעודכן?
לא צריך להחזיר להם את הספח הישן?
לא צריך. עשיתי את זה ממש לא מזמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1071562:
לתשומת לבך, בגילה לא משרתים את כל תושבי ירושלים, רק לתושבי השכונות: גילה, קטמונים, הר חומה, תלפיות, מלחה, בית צפפה וארמון הנציב.
פעם באתי לשם (מביתר עילית) ולא רצו לתת לי שירות.
מענין
פעם באתי לשם לעשות דרכון וקיבלתי שרות (מביתר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1071742:
מענין
פעם באתי לשם לעשות דרכון וקיבלתי שרות (מביתר)
נכון פעם זה היה כך, אני הרבה פעמים באתי לשם, אבל בפעם האחרונה (לפני כשנה) אמרו לי שהשתנו הנהלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1071757:
נכון פעם זה היה כך, אני הרבה פעמים באתי לשם, אבל בפעם האחרונה (לפני כשנה) אמרו לי שהשתנו הנהלים.

יש לך בעירייה בביתר שלוחת משרד הפנים, למה ללכת עד גילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל המומחית;1072199:
יש לך בעירייה בביתר שלוחת משרד הפנים, למה ללכת עד גילה?
בעירייה אי אפשר לקבל את כל שירותי משרד הפנים, רק לעדכן את הספח (הוספת ילד, שינוי כתובת) וגם זה לוקח הרבה זמן, צריך לבוא לעירייה, להשאיר את הספח, ולבוא לקחת חזרה אחרי כשבועיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שכן של הורי סיפר להם שמכיר קבלן מעולה, עבד איתו כמה פעמים
נתן את הפרטים שלו שנברר
ביררתי וקיבלתי עליו הרבה המלצות
מדובר ביהודי 'משלנו' -פאות ארוכות וכו'
שמעתי עליו שמביא רק פועלים סינים וכד' ועושה עבודה יפהפיה
לפני תחילת העבודה הקבלן הביא חוזה יפה ומסודר בו הוא מתחייב וכו'
משום מה, כשהתחילה הבניה, גילינו שהפועלים כן ערבים, פלסטינים.
תקופה קצרה אחרי תחילת העבודה התחילו הבעיות
כל בעיה שצצה- הקבלן רגוע ואומר- הכל בסדר, אין מה לדאוג זה יסודר
עם הזמן גילינו עוד ועוד שקרים והבטחות שלא יושמו,
הבטיח פועלים- בפועל כבר המון זמן לא זז שם כלום. מידי פעם 'זורק' לשם פועל
ובחישוב מחדש-גילינו ששיקר על מס' המטרים שבנה (טען שבנה שלד של X מטרים בזמן שבנה 5 פחות. כמובן שדרש תשלום גם על המטרים הנוספים)
מאז שגילינו לו שאנחנו יודעים על כך, ובעצם נשארו חייבים לו סכום מגוחך ביחס לכמות העבודה הגדולה שנותרה
הבן אדם התאדה
לא משיגים אותו בשום דרך
פניתי לאחת מאלו שהמליצו לי ושאלתי מה היה אצלם, מוזר שזה אותו קבלן
הפעם ביקשתי ממנה מס' טלפון של הקבלן... וזה לא אותו מספר!
התקשרתי למספר מהממליצה

מתברר שיש בב"ב שני קבלנים חרדים, בעלי אותו שם (הם בני דודים)
אחד מעולה, עם פועלים סינים
ואחד גנב

אז שימו לב כשמבררים על איש מקצוע, וכשמקבלים המלצות- להשוות מספרי טלפונים!
לא להסתפק בשם, מקצוע ועיר מגורים
אצלנו כנראה אין מה לעשות כבר
אבל לפחות שלא יהיו עוד שיפלו בפח הזה
(ורחמיי על הבן דוד שלו ששמו מוכפש שלא באשמתו...)
ביטוח לאומי חישבו בטעות את הפסקת העבודה שלי 22 יום לפני התאריך הנכון לפי טופס 100 (ולפי המציאות גם...), הם לא שמו לב לזה אבל במקום עבודה שלי המליצו לי לתקן אותם כדי שאם בסוף השנה כשישודר טופס 100 הם ישימו לב שעבדתי במהלך ה22 יום האלו (שהם כביכול חופשת לידה כבר לפי התאריך השגוי שלהם) אז הם ינכו לי מדמי הלידה.

תכלס, שלחתי להם פניה באתר, הם באמת הזיזו לי את התאריך קדימה, אבל משום מה למרות שהחופשת לידה נשארה בעצם אותו אורך, רק 'זזה' 22 יום קדימה מהתאריך המקורי שהם רשמו, הם עדיין ניכו לי מדמי הלידה 22 יום... (בדיוק מה שחששתי ממנו...)

פניתי אליהם כמה פעמים באתר ביצירת קשר, כל פעם הם עונים תשובה יותר לא קשורה לנושא, זה נראה או שהם קוראים רק את הכותרת ועונים את התשובה שהכי נראית להם או שהם מעמידים את GPT לענות להם תשובות...

ניסינו כמה פעמים להרים אליהם טלפון אבל הנציגים שעונים הם נציגים מחברת כח אדם והם שולחים שאלה לנציגים של הביטוח לאומי (או שכן או שלא) ואיך שהוא בדיוור המשולש הזה שוב הנציגים של ביטו"ל לא מקבלים את כל
המידע ועונים תשובות בלי קשר....

יש איזושהי אופציה בעולם להגיע למישהו שבאמת עובד בביטוח לאומי ויש לו קצת שכל בקודקודו? (לא חושבת שבשביל להבין את הבעיה צריך יותר מקצת שכל...)
לקבוע תור בסניף יכול לעזור או שגם שם זה רק פקידי קבלה שמעבירים את הבקשה ולא באמת נכנסים לפרטים?

תודה.
  • תודה
Reactions: קל זכות1 //
8 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה